تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 آبان 1396 - 7:29
کد خبر : 17377

قاچاق ۱۱۲۸ کانتینر مربوط به سال‌های ۹۴ و ۹۵ است/ ضعف اتصال سیستمی عامل قاچاق بود

قاچاق ۱۱۲۸ کانتینر مربوط به سال‌های ۹۴ و ۹۵ است/ ضعف اتصال سیستمی عامل قاچاق بود

علیرضا دشتانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در خصوص شناسایی و کشف ۱۱۲۸ کانتینر کالای قاچاق از گمرک شهید رجایی استان هرمزگان اظهارداشت: این پرونده قاچاق مربوط به سال‌های ۹۴ و هفت ماهه سال ۹۵ است که این کانتینرها تحت عنوان ظروف آشپزخانه، وسایل اداری و سایر بوده است. ناظر گمرکات استان هرمزگان

علیرضا دشتانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در خصوص شناسایی و کشف ۱۱۲۸ کانتینر کالای قاچاق از گمرک شهید رجایی استان هرمزگان اظهارداشت: این پرونده قاچاق مربوط به سال‌های ۹۴ و هفت ماهه سال ۹۵ است که این کانتینرها تحت عنوان ظروف آشپزخانه، وسایل اداری و سایر بوده است.

ناظر گمرکات استان هرمزگان گفت:‌ این قاچاقچیان در تعرفه و ارزش کالا دست کاری می‌کردند و اسنادی که به کشتیرانی ارائه شده با اسناد گمرک متفاوت بوده است؛ یعنی گواهی مبداهای صوری جعل شده است.

وی با تاکید بر اینکه دو مورد از این محموله‌ها را وزارت اطلاعات گرفته و در مرجع قضایی طرح دعوی کرده است، گفت:‌ پس از آن قاضی قرار محرمانه برای گمرک صادر می‌کند که توسط گمرک رسیدگی شود.

دشتانی با اشاره به اینکه از آبان مال سال ۹۵ فعالیت خود را در استان هرمزگان آغاز کرده است، بیان داشت:‌ از این تاریخ به بعد کالایی از این باند ترخیص نشده است.

رئیس گمرک شهید رجایی هرمزگان به جزئیات و ابعاد جعل اسناد پرداخت و یادآور شد: کالاها را با تعرفه ۱۵ درصد ترخیص می‌کرده در حالی که تعرفه ۳۵ درصد تا ۵۵ درصد بوده است. در این شیوه لوازم آشپزخانه اظهار شده اما شیشه آلات با تعرفه بالاتر ترخیص کرده است.

وی علت این موضوع را عدم اتصال اسناد بندر شهید رجایی دانست و گفت:  علی رغم تفاهمی که با گمرک برای اتصال و ارتباط سیستمی اطلاعات انجام شده اما بندر آن را اجرا نکرد و در نهایت بهمن ماه سال ۹۵ با فشار زیاد مجبور به این کار شد.

دشتانی افزود: کالا تحت ظروف آشپزخانه اظهار شده و خود به خود ارزش آن نیز تقلیل می‌یابد و در مسیر سبز گمرکی قرار گرفته و از آن سوء استفاده شده است.

به گفته ناظر گمرکات استان هرمزگان، رسیدگی به ترخیص کالا صرفا براساس اظهارنامه و اسنادی بوده که ارائه می‌داده است. ضمیمه نیز اسناد جعلی بود.

وی تاکید کرد: پس از دستور قضایی سه کارشناس گمرک روی این پرونده فعال شدند.

این مقام گمرکی با بیان اینکه جمع ارزش، جریمه، و حقوق ورودی کالاهای شناسایی شده حدود ۱۱۷ میلیارد تومان است، گفت:‌ این میزان مبلغی است که گمرک علیه آنها اعلام جرم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: متهم اصلی پرونده (ح) ۴ ماه است بازداشت شده است.

دشتانی به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از اداره اطلاعات هرمزگان اشاره کرده و یادآور شد: این گزارش بدین شرح بود که سربازان گمنام امام زمان با همکاری مجدانه حوزه نظارت گمرکات استان هرمزگان به تصدی اینجانب اقدام به کشف محموله کرده است اما معلوم نیست چرا این گزارش تغییر یافت و در هماهنگی‌های بعدی قرار شد این اشتباه تصحیح شود.

وی در پاسخ به این سوال که گفته شده بخشی از این قاچاق مربوط به سال ۹۶ است با رد این موضوع گفت:‌ این قاچاق مربوط به سال ۹۴ و ۹۵ است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد