نقش والدین در حمایت از کالای ایرانی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ ابوالفضل کشیری کارشناس مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گلستان نوشت: قاچاق پدیدهی مخربی است که صدمات فراوانی بر پیکر اقتصاد ملی کشور وارد کرده و فعالیت اقتصاد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ ابوالفضل کشیری کارشناس مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گلستان نوشت: قاچاق پدیدهی مخربی است که صدمات فراوانی بر پیکر اقتصاد ملی کشور وارد کرده و فعالیت اقتصاد رسمی، برنامهها و سیاستهای کشور ما را تحت تاثیر قرار داده و دچار اختلال نموده است.
امروزه به دلیل تاثیر انکار ناپذیر قاچاق کالا در ایجاد اختلال در نظام اقتصادی کشور و آثار زیانبار اجتماعی و فرهنگی، عزمی استوار و ارادهای راسخ در دستگاهها، برای مهار این پدیدهی افسارگسیخته دیده میشود.
اولین و عمدهترین راه، متقاعد کردن مردم در مبارزه همه جانبه و ایجاد یک بسیج عمومی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
نقش پدر و مادر در زندگی هر فردی آنقدر پر رنگ و واضح است که نیازی به توضیح ندارد! اما گاهی شرایطی به وجود می آید که لازم است والدین به ایفای نقش متفاوتی پرداخته و علاوه بر پدر یا مادر بودن ، در جایگاه یک دوست، راهنما و الگو نیز برای جوان خود ظاهر شوند.
برخی از والدین، آموزش کودکان را تنها وظیفه مسئولان آموزشی در مدرسه میدانند و خود از آموزش مهارتهای تفکر به کودکانشان سرباز میزنند.
کودکان ما آنگونه میشوند که ما هستیم، نه آنگونه که دلمان میخواهد بشویم”این جمله نشان میدهد که کودکان به ویژه در سنین کودکی که ذهنی تحلیلگر ندارند چه میزان بر دیدنیهای خویش استوارند و به چه مقدار آنچه را که میبینند ثبت و ضبط میکنند.
پدر و مادری که همواره در گفتگوها و اعمال خود سخن از برتری کالای خارجی به زبان می آورند و کیفیت و توانایی کالای داخلی را نفی می کنند، خواسته یا ناخواسته در ذهن تاثیر پذیر کودک و نوجوان خود این باور را القا می کنند که همیشه بهترین کالا و اجناس کالاهای خارجی هستند، چه بسا بسیاری از این کالاها از مسیر نادرست و غیرقانونی و به صورت قاچاق وارد می شوند.
این در صورتی است که والدین نگران آینده شغلی فرزندان خود بوده و همواره دولت و مسئولین را سبب عدم وجود اشتغال و بیکاری فرزندان خود می دانند.
بسیاری از کسانی که کالای قاچاق و یا خارجی خریداری می کنند، نمی دانند که با ترجیح مصرف کالاهای خارجی چه بر سر صنایع و بازار کار داخل می آورند.
چگونه می توان با این شرایط از نهاد های آموزشی، انتظار داشت با آموزش هنجارهای مفید، کودک و نوجوانی را که در چنین محیطی رشد و نمو پیدا کرده را نسبت به تاثیر منفی این بلای خانمان سوز اگاه سازند؟ مگر نه این است که با این شرایط فرزند عزیزمان دچار دوگانگی در تصمیم گیری و حتی دوگانگی شخصیتی گردیده و باور و توانایی های خود و هم میهنانش را از دست می دهد؟
آگاه ساختن فرزندان از پیامدهای منفی اقتصادی خرید کالاهای خارجی در سازگار کردن الگوی مصرف جامعه با رویه های اقتصاد مقاومتی از نظر پرهیز از خرید و مصرف کالاهای قاچاق و اولویت دادن به محصول داخلی در سبد خرید، می تواندکارساز باشد.
اولا لازم است والدین قبل از آنکه دولت و مسولان را مسئول بیکاری فرزندان خود قلمداد کنند نگاهی به رفتارها، تصمیمات و خرید های روزمره خود انداخته و ضمن اصلاح خرید و گرایش به کالای با کیفیت ایرانی، در عمل درس استقلال و خودکفایی را به فرزندان خود بیاموزند و ثانیا همانطور که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی بارها به مردم و مسئولین فرموده اند: آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصبانه و با تعصب تمام، ملت ایران، خارجی آن را مصرف نکنند پس والدین با سرلوحه قرار دادن این سخن هوشمندانه با نخریدن کالاهای خارجی که مشابه داخلی دارند سبب چرخش چرخ صنایع و کارخانجات کشور گردند تا نه تنها به عزت و خودباوری فرزندانشان بیافزایند بلکه سبب ایجاد شغل برای همه جوانان این مرز و بوم گردند.
آیا بهتر نیست به تمجید به جا از توانمندی های داخلی و نقد منصفانه از کاستی ها در محیط زندگی و تصمیم گیری های عاقلانه و منفعت طلبانه ملی، زمینه را برای فرزندانمان هموار نموده تا علاوه بر ایجاد بستر کسب و کار و ایجاد ظرفیت شغلی برای تمامی جوانان این مرز و بوم، نقشی اساسی در پیشرفت و اعتلای اقتصادی کشورمان ایفا نموده و سربلندی و احساس غرور را جایگزین یاس و نا امیدی در جوانان این کشور نماییم.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰