اجرای آئیننامه تجارت ملوانی در معیشت مردم تاثیر مثبت دارد/میان تجارت سنتی مردم هرمزگان با قاچاق حرفهای باید تفکیک قائل شد/با قاچاق سازماندهی شده برخورد شدید شود
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ دکتر فریدون همتی در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان، تکریم مردم را یکی از اولویتهای تمامی فعالیتها در هرمزگان دانست و عنوان کرد: مردم هرمزگان باید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ دکتر فریدون همتی در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان، تکریم مردم را یکی از اولویتهای تمامی فعالیتها در هرمزگان دانست و عنوان کرد: مردم هرمزگان باید بتوانند از ظرفیت دریا و ساحل موجود در این استان بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: اشتغال بیشتر مردم ساحلنشین هرمزگان از طریق دریاست و چه به صورت صید و صیادی یا تجارت از آن امرار معاش میکنند و درست نیست با آنها به دلیل فعالیت سنتی خود از دریا برخورد شود بلکه باید فعالیتهای آنها را در چارچوب قانون ساماندهی کرد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: زمانی که به مردم اعتماد کنیم آنها نیز اعتماد خواهند کرد و این اعتمادسازی به یکی از بزرگترین راههای مبارزه با قاچاق تبدیل خواهد شد و این امر نیازمند فرهنگسازی است.
همتی به روند صدور مجوز صید و صیادی در استان هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: این صحیح نیست که مجوز صید و صیادی این استان از تهران برای افراد غیربومی صادر شود، ما با فعالیت غیربومیان مخالف نیستیم اما باید ابتدا مجوز بومیان و ساحلنشینان این استان صادر شود و مازاد آن برای دیگران باشد.
وی تاکید کرد: برای مدیریت مرز آبی استان هرمزگان نیازمند اسکان جمعیت درکنار سواحل هستیم نه اینکه شرایط زندگی مردم منطقه را سخت کنیم که آنها مجبور به کوچ از دیار خود و حاشیه نشین شهرها شوند و این کار عین بیتدبیری است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: باید زمینه را برای حضور جمعیت در مناطق ساحلی استان فراهم کنیم و این امر تنها با تقویت معیشت مردم ساحلنشین با صدور مجوز صید و صیادی و با اجرای فعالیتهای ملوانی امکانپذیر است.
همتی با بیان اینکه باید میان پیلهوری و قاچاق سازماندهی شده و حرفه ای تفاوت قائل شد، تصریح کرد: نباید با مردمی که برای امرار معاش تجارت سنتی از طریق دریا انجام میدهند برخورد کرد بلکه باید با قاچاقچیان حرفهای که به صورت سازماندهی شده اقدام به قاچاق میکنند برخورد شدید و بازدارنده داشت.
وی به اجرای قانون تهلنجی در هرمزگان اشاره کرد و گفت: فعالیت ملوانی طبق آیین نامهای که در هیئت دولت تصویب و به استان ابلاغ شده است باید اجرایی شود و مردم استان هرمزگان و ساحلنشینان بتوانند از مزایای تهلنجی استفاده کنند.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: اجرای آئیننامه فعالیت تجارت ملوانی یا همان تهلنجی می تواند در معیشت و زندگی مردم ساحلنشین هرمزگان تاثیر مثبت داشته باشد و تمامی دستگاههای ذیربط باید دراجرای هرچه سریعتر این مصوبه اقدامات لازم را انجام دهند.
همتی با بیان اینکه فعالیت ملوانی نیاز به ثبت سفارش ندارد، تصریح کرد: طبق آئیننامه فعالیتهای ملوانی در سال شش بار و تا سقف ۱۰ میلیون تومان معاف از عوارض ومالیات گمرکی است و چنانچه بیش از این مبلغ باشد از مازاد آن حقوق دولت باید گرفته شود.
وی همچنین از کشف بیش از ۵۱۰ میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در هرمزگان طی هفت ماه سال جاری خبر داد و اظهار داشت: کشف انواع کالای قاچاق در هرمزگان طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بار دیگر با تاکید بر اینکه دستگاههای متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید با قاچاقهای سازمان یافته و باندها مبارزه کنند، تصریح کرد: باید فعالیت باندهای قاچاق با فعالیتهای سنتی مردم ساحل و جزیرهنشین تفکیک شود و با تفکیک این مبارزهها از طریق شفافسازی و اجرای مقررات، مردم نیز در امر مبارزه با قاچاق کمک میکنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰