داشتن پستهای ترکیبی و کمبود اعتبار مهمترین چالش کارشناسان قرآنی آموزش و پرورش
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران دومین دوره آموزشی کارشناسان قرآن، عترت و نماز ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور از روز یکشنبه ۱۶ مهرماه آغاز و تا ظهر سه شنبه ۱۸ مهرماه به پایان رسید.قریب به اتفاق میهمانان این دوره
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از مازندران دومین دوره آموزشی کارشناسان قرآن، عترت و نماز ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور از روز یکشنبه ۱۶ مهرماه آغاز و تا ظهر سه شنبه ۱۸ مهرماه به پایان رسید.قریب به اتفاق میهمانان این دوره شب شنبه ۱۵ مهرماه پذیرش شدند و صبح شانزدهم افتتاحیه با حضور میهمانان کشوری همچون مهدی فیض، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، ربیع فلاح استاندار و حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی و تنی چند از استادان برجسته کشور برگزار شد.خبرگزاری ایکنا مازندران سوالی را با مهمترین جالش حوزه قرآن، عترت و نماز شهرستانشان مطرح کرده که اغلب پاسخ دادند.به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا در این مصاحبه کارشناسان داشتن پستهای ترکیبی و عدم اعتبار را مهمترین چالش کارشناسان قرآن، عترت و نماز ادارت کل آموزش و پرورش ذکر کردهاند. نظرات کارشناسان را در ادامه این مطلب بخوانید.
حجتالاسلام سید احمد حسینی کارشناس قرآن، عترت و نماز شهرستان زرند کرمان:در زرند مشکل خاصی نیست و استادان خوب قرآنی داریم که با بهرهگیری از آنها میتوانیم اقدامات خوبی در امور قرآن، عترت و نماز داشته باشیم. در انتقال مدعوین از استانهایی که از راه دور میآیند باید تلاش شود با پرواز بیایند و انتقال با اتوبوس سخت است و تعدادی از کارشناسان به خاطر اینکه وسیله حمل و نقل اتوبوس بود نیامدند.
عباس شاکری کارشناس قرآن، عترت و نماز از خراسان جنوبی:
اعتبارات شهرستان محدود است و برای تجلیل از نخبگان قرآنی شرمنده قرآنیان هستیم.
مهدی قاسم پور کارشناس مسئول قران،عترت و نماز از قم ناحیه یک:
در قم مشکل کمبود بودجه هستیم و برای تهیه جایزه برترینهای قرآنی در مضیقه قرار داریم.
علی رضا قاسم زاده از آمل:
بودجه به مقدار لازم نیست و موازی کاری برخی از دستگاه ها در حوزه قرآن ما را از اجرای درست علی اصغرخان اوقلی از استان البرز:
به علت کمبود اعتبار نتوانستیم جوایز برترینهای قرآنی را تهیه کنیم و عدم ابلاغ برای مربیان پرورشی از دیگر مشکلات در این مدارس است.
سلیم شیخ صلوات از شهرستان مشکین شهر اردبیل:
در تامین اعتبار برای خرید کتابهای قرانف عترت و نماز با مشکل مواجه هستیم و داشتن پست های ترکیبی سبب در مناطق سبب کاهش کیفیت فعالیتهای در این حوزه میشود.
خانم شذا قیاسی از شهرستان چالوس:
در این شهرستان یک دارالقرآن مردمی ساخته شد که علی رغم اینکه زمین آن متعلق به آموزش و پرورش است فعلا در تملک خیرین قرار دارد و بهره برداری از آن انجام نمی شود.
لیلا بهرام بیگی از شهرستان محلات استان مرکزی: در شهرستان نیز مشکلی نداربم.
اصلان خودچیاتی از فریدون شهر اصفهان:
در شهرستان امکانات نیست و برخی از نمازخانه ها موکت مناسب ندارند.
جعفر رمضانی و یدالله کشاورز از اداره کل قزوین:
اعتبارات و نیروی انسانی در مناطق محدود است و به علت حجم بالای فعالیت و چند پستی در این حوزه اغلب کارشناسان در مدت کوتاهی تغییر پست می دهند و این جابجایی زنگ خطری است که باید شنیده شود.ضیغم جهانی از خراسان شمالی:
شهرستان در باره اعتبار دچار کمبود شدید هستند اگر امکان داشت از این دوره آموزشی همایش مبالغی صرفه جویی می شد و به شهرستانها اختصاص مییافت خوب بود.
صمصام احمدی از چهار محال و بختیاری:
بها ندادن به فعالیت های قرآنی و ورود افرادی غیر کارشناس در حوزه قرآنی از مشکلات حوزه استانی است.
ابوبکر شیخی از شهرستان سردشت آذربایجان غربی:در استان در حوزه عترت مسائل مطرح شده در مناطق اهل سنت قابل طرح نیست و مشکل دوم کمبود اعتبار است.
هدایت محمدی از استان از شهرستان گرمی اردبیل:پست های ترکیبی در مناطق شهرستان فرصت کمتری می دهد تا در حوزه قرا، عترت و نماز فعالیت کنیم ودر مدت چهار سالی که در در این حوزه کار می کنم ریالی به این حوزه اختصاص نیافته است و دیگر سازمانها برای همکاری طلب هزینه می کنند.
اکبر سعیدی نژاد از قم ناحیه یک:
ایاب ذهاب ائمه جماعات پرداخت نشده و بخشی که پرداخت میشود به حساب مدارس رفته و پرداختها شفاف نیست.
بی نام از شهرستان اندیمشک خوزستان:
مشکل خاصی در خوزستان نداریم به جز مشکل بودجه که برای همه استانها است.
علی اکبر علی نژاد از چایپاره آذربایجان غربی:
از مسئولان می پرسم تکلیف مربیان قرآنی قراردادی چیست؟ و این افراد چند سالی است بلا تکلیف هستند.
مهدی حسنی آذربایجان غربی:
اوقاف شهرستان در موضوع مسابقات همکاری لازم را ندارد.
بی نام از تویسرکان استان همدان:
حجم کاری زیاد است و پست ترکیبی یک مشکل در شهرستانها است.پیشنهاد می شود مسئولان به جای ۱۰ رشته حفظ یک رشته حفظ تعیین کنند و دیگر رشته ها را در آن قرار دهند.انتظار داریم بازدیدها از مدارس بیشتر شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰