تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آبان 1400 - 10:36
کد خبر : 142305

محکومیت ۶ هزار میلیادری پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در یزد

محکومیت ۶ هزار میلیادری پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در یزد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس در یزد، علی اکبر مختاری صبح امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به اهمیت رصد دقیق بازار توسط بازرسان تعزیرات حکومتی استان، اظهار کرد:طی هفت ماهه سال جاری در حوزه قاچاق کالا و ارز  ۸۸۴

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس در یزد، علی اکبر مختاری صبح امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و با اشاره به اهمیت رصد دقیق بازار توسط بازرسان تعزیرات حکومتی استان، اظهار کرد:طی هفت ماهه سال جاری در حوزه قاچاق کالا و ارز  ۸۸۴ فقره پرونده در استان یزد مختومه شده است.

وی با بیان این‌که محکومیت‌هایی تعیین شده از جمله جریمه نقدی، ضبط کالا و خودرو  و غیره در این پرونده‌ها اعمال شده، افزود: متهمان پرونده‌های هفت ماه امسال استان یزد به بیش از شش هزار میلیارد ریال جزای نقدی جریمه شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان یزد در پایان نیز تصریح کرد: تعداد پرونده‌های متشکله در حوزه قاچاق کالا و ارز در استان یزد  از ابتدای امسال تاکنون در مقایسه با زمان مشابه سا گذشته رشد مشخصی داشته است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد