تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 - 4:41
کد خبر : 29995

حمایت از کالای ایرانی، جامع‌ترین و کامل‌ترین شعار اقتصاد مقاومتی است

حمایت از کالای ایرانی، جامع‌ترین و کامل‌ترین شعار اقتصاد مقاومتی است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از کردستان، برهان صلواتی، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان دیروز، چهارم اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به نقش بی‌بدیل رسانه در توسعه همه جانبه اظهار کرد: هرجا که توسعه سیاسی،

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از کردستان، برهان صلواتی، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان دیروز، چهارم اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، با اشاره به نقش بی‌بدیل رسانه در توسعه همه جانبه اظهار کرد: هرجا که توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی صورت گرفته رسانه ها نقش موثری داشته اند .
وی افزود: رسانه‌ها پل ارتباطی بین دولت و مردم هستند و با انتقاد منصفانه و به جای خود می‌توانند در راستای توسعه اقتصادی مؤثر باشند.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان، با اشاره به در پیش رو بودن هفته کارگر اعلام کرد: تجلیل از مقام شامخ کارگر نباید فقط به یک روز و یک هفته و یا فقط یک تشکر منتهی شود، بلکه باید در همه زمینه ها از کارگران قدردانی شود .
وی یکی از مهم‌ترین عوامل رفاه کارگران را حوزه اجتماعی دانست و بیان کرد: رفاه اجتماعی و سلامت روحی و روانی کارگران باید بیش از هر عامل دیگری مدنظر قرار گیرد.
صلواتی با بیان اینکه ارائه آمارهای بالای مدیران همیشه نشان از عملکرد مطلوب نیست، عنوان کرد: در حوزه کارگری، کاهش آمار بیمه بیکاران جامعه می تواند نشانی از رشد و احیای واحدهای کارگری و بهبود شرایط اقتصادی باشد.
وی اعلام کرد: شعار حمایت از کالای ایرانی جامعترین و کاملترین شعار اقتصاد مقاومتی بوده و تنها راه نجات اقتصاد کشور در حال حاضر مصرف کالای ایرانی است.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان حمایت از کالای ایرانی را ارج نهادن به مقام شامخ کارگر دانست و گفت: این مهم موجب تثبیت شغل و بهبود وضعیت اقتصادی کارگران، توسعه واحدهای تولید و اشتغالزایی می شود.
صلواتی عنوان کرد: فرهنگسازی برای تحقق شعار سال و داشتن جامعه ای پویا، مستلزم همراهی و مطالبه گری رسانه ها از بخش دولتی و خصوصی است و رسانه ها باید تلاش کنند تا حمایت از کالای ایرانی در حد شعار باقی نماند.
وی مسئولان دولت را به حمایت اساسی از خرید کالای ایرانی دعوت کرد و گفت: کارفرمایان نیز باید کیفیت تولید کالاهای خود را افزایش دهند، چرا که در غیر این صورت تولید کالای بی کیفیت مردم را به سمت خرید کالاهای خارجی سوق داده که به تبع آن قاچاق و بیکاری نیز افزایش می یابد.
وی در ادامه سخنان خود توجه به مباحث اجتماعی کارگران را از وظایف مهم اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و بیان کرد: در این راستا کارگاه های دارای بیش از ۵۰ نفر کارگر رصد و افراد معتاد شناسایی می شوند که به آن ها پکیج های آموزشی ارائه و درمان آنها نیز شروع می شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با بیان اینکه بینش کارگران نسبت به راندمان تولید باید افزایش یابد عنوان کرد: در این زمینه باید هم دولت و هم رسانه نگاه خاصی به جامعه کارگری در همه ابعاد داشته باشند.
وی در ادامه سخنان خود به اجرای طرح تکاپو در استان کردستان اشاره کرد و افزود: در راستای اجرای این طرح از سوی دولت در سال ۹۶، اقدامات اساسی و عملیاتی خوبی صورت گرفته است که بنا داریم طی سال جاری این اقدامات را افزایش دهیم.
صلواتی با اعلام اینکه طرح تکاپو در استان کردستان در سه رسته انجام شده است، اظهار کرد: در رسته گردشگری تا کنون اقدام خاصی صورت نگرفته که بنا داریم این بخش را احیا کرده و به سمت پویایی ببریم.
وی تصریح کرد: آموزش ۱۳۰۰ نفر در استارت آپ ها، ایجاد ۷ نهاد پشتیبان کسب و کار در حوزه فناوری و در نهایت ایجاد ۳۷۰ شغل از دستاوردهای اجرای طرح تکاپور در کردستان است.
وی با اعلام اینکه بر اساس پیگیری های صورت گرفته، مصوب شده یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در بحث آموزش به شرط استخدام تخصیص یابد افزود: در بحث نهادهای پشتیبان کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات بنا داریم که ۷ مورد سال گذشته را به دو برابر افزایش داده و تا تیرماه سال جاری نیز به تحقق ۵۰ درصدی برسیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: همچنین بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته در بحث اشتغال نیز امید است به همت دستگاه های متولی بتوانیم به افزایش دو برابری و سقف ۱۰۰۰ نفر اشتغال در این زمینه برسیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود سهم استان کردستان از طرح اشتغال فراگیر را در سال ۹۵، سه میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان در سال ۹۶ به ۱۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
صلواتی یادآور شد: در حال حاضر در سامانه اشتغال روستایی و فراگیر ۴ هزار و ۶۳۶ مورد متقاضی داریم که ۳ هزار و ۷۰۴ مورد شهرستانی، پنج مورد ملی و ۹۲۷ مورد طرح استانی است.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد