تاریخ انتشار : یکشنبه 16 مهر 1396 - 8:18
کد خبر : 14298

جم مجوز صدور پلاک خودرو دارد / افزایش سرقت موتور سیکلت و کشفیات کالای قاچاق در جم

جم مجوز صدور پلاک خودرو دارد / افزایش سرقت موتور سیکلت و کشفیات کالای قاچاق در جم

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛و به نقل از سپاس سرهنگ مهدیان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جم گفت :برای توسعه و ارتقای نظم و امنیت در جامعه، تلاش های خوبی انجام شد تا در قالب طرح های مختلف، مشارکت مردم در حوزه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛و به نقل از سپاس سرهنگ مهدیان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جم گفت :برای توسعه و ارتقای نظم و امنیت در جامعه، تلاش های خوبی انجام شد تا در قالب طرح های مختلف، مشارکت مردم در حوزه امنیت افزایش یابد.

وی مشارکت مردم را باعث ایجاد امنیت بیشتر دانست و گفت: هر کجا مردم به کمک دستگاهای اجرایی آمدند کار بهتری انجام شده است.

وی افزود: در یک سال اخیر، کشفیات قاچاق به نسبت مدت مشابه قبل رشد ۷۹ درصدی داشته است و ما در راستای حمایت از تولیدات داخلی با تمام توان از ورود کالای قاچاق جلوگیری می کنیم و در این زمینه مصمم هستیم و در همین راستا ۱۰۹ دستگاه سبک و سنگین حامل کالای قاچاق در یک سال اخیر توقیف شده است که رشد ۷۶ درصدی را نشان می دهد و در بحث کالاهای قاچاق به غیر از کالاهایی که مربوط به ارتزاق عمومی مردم شهرستان می شود با مابقی که قصد خروج از مبادی شهرستان داشتند برخورد صورت گرفته است.

مهدیان اظهار داشت: در بحث توقیف موتور سیکلت گاهی انتقادهایی مطرح می شود اما اولویت توقیف با موتورسیکلت های فاقد پلاک است که اکثر تخلفات نیز با همین موتورسیکلت ها صورت می گیرد و به دلیل نداشتن پلاک به سختی رهگیری می شوند.

وی ادامه داد: دومین اولویت توقیف موتور سیکلت با راکبان اتباع بیگانه غیر مجاز هستند که عموما فاقد مهارت رانندگی و گواهینامه می باشند و متاسفانه یکی از عوامل سوانح جاده ای بوده و  موتور سیکلت هایی که تخلفاتی چون حرکت در خلاف مسیر دارند نیز به دلیل اینکه جان خود و سایرین را به خطر می اندازند بدون اغماض و در هر شرایطی توقیف می شوند.

فرمانده نیروی انتظامی افزود: با توجه به برگزاری بازی های لیگ برتر در جم و عدم وجود پارکینگ اختصاصی، شاهد افزایش سرقت موتور سیکلت ها بوده ایم که علت عمده این سرقت ها، عدم  نصب تجهیزات ایمنی بر روی موتور سیکلت ها است به گونه ای که برخی از موتور سیکلت های پارک شده اطراف ورزشگاه بدون سوییچ، روشن می شود و در بازی گذشته  ۲۰ مورد از این موتور سیکلت ها برای جلوگیری از سرقت به پارکینگ منتقل و با اخذ تعهد و تذکرات لازم به صاحبان موتورسیکلت ها بازگردانده شد.

رئیس پلیس اضافه کرد: در یک سال اخیر ۱۸۳ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده که به نسبت ۷.۵ کیلو گرم مدت مشابه قبل رشد ۲ هزار و ۳۷۷ درصدی را نشان می دهد و در همین مدت ۵۳ معتاد خطر ساز به کمپ های ترک اعتیاد هدایت شدند و ۱۶ خرده فروش مواد که نقش موثری در اعتیاد جوانان شهرستان داشتند دستگیر و در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفتند.

/انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد