تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 - 6:28
کد خبر : 14682

ارزشمندترین اعمال ‏بیان سخن عدل در انتقاد از مسئولان است

ارزشمندترین اعمال ‏بیان سخن عدل در انتقاد از مسئولان است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهین پرس؛ حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، در همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر شاهین شهر و میمه، با اشاره به حکمت ۳۶۴ نهج البلاغه درباره امر به معروف و

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهین پرس؛ حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، در همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر شاهین شهر و میمه، با اشاره به حکمت ۳۶۴ نهج البلاغه درباره امر به معروف و نهی ازمنکر، گفت: از این کلام امیرالمؤمنین(ع) کلامی زیباتر در خصوص این دو فریضه بزرگ اسلامی وجود ندارد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در اسلام باید هم خوبی ها را گفت و هم نسبت به منکرات تذکر داد و اعتراض کرد، ادامه داد: امیرالمؤمنین(ع) می فرمایند همه کارهای خیر به علاوه جهاد در برابر امر به معروف و نهی از منکر مانند آب دهان در برابر دریای بی کرانه هستند.

وی با اشاره به ریخت و پاش ها و تجملات اضافی و پر زرق و برق در برخی نهادها و ارگان ها، افزود: در کشوری که به اذعان رییس کمیته امداد آن ۱۰ میلیون نفر در فقر مطلق زندگی می کنند و ۱۹ میلیون نفر از مسکن مناسب بهره مند نیستند نباید تجملات اضافی مانند آنچه اخیراً شورای شهر تهران برای استفاده های خودشان با رقم یک میلیارد تومان مصوب کردند وجود داشته باشد.

حجت الاسلام حسینی قمی تصریح کرد: امیرالمؤمنین(ع) در نهج البلاغه بعد از وصف ارزش والای امر به معروف و نهی از منکر در برابر سایر اعمال و عبادات و واجبات، می فرمایند اما با فضیلت تر از این دو فریضه الهی سخن گفتن به حق در برابر سلطان ستمگر است.

استاد حوزه علمیه در ادامه ابراز کرد: البته بحمدالله ما در کشورمان سلطان ستمگر نداریم، اما نباید به این بهانه قسمت مهم دیگر کلام امیرالمؤمنین را که شامل سخن گفتن حق و عدل در برابر مسئولان و مدیران است را فراموش کنیم و نادیده بگیریم.

وی بی تدبیری ها در هزینه ها و ساخت و سازهای بیهوده و بی برنامه را مصداق دیگری برای منکرات دانست و اظهار کرد: گاهی می بینیم که پروژه عظیمی در یک دولت با هزینه های گزاف کلید می خورد و تمام می شود و در نهایت هم هیچ فایده ای به حال مردم آن شهر ندارد، این ها بی تدبیری هستند و امور زشت و قبیح به حساب می آیند.

حجت الاسلام حسینی قمی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی هنوز تا رسیدن به ایده آل های جامعه اسلامی فاصله دارد، گفت: رشوه خواری در ادارات از دیگر منکرات است، همچنین در سیستم بانکداری ما مشکلات زیادی وجود دارد و بنا بر نظرسنجی صدا و سیمای جمهوری اسلامی بیش از ۹۰ درصد مردم از وضعیت بانک ها رضایت ندارند.

استاد حوزه علمیه ربای موجود در نظام بانکی کشور را یک منکر بسیار بزرگ برای نظام اسلامی عنوان کرد و افزود: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) حاضر نشدند بهره ها و جریمه های سنگین بانک ها را تأیید کنند، بسیاری از مواردی هم که برای شرعی بودن نظامات بانکی عنوان می شود در واقع کلاه شرعی است که بر سر گذاشته شده است و حقیقت ندارد.

وی با انتقاد از عدم مسئولیت پذیری مسئولان برای حل معضل سیستم بانکی کشور، تصریح کرد: انسان می بیند که رییس دولت، رییس قوه قضاییه و رییس مجلس از وضعیت موجود بانک ها انتقاد می کنند و می گویند که باید این سیستم اصلاح شود اما در عمل هیچ اتفاقی نمی افتد و این خیلی برای نظام اسلامی زشت است.

حجت الاسلام حسینی قمی تأثیرگذارترین کلام را کلامی دانست که مخاطب به صداقت آن ایمان داشته باشد و افزود: باید هم خوبی ها را منعکس کرد و از آن ها تقدیر کرد و هم بدی ها و منکرات را به مسئولان تذکر داد، اما اگر مخفی کاری کنیم و سعی کنیم معضلات را بپوشانیم نتیجه عکس خواهیم گرفت.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد