نمازی: رییسجمهور درباره ایرادات کشور شفاف صحبت کند
علیمحمد نمازی در گفتوگو با ایسنا درباره صحبتهای رییسجمهور در خصوص دخالت دستگاههای نظارتی در کار اجرایی، اظهار کرد: من متوجه منظور رییسجمهور نشدم و نتوانستم مصداق دستگاه نظارتی که در کار اجرا دخالت کرده است را پیدا کنم. دستگاههای نظارتی که بر دولت نظارت میکنند عبارتتند از مجلس، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل
علیمحمد نمازی در گفتوگو با ایسنا درباره صحبتهای رییسجمهور در خصوص دخالت دستگاههای نظارتی در کار اجرایی، اظهار کرد: من متوجه منظور رییسجمهور نشدم و نتوانستم مصداق دستگاه نظارتی که در کار اجرا دخالت کرده است را پیدا کنم. دستگاههای نظارتی که بر دولت نظارت میکنند عبارتتند از مجلس، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور.
وی افزود: منظور رییسجمهور مجلس نبود چون مجلس نظارت خود را از طریق سوال، تذکر و استیضاح انجام میدهد. دیوان محاسبات نیز بررسی میکند که آیا بودجه طبق قانون تقسیم شده است؟ سازمان بازرسی کل کشور هم بر عملکرد دستگاهها نظارت دارد و مواد خلاف قانون را عیان کرده و متهمان را احضار میکند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه اصل موضوعی که رییسجمهور مطرح کردند مبهم بود، تصریح کرد: نمیدانم چرا مدتی است رییسجمهور به کنایهزنی و صحبت در قالب تمثیل روی آورده است ولی آنچه من تشخیص میدهم این است که نظارت در کشور ما ضعیف است و همین امر هم یکی از دلایل ایجاد فساد و خارج شدن کارها از روند خود و افزایش هزینههاست. نظارت فنی، دقیق و موشکافانه در کشور کم انجام میشود و اگر میبینیم یک دستگاهی حتی با سوء نظر به دنبال ارزیابی است، از نظارت این دستگاه باید استقبال کنیم و با حوصله پاسخ دستگاه نظارتی را بدهیم و ایرادات مطرح شده را نیز پیگیری کنیم.
نمازی خاطرنشان کرد: سوال من این است که رییسجمهور چرا با اشاره و کنایه صحبت میکند و آیا اگر دستگاه نظارتی کارشکنی کرده یا موجب عقبافتادگی کارها شده، این مساله را رییسجمهور با رییس آن دستگاه مطرح کرده و چون به نتیجه نرسیده است به این صورت مطرح کرده است؟ روحانی یا سخنگوی دولت باید توضیح دهند که آیا این کار را از طریق قانونی پیگیری کرده و به نتیجه نرسیده بنابراین اینگونه صحبت کردهاند؟
وی همچنین با بیان اینکه طبق قانون اساسی، رییسجمهور دومین مقام رسمی کشور بوده که اختیارات زیادی دارد، گفت: من نمیپذیرم که رییسجمهور در نقش اپوزیسیون ظاهر شود. اگر رییسجمهوری ایرادی گرفته است باید آن را جدی و آشکار اعلام کند که خلاف کجا اتفاق افتاده است و از قوه قضاییه بخواهد موضوع را رسیدگی کند.
این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در پایان گفت: من از رییسجمهور میخواهم که قوی و محکم در عرصه مدیریت کشور حضور داشته باشند و اگر قرار است موضوعی در اینجا مطرح شود آن را آشکار، شفاف و قابل درک و فهم برای جامعه بیان کند.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰