حمایت از تولیدملی در پرتو آموزههای قرآن/ توجه به نقشه راهی برای موفقیت جامعه اسلامی
حجتالاسلام سیدحسن سیدی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی گفت: شکی نیست که خرید کالای خارجی لطمههای سنگینی به اقتصاد کشور وارد میکند.وی با بیان اینکه عموما اکثر افرادی که به دنبال کالای خارجی هستند در صدد تجمل گرایی هستند، افزود: البته هستند کسانی که
حجتالاسلام سیدحسن سیدی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی گفت: شکی نیست که خرید کالای خارجی لطمههای سنگینی به اقتصاد کشور وارد میکند.
وی با بیان اینکه عموما اکثر افرادی که به دنبال کالای خارجی هستند در صدد تجمل گرایی هستند، افزود: البته هستند کسانی که فقط و فقط به کیفیت کالا توجه دارند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: این امر بدیهی و بر کسی پوشیده نیست که حمایت از کالای ایرانی و وطنی به اشتغال، بهبود وضعیت اقتصادی و رفاهی مردم کمک فراوانی میکند.
سیدی ادامه داد: در سایه حمایت و خرید از کالاهای ایرانی است که تولید کننده را وادار میکند بر کیفیت جنس تولید شده بیفزاید و کالای با کیفیت تولید کند.
وی اظهار کرد: در این راستا دولت مردان وظیفه دارند ضمن حمایت از تولیدکنندگان داخلی و سهل و آسان کردن و رفع موانع پیش روی تولید کنندگان، مبارزه جدی با قاچاق کالا آن هم در سطح کلان را در دستور کار قرار دهند.
لزوم مسئولیت پذیری نسبت به سرنوشت کشور
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: باید تمام مردم و وطن پرستان نسبت به سرنوشت کشور بیتفاوت نباشند همانگونه که در دوران دفاع مقدس دلاور مردانی با نثار جان خود ابهت و امنیت را برای کشور رقم زدند؛ اینک و در زمان جنگ اقتصادی باید با حمایت از تولید کنندگان داخلی به تعهد ملی خویش عمل کنیم و اقتصادی پویا و مقاوم در داخل بسازیم تا قدرتهای مستکبر نتوانند از این حیله و مکر خویش بهره ببرند .
سیدی تصریح کرد: خداوند در آیه ۷ سوره منافقین میفرماید:« منافقان و دشمنان اسلام همواره تلاش دارند که مسلمانان را از نظر اقتصادی در تنگنا قرار دهند تا کم کم منجر به تضعیف اسلام شود».
وی ادامه داد: این آیه تصریح میکند که دشمنان قصد دارند وضعیت اقتصادی شما را در خارج از مرزهای شما ترسیم کنند و این به خاطر این است که کم کم کشور را مستعمره و وابسته کنند.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امروزه رهبر معظم و با بصیرت انقلاب با دشمن شناسی قوی خویش به این نکته پی برده و چندین سال است که مسئولین را به توجه به وضعیت اقتصادی مردم فرا میخواند .
سیدی بیان کرد: با توجه به آیه ۱۱۴ سوره نساء، خداوند هرگز کافران را بر مومنان تسلطی نداده، خداوند وظیفه مسلمانان را در برابر استعمارگران مشخص کرده است که باید بر توان خویش بیفزایند و به خود اتکا کنند، به رونق تولید ملی و حمایت از خویش توجه کنند.
وی با بیان اینکه قطعا وابستگی جهان اسلام به جهان کفر سلطه و استعمارگری است، افزود: در آیاتی از قرآن کریم نیز داریم که از نزدیک شدن و دوستی با کفار مسلمانان را منع کرده است.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: آیه «واعدوالهم ما استطعتم من قوه» تاکید میکند که همه نیروی خود را در مستقل شدن بسیج کنند .
سیدی بیان کرد: علاوه برآیات قرآن، سیره و روش اولیاء دین و ائمه معصومین(ع) بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی از جمله کشاورزان تاکید کردهاند.
وی ادامه داد: در حدیثی از امام صادق(ع) داریم که میفرمایند: «امیر مومنان(ع) همیشه به کارگزاران نظام سفارش تولید کنندگان و کشاورزان را میکردند» .
توجه به آموزههای دین، راه مقابله با نیرنگهای دشمنان
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: در سیره تمام امامان معصوم(ع) همین حمایت و هدایت از تولید کنندگان موج میزند و با این روش خویش به همگان در جوامعه اسلامی آموختند که چگونه میشود با حمایت از تولید کنندگان و تولیدات آنها به رشد و ترقی اقتصاد جامعه کمک کرد .
سیدی بیان کرد: واضح است که در صورت توجه به توصیه آیات قرآن کریم و بزرگان دین در حمایت و هدایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و عمل به وظایف خویش در با کیفیت ارائه کردن اجناس و حمایت افراد جامعه از تولید و کالای داخلی، جامعه خواهد توانست بر تمام تحریمهای ظالمانه و نیرنگهای اقتصادی دشمنان که دشمنی آنها با ایرانی اسلامی، مستقل و الگو است، پیروز شود.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰