جواز ۳۰ شرکت فروش پوشاک از بین ۴۵ هزار فروشنده تهران و شمیران!/ تهلنجی، معافیت مناطقآزاد و کولهبری منابع اصلی قاچاق
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ چهارشنبه شب برنامه گفتوگوی ویژه خبری با موضوع «قاچاق پوشاک و حمایت از تولید داخلی» به روی آنتن رفت. «تابش، مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت»، «امیرمحمد پرهامفر، مدیر کل مبارزه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ چهارشنبه شب برنامه گفتوگوی ویژه خبری با موضوع «قاچاق پوشاک و حمایت از تولید داخلی» به روی آنتن رفت. «تابش، مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت»، «امیرمحمد پرهامفر، مدیر کل مبارزه با قاچاق پوشاک ستاد» و «شهریاری، نائب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک» سه میهمان این برنامه بودند.
۲.۶میلیارد دلار قاچاق پوشاک در کشور وجود دارد
عباس تابش، مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این برنامه با اشاره به رقم ۲.۶میلیارد دلاری قاچاق پوشاک در کشور گفت: متاسفانه این میزان قاچاق در بازار ما وجود دارد اما اقدامات خوبی برای ساماندهی آن از سوی دولت در حال انجام است.
وی ادامه داد: در سال جاری بحث شناسهدار کردن کالاها و اجرای ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را عملیاتی کردیم؛ یعنی از مهرماه امسال تمام ثبت سفارشها بر اساس شناسه کالا انجام میگیرد که زبان مشترک تعریف یک قلم کالایی است.
تابش در ادامه با اشاره به اینکه این کار از تیرماه شروع شده و تا آخر شهریورماه، عملاً هم تولید داخل و هم واردات مشمول شناسه کالا شدند، گفت: در پوشاک ۱۷۷۰شناسه کالا توسط ۱۶ شرکت ثبت سفارش شده که ترخیص آن عمدتاً از مبدا چین، امارات و ترکیه انجام شده است. ارزش این موارد ۳۴۳۲میلیارد تومان میباشد.
مدیر کل بازرگانی وزارت صمت مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت عنوان کرد: ۳۰ نمایندگی در کشور ثبت شده است و ۱۶ نمایندگی کار واردات را بر اساس شناسه انجام میدهند.
تنها ۳۰شرکت فروش پوشاک در تهران و شمیرانات مجوز دارند
وی در پاسخ به این پرسش که با اقدامات انجام شده، میزان قاچاق نسبت به سال گذشته چقدر کاهش یافته است، گفت: زمانی ما میتوانیم اعلام کنیم با قاچاق مبارزه شده که پس از استقرار کامل شناسه کالا، به بحث رهگیری کالا رسیده باشیم. در آن زمان است که بر اساس کد یونیک برای هر پوشاک، میتوان هر کالایی را رصد کرد.
تابش با بیان اینکه مبارزه با قاچاق تنها کار وزارت صمت نیست و دستگاههای مختلف در آن دخیل هستند، گفت: برآورد میشود در استان تهران و شمیرانات، ۴۵هزار واحد با تابلو خارجی وجود دارد که پوشاک خارجی میفروشند اما تاکنون تنها ۳۰شرکت ثبتشده وجود دارد و مابقی آنها بدون مجوز در حال فعالیت هستند.
مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت دستورالعمل اجرایی را به تمام دستگاههای مربوطه ابلاغ کرده است؛ بنابراین از همه واحدهایی که به صورت غیرمجاز برای برندهای خارجی فعالیت میکنند، درخواست دارم تا خود را ساماندهی کنند چراکه بستر بسیار مناسبی در وزارت صمت ایجاد شده تا این افراد بتوانند کالاهای خود را به صورت رسمی و بدون هیچ مشکلی به کشور وارد کنند.
«تهلنجی»، «معافیتهای مناطقآزاد» و «کولهبری»، منبع اصلی واردات قاچاق پوشاک به کشور
وی عنوان کرد: برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز چند وجه وجود دارد؛ یکی از آنها «قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز» است و دیگری هم تعیین تکلیف کردن منابع اصلی قاچاق به کشور؛ یعنی در واقع باید «تهلنجی»، «معافیتهای مناطق آزاد» و «کولهبری» را تعیین تکلیف و ساماندهی کنیم.
تابش ادامه داد: متاسفانه در مناطق آزاد، کسبوکار یک سری افراد این شده که پاسپورت و اسناد افراد را جمعآوری و با استفاده از معافیتهای کالای همراه مسافری موجود، اقدام به واردات کالا از خارج کشور کنند.
از ابتدای سال جدید، امکان فروش کالاهای بدون شناسه وجود ندارد
تابش بیان کرد: در این روزهای سال که فروش کالاهای پوشاک زیاد شده است از تمام واحدهای صنفی میخواهیم با توجه به آنکه در ابتدای سال جدید، ماده ۷ اجرایی خواهد شد، الویت خود را برای فروش کالاهای بدون شناسه بگذارند چراکه قطع به یقین، از ابتدای سال جدید، این امکان برای آنها وجود نخواهد داشت.
مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت در پایان گفت: قطعاً ما برای ایجاد زیرساخت شناسه کالا به حمایت واحدهای داخلی نیاز داریم و از آنها خواهش میکنیم هرچه سریعتر نسبت به دریافت شناسه کالا اقدام کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰