تاریخ انتشار : دوشنبه 18 دی 1396 - 4:45
کد خبر : 20701

اقامه نماز صبح در ۲۳۰ مسجد خراسان‌جنوبی

اقامه نماز صبح در ۲۳۰ مسجد خراسان‌جنوبی

حجت‌الاسلام حسین کمیلی، مدیر ستاد اقامه نماز خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در سال جاری ۱۰ مسجد جدید برای اقامه نماز صبح اقدام کرده‌اند. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۲۳۰ مسجد خراسان‌جنوبی نماز صبح اقامه می‌شود، افزود: بر اساس اعلام آموزش و پرورش استان، در

حجت‌الاسلام حسین کمیلی، مدیر ستاد اقامه نماز خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: در سال جاری ۱۰ مسجد جدید برای اقامه نماز صبح اقدام کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در ۲۳۰ مسجد خراسان‌جنوبی نماز صبح اقامه می‌شود، افزود: بر اساس اعلام آموزش و پرورش استان، در ۲۵۰۰ مدرسه خراسان‌جنوبی نیز نماز جماعت برگزار می‌شود.

مدیر ستاد اقامه نماز خراسان‌جنوبی ادامه داد: از این تعداد مدارس، ۵۰۰ نماز جماعت توسط روحانیون و مابقی توسط همکاران فرهنگی اقامه می‌شود.

کمیلی بیان کرد: ارتقاء و تبلیغ در راستای برگزاری هرچه باشکوه‌تر نماز جماعت صبح در سطح مساجد استان امسال با قوت هرچه بیشتر در دستور کار قرار گرفته است. 

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ نشست خانواده با موضوع نماز در سطح استان برگزار شده است، افزود: ۵۰ نشست دیگر نیز با همین موضوع تا پایان امسال برگزار خواهد شد.

مدیر ستاد اقامه نماز خراسان‌جنوبی ادامه داد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۵۰ نشست دانش‌آموزی نیز در زمینه نماز برگزار شده است و تلاش می‌شود ۵۰ نشست دیگر نیز تا پایان سال جاری برگزار شود. 

کمیلی یادآور شد: از ابتدای امسال تا کنون۱۶ نشست با عنوان نقش نماز در زندگی زوج‌های جوان نیز در سطح خراسان‌جنوبی برگزار شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد