رسولی: استفاده از کالای ایرانی به یک خواست ملی تبدیل شود
حسن رسولی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا در خصوص شعار امسال – حمایت از کالای ایرانی – اظهار داشت: نامگذاری هایی که مقام معظم رهبری در سال های اخیر انجام می دهند بیشتر معطوف به جلب توجه مردم، قوای سه گانه و نهادهای تصمیم گیر کشور در جهت اهتمام برای
حسن رسولی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار حوزه احزاب ایرنا در خصوص شعار امسال – حمایت از کالای ایرانی – اظهار داشت: نامگذاری هایی که مقام معظم رهبری در سال های اخیر انجام می دهند بیشتر معطوف به جلب توجه مردم، قوای سه گانه و نهادهای تصمیم گیر کشور در جهت اهتمام برای بسیج قدرت ملی در ورود به عرصه مورد نظر شعار هر سال و کمک به غلبه پیدا کردن بر مشکلات فراروی کشور است.
وی تصریح کرد: در سال های اخیر محتوای نامگذاری ها معطوف به حوزه اقتصاد و معیشت مردم و انتخاب این شعارهای راهبردی مبتنی بر اطلاعات و داده های نسبتا دقیقی است که از شاخص ها و حسابهای ملی می توان به دست آورد.
رسولی گفت: آنچه امسال مد نظر قرار گرفته حمایت از تولید داخلی است که صرف نظر از ابعاد سمبلیک این شعار، پیاده سازی این راهبرد مهم منوط به فراهم شدن دو شرط لازم و کافی است.
این فعال اصلاح طلب توضیح داد: شرط لازم آن است که استفاده از کالای ایرانی به یک خواست ملی، عزم همگانی و بسیج عمومی در بخش مصرف انواع و اقسام کالاها اعم از مصرفی، سرمایه ای و صنعتی تبدیل شود.
وی افزود: شرط کافی و بخش مکمل آن منوط به این است که فعالان اقتصادی و تولید کنندگان داخلی همزمانی که از این چتر حمایتی و سایر ابزارهای حمایتی مانند انواع و اقسام تعرفه هایی که برای ورود کالاهای غیر ایرانی به داخل کشور همه ساله در مقررات صادرات و واردات کشور برقرار می شود، به این نکته توجه داشته باشند که در دنیای کنونی تولید کننده ای می تواند موفق باشد که همزمان و حتی قبل از تولید به مارکتینگ و بازاریابی محصول، خدمات و کالای تولیدی خود فکر کند.
رسولی گفت: با ابزارهای دقیق و به کار بردن علم تجارت، بازرگانی، روانشناسی مصرف، جامعه شناسی بازارهای هدف، فرصت ها و تهدیدهایی که در بازارهای هدف حتی بازارهای داخلی فرا روی تولید کنندگان است، در بخش اصلی کاملا لحاظ شود و متناسب با واقعیات بازار تولید کنندگان رفتار خود را به گونه ای تنظیم کنند که محصولات تولیدی در بخش های مختلفی خدماتی، صنعتی و کشاورزی در مقایسه با کالای مشابه خارجی از دو خصیصه بالاتر بودن کیفیت و کمتر بودن قیمت برخوردار باشد.
وی گفت: اگر این دو متغیر کششی مد نظر باشد به طور طبیعی مصرف کننده رفتار خود را به گونه ای تنظیم می کند که این شعار محقق شود.
رسولی افزود: چنانچه این شرط کافی در کنار شروط لازم که حمایت های حاکمیتی است توام با هم مد نظر جامعه تولیدی کشور قرار گیرد، در رسیدن به این هدف آرمانی ملی بخصوص در حال حاضر که ما هم در مواجهه با معادلات منطقه ای نسبت به گذشته با تهدیدهای جدی تری روبه رو هستیم و هم در مقیاس ملی با توجه به تغییراتی که در معادلات قدرت جهانی صورت گرفته موانع جدی تری در مقابل جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است، با تکیه بر کاهش وابستگی به بیرون از مرزها بهتر خواهیم توانست با این تهدیدها مواجه شویم.
وی ادامه داد: اگر چنانچه شرط دوم تحقق نیابد و با کالای کمتر مرغوب ایرانی و به لحاظ قیمتی با کشش کمتر از نظر مصرف کننده مواجه باشیم، در این صورت رفتار مصرف کنندگان داخلی به گونه ای تنظیم خواهد شد که اقبال آنچنانی نسبت به تولیدلت داخلی نداشته باشد و موانع تعرفه ای هم بیشتر به انگیزه هایی برای واردات غیر قانونی کالاهای غیر ایرانی از طریق قاچاق تبدیل می شوند.
عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان تصریح کرد: آنچه مد نظر رهبری است ارائه راهبردی اساسی است اما آنچه مسوولان تصمیم گیر در قوای سه گانه و بخصوص جامعه صنعتی و تولیدی وظیفه دارند فراهم کردن شرط کافی است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز جمعه ایرنا، رهبر انقلاب اسلامی در پیامی نوروزی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۷ امسال را سال «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری کردند.
سیام**۶۹۸۴**۱۵۵۳
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰