نایب رئیس اتاق اصناف: ظرفیت گسترش تولیدات داخلی وجود دارد/ ارتقاء کیفیت تولیدات لوازم خانگی تنها با حمایت دولتی
– اخبار استانها – جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به لزوم ارتقاء کیفیت محصولات در بخش لوازم خانگی اظهار داشت: وزارت صمت باید چارچوبی را سرلوحه کار خود قرار دهد تا به جهت تکریم ارباب رجوع، محصولات خانگی حداقل ۶۰ یا ۷۰ درصد قابلیت رقابت با محصولات مشابه
جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به لزوم ارتقاء کیفیت محصولات در بخش لوازم خانگی اظهار داشت: وزارت صمت باید چارچوبی را سرلوحه کار خود قرار دهد تا به جهت تکریم ارباب رجوع، محصولات خانگی حداقل ۶۰ یا ۷۰ درصد قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را داشته باشد.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور خاطرنشان کرد: کشورهایی مانند کره جنوبی و ژاپن که امروز در این سطح از تولید و صادرات لوازم خانگی قرار گرفتهاند روزی در شرایط ما بودند و یقیناً در ابتدای امر کالاهای تولیدی آنان نیز به پیشرفتگی کنونی نبوده و نقاط ضعفی داشته است اما مردم از محصول داخلی حمایت کردند.
شکریه با بیان اینکه مردم این کشورها توانستند با حمایت از بخش صنعت ارزآوری را افزایش دهند و این پیشرفت اقتصادی به تدریج در نظام اقتصادی کشورها رقمخورده گفت: ما امروز به ایجاد فرهنگ خرید کالای ایرانی، جلب اعتماد مردم و حفظ این جایگاه با تکریم ارباب رجوع از سوی بخش صنعت نیاز داریم.
امام جمعه رشت: بازگشت شرکتهای کرهای به بازار ایران کمر تولید داخلی را میشکندتولیدکنندگان نرم افزارهای بومی در گیلان از تسهیلات حمایتی بهرهمند میشوندرئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس برای بررسی مشکلات کشاورزان به گیلان سفر میکنند
نایب رئیس اتاق اصناف کشور با اشاره به اینکه برخی برندهای خارجی در ایران مونتاژ و ساخته میشود و این برندها با اعطاء نمایندگیهای خود در کشور ما فعالیت میکنند لذا ما باید برندهای داخلی خود را در کشور تولید کنیم افزود: ما برای رسیدن به این جایگاه نیازمند حمایت مردم از تولید داخل هستیم. در امتداد این حمایت مردم از تولید داخل و کالای ایرانی، بخش خصوصی و کارخانجات تولیدی کشور مسئولیت حفظ این حمایت و صیانت از این اعتماد را برعهده دارند.
شکریه افزود: واحدهای صنفی بهعنوان عرضهکننده در حلقه آخر قرار دارند از این رو دولت و بخش صنعت باید تولیدکنندگان را با تکنولوژی روز دنیا آشنا کنند و نیازهای جامعه را بسنجند؛ ما باید نقاط ضعف خود در تولید لوازم خانگی را برطرف کنیم تا از این طریق از نیاز داخلی پاسداری کرده و به اعتماد مردم ارج نهیم.
وی با بیان اینکه تعطیلی هر کارخانه تولیدی منجر به تعطیلی اشتغال، افزایش ناهنجاریهای اجتماعی و وابستگی به کشورهای خارجی میشود گفت: بسیاری از شرکتهای خارجی در جریان تحریم اعلام داشتند که هیچ قطعه و ماشینی وارد ایران نمیکنند از این رو دیگر نباید خود را وابسته به تولیدات خارجی بدانیم.
شکریه با اشاره به اینکه اکنون در این برهه از زمان باید تولید داخل را دریابیم و شاید این فرصت ارتقاء یافتن هیچ زمان دیگری برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد نشود عنوان کرد: اگر فعالان اقتصادی بتوانند به میزان ۶۰ یا ۷۰ درصد با محصولات خارجی رقابت کنند مردم باید به کالای ایرانی اعتماد کنند.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور ارتقای میزان رقابتپذیری محصولات داخلی با کالای مشابه خارجی و گسترش صادرات کالای ایرانی را در گرو اعتماد و حمایت مردم دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر این صادرات در بخش لوازم خانگی در کشور وجود دارد اما آنطور که باید گسترده نیست.
شکریه اظهار داشت: مطمئناً هنگامی که تولید را در داخل به مرحله اشباع رساندیم، تولیدکننده با قطعهسازان داخلی قرادداد میبندد و دیگر قطعات از خارج از کشور وارد نمیشود؛ اکنون واحدهای تولیدکننده، بسیاری از قطعات مکانیکی و بردهای الکترونیکی را تولید میکنند و این نتیجه اعتماد به آنان بوده است.
وی عنوان کرد: خوشبختانه بهعنوان مثال اکنون در بحث لوازم الکتریکی نظیر محافظ یا شوفاژ و رادیاتور برندهای ایرانی جا افتادهاند لذا ما باید بهطور ویژه از این برندها حمایت کنیم که خط تولید خود را گسترش دهند تا ناچار به واردات کالای بیکیفیت خارجی نباشیم.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه خلاقیت و ظرفیت گسترش تولیدات داخلی در کشور وجود دارد ابراز داشت: تولید باید در سبد حمایتی دولت قرار گیرد تا با اقداماتی همچون کنترل کیفیت محصولات و ارائه آموزشهای لازم، کمک به تولیدکنندگان به واسطه معافیتهای مالیاتی و اعطای بستههای تشویقی شاهد رونق در این عرصه باشیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰