تاریخ انتشار : جمعه 18 اسفند 1396 - 8:31
کد خبر : 25671

عبادت حضرت زهرا(س)؛ مایه مباهات خداوند در برابر فرشتگان

عبادت حضرت زهرا(س)؛ مایه مباهات خداوند در برابر فرشتگان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی اصغر الهامی نیا، پژوهشگر و کارشناس علوم دینی در گفتگو با دیار آفتاب؛ به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) گفت: تمام اسامی حضرت زهرا(س) معنای خاصی دارد و با توجه به روایت، «فاطمه»

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی اصغر الهامی نیا، پژوهشگر و کارشناس علوم دینی در گفتگو با دیار آفتاب؛ به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) گفت: تمام اسامی حضرت زهرا(س) معنای خاصی دارد و با توجه به روایت، «فاطمه» یعنی خداوند ایشان و شیعانشان را از آتش جهنم یا هر شر و بدی دور داشته است.

وی افزود: بنا به احادیث نقل شده در کتب شیعه و اهل سنت، حضرت زهرا(س) به دلیل دارابودن ایمان و اخلاق حسنه، نزد پیامبر از دیگر فرزندانشان محبوبتر بودند. معرفت و عرفان حضرت به قدری بالا بود که ایشان را سرور زنان عالم می نامند.

الهامی‌نیا مطرح کرد: به نقل شیعه و سنی وقتی حضرت به نماز می ایستادند تمام جسمشان از خوف خدا می لرزید و هفتاد هزار فرشته به ایشان سلام می کردند.

وی ادامه داد: حضرت پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه(س)می فرمایند؛«ایمان به خدا در اعماق دل و باطن روح زهراء چنان نفوذ کرده که برای عبادت خدا خودش را از همه چیز فارغ می سازد. فاطمه دخترم بهترین زن عالم است. پاره تن من و نور چشم من و میوه دل من و روح و روان من است. حوریه ای است به صورت انسان. آنگاه که در محراب عبادت می ایستد نورش برای ملائک آسمان درخشندگی دارد و خداوند به ملائکه خطاب می کند: بنده مرا ببینید! چطور در مقابل من به نماز ایستاده و اعضای بدنش را خوف می لرزد و غرق عبادت است! ای ملائکه گواه باشید که پیروان فاطمه را از عذاب دوزخ در امان قرار دادم»

این پژوهشگر امور دینی در خصوص معجزات هنگام تولد ایشان گفت: از معجزات تولد ایشان این است که حضرت زهرا(س) قبل از اینکه به دنیا بیایند با مادرشان حضرت خدیجه(س) صحبت می کردند، حضرت فاطمه(س) وقتی متولد شدند فرشته ها آمدند ایشان را به آسمان برده و شستشو داده و لباسی بهشتی بر تنشان کردند.

سیره حضرت فاطمه (س) بهترین الگوی سبک زندگی اسلامی است

وی تصریح کرد: سیره حضرت زهرا الگوی کامل و عملی سبک زندگی اسلامی است چرا که ایشان از نظر ایمان، تقوا، صبر، ساده زیستی، دفاع از ولایت و وظایف مادری و همسری اسوه کاملی برای الگو برداری هستند

الهامی نیا خاطر نشان کرد: علاوه بر شیعیان در کتب اهل تسنن هم در رابطه با فضیلت های حضرت فاطمه(س) احادیث و روایات گوناگون وجود دارد، مانند این حدیث که حضرت محمد(ص) فرمودند: فاطمه پاره تن من است هر کس او را بیازارد من را آزار داده و هر کس من را بیازارد خدا را آزرده است.

 

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد