تاریخ انتشار : سه شنبه 14 فروردین 1397 - 5:47
کد خبر : 27985

سبک زندگی حضرت زینب(س) عمل به آیات قرآن بود

سبک زندگی حضرت زینب(س) عمل به آیات قرآن بود

حجت‎الاسلام والمسلمین احمدی قمی در گفت گو با ایکنا از قم گفت: حضرت زینب(س) اسوه و الگویی بی همتا در تاریخ اسلام است که مطالعه تاریخ زندگانی ایشان نمادی از جایگاهی است که خداوند برای زنان در نظر گرفته است.وی افزود: حضرت زینب(س) دارای شانی عظیم در میان بانوان در تاریخ خلقت دارند زیرا ایشان

حجت‎الاسلام والمسلمین احمدی قمی در گفت گو با ایکنا از قم گفت: حضرت زینب(س) اسوه و الگویی بی همتا در تاریخ اسلام است که مطالعه تاریخ زندگانی ایشان نمادی از جایگاهی است که خداوند برای زنان در نظر گرفته است.
وی افزود: حضرت زینب(س) دارای شانی عظیم در میان بانوان در تاریخ خلقت دارند زیرا ایشان توانستند در یکی از حساس‎ترین وقایع تاریخ اسلام نقشی ایفا کنند که به جرئت می توان گفت که ایفای آن از عهده هر کسی بر نمی آمد.
وی تصریح کرد: حضرت زینب(س) روح مجسم الگوی یک بانوی قرآنی است؛ آنچه که خداوند در قرآن کریم برای زنان بیان کرده است به شکل تمام و تمام و اکمل در وجود حضرت زینب(س) جلوه گر است.
عفاف و حجاب در عالی‎ترین جایگاه
استاد حوزه بیان کرد: اولین ویژگی قرآنی این بانوی بزرگوار، حجاب و عفاف بی نظیر است؛ به حدی که زمانی که ایشان در مدینه و در خانه پدر زندگی می کردند هیچگاه بدون دلیل و بدون حضور محارمی که ایشان را حائل کرده بودند از خانه خارج نمی شدند و همیشه در و گوهر وجودی خود را حفظ می کردند.
وی گفت: اما در عین حال همین بانویی که در کربلا با آن عظمت و شکوه به همراه محارم بر کجاوه سوار می شدند که کسی ایشان را نبیند در جایی که قرار است از حق دفاع کنند و محوریت حق را که داشت از گردانه خود خارج می شد با حرکت عظیم خود به مدار باز گرداندند تا تاریخ بتواند راه خود را پیدا کند.
وی اظهارکرد: نظیر همین رویکرد را در وجود مبارک و نازنین حضرت زهرا(س) مشاهده می کنیم؛ ایشان نیز که دردانه هستی و بی همتاترین بانو در عرصه حجاب و عفاف بودند در جایی که باید، در میدان حضور یافته و به محاجه تاریخی دست زدند تا برای همه کسانی که مدعی یاری پیامبر و غدیر بودند و به طور کلی سراسر تاریخ اتمام حجت کنند.
حلم بی‎نظیر
استاد حوزه بیان کرد: نکته دیگر قرآنی که در وجود مبارک حضرت زینب(س) مبرهن است حلم ایشان است؛ قرآن کریم همه بندگان را به حلم و صبر و بردباری سفارش کرده است ولی عمل به همین به صفت به ظاهر ساده تنها زمانی قابل درک و فهم است که انسان در یک سختی و رنج و بلا قرار گیرد و در آنجا است که عیار انسان ها مشخص می شود که در این زمینه سخن فراوان است.
وی گفت: از دیگر خصوصیات برجسته قرآنی حضرت زینب(س)، عشق فراوان ایشان به عبادت است؛ ماجرای عبادت خاص ایشان در شام غریبان ماجرایی است که دیگر تاریخ مثل ان را تجربه نخواهد کرد؛ ایشان با وجود شهادت برادران و فرزندان و عریزترین عزیران خویش را از دست دادند ولی دست از نماز شب برنداشتند.
جهاد در راه خدا
حجت الاسلام احمدی قمی اظهارکرد: از دیگر ویژگی های قرآنی حضرت زینب(س) می توان به صفت مبارک و عالیه جهاد در راه خدا اشاره کرد؛ در ماجرای کربلا این اصل ثابت شد که جهاد، مرد و زن ندارد و با وجود اینکه حضرت زینب(س) ایمان داشتند که حضرت امام حسین(ع) در این سفر دچار درگیری نظامی خواهند شد و به همین جهت حاضر نشدند که از نقش تاریخی خود شانه خالی کنند.
وی گفت: درست است که زنان در حالت عادی از جهاد معاف هستند ولی وقتی که قرار است که بانوان الهی نقش تاریخی خود را ایفا کنند این گونه در میدان جهاد در راه خدا حاضر می شوند.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد