️سند چشمانداز جامع مساجد استان بوشهر رونمایی شد

این سند که متشکل از ۱۱ صفحه و ۱۸ بند است، به مباحث متعددی از جمله عمران مسجد، موضوعات فرهنگی، موضوعات مرتبط با شرح وظایف روحانی مسجد و هیئت امنا، نهادهای فرهنگی مستقر در مسجد پرداخته شده است؛ ضمن اینکه در سند مذکور پیوست همه ادارات و دستگاههای اجرایی تدوین شده و پس از تصویب
این سند که متشکل از ۱۱ صفحه و ۱۸ بند است، به مباحث متعددی از جمله عمران مسجد، موضوعات فرهنگی، موضوعات مرتبط با شرح وظایف روحانی مسجد و هیئت امنا، نهادهای فرهنگی مستقر در مسجد پرداخته شده است؛ ضمن اینکه در سند مذکور پیوست همه ادارات و دستگاههای اجرایی تدوین شده و پس از تصویب و رونمایی به آنها ابلاغ میشود.
در تهیه این سند ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد بوشهر، سازمان تبلیغات اسلامی استان، اداره کل اوقاف، سازمان بسیج مساجد و محلات و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان بوشهر همکاری داشتهاند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر که با حضور حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات کشور و جمعی از مسئولان استانی در سالن کوثر استانداری بوشهر برگزار شد، با اشاره به اینکه سند چشمانداز جامع مساجد استان بوشهر از سوی کارشناسان خبره حوزه فرهنگ و عمران تدوین شده است، اظهار کرد: در این سند که متشکل از ۱۱ صفحه و ۱۸ بند است، به مباحث متعددی از جمله عمران مسجد، موضوعات فرهنگی، موضوعات مرتبط با شرح وظایف روحانی مسجد و هیات امنا، نهادهای فرهنگی مستقر در مسجد پرداخته شده است.
علیرضا پولاد اضافه کرد: همچنین در این سند پیوست همه ادارهها و دستگاههای اجرایی تدوین شده و پس از تصویب و رونمایی به آنها ابلاغ میشود.
وی تصریح کرد: در تهیه این سند ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد بوشهر، سازمان تبلیغات اسلامی استان، اداره کل اوقاف، سازمان بسیج مساجد و محلات و مرکز رسیدگی به امور مساجد استان بوشهر همکاری داشتهاند
امام جمعه بوشهر و نماینده ولی فقیه نیز در این نشست گفت: این استان به عنوان الگوی شورای فرهنگ عمومی کشور زبانزد است و باید به صورت مستمر و ماهانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شود. استان بوشهر پایتخت قرآنی ایران است، این نام بزرگی است و پایتخت قرآنی بودن در ایران اسلامی دارای الزامات و مفاهیم و برنامههای خیلی بزرگی است که امیدواریم محقق شود.
آیتالله غلامعلی صفاییبوشهری بیان کرد: در این راستا کمیتههایی تشکیل شده و سرعت منطقی بیشتری میطلبد که از ناحیه کمیتهها که از اول مهرماه فضای عمومی تحصیل برای مدارس، حوزهها و دانشگاهها در صحنه علمی اقدامات لازم انجام شود.
وی با اشاره به طرح ملی رهیافت ولایت، افزود: طرح ملی رهیافت ولایت کار بزرگی است که به همت سازمان تبلیغات در سطح ملی شکل گرفته است. یک سری نیازهایی در استان دارد که امیدواریم با همراهی و همکاری استاندار بوشهر شاهد تأمین مکان مورد نیاز برای این طرح باشیم.
امام جمعه بوشهر تصریح کرد: برای تدوین سند جامع مساجد استان بوشهر در عرصههای محتوایی و شکلی در حوزههای فیزیک مسجد و مدلهای ارائه محتوا کار بزرگی انجام شده و این سند یک سند کارشناسی شده بزرگ است که شرایط لازم برای آن محقق شده است.
آیتالله صفایی بوشهری تعداد مساجد استان را هزار و ۷۵۰ مسجد عنوان کرد و ادامه داد: هر سه ماه، ۵۰ مسجد نمونه و الگوی استان بوشهر انتخاب و سالانه ۲۰۰ مسجد نمونه بر اساس شاخصها انتخاب و معرفی شود. طرح جدیدی برای حل اختلافات محلی در مساجد را تدوین و اجرایی خواهیم کرد تا دعاوی و مسائل محلات از طریق مساجد حل شود.
وی با اشاره به اینکه برای ارتقای مساجد نیازمند انجام پژوهش هستیم، تصریح کرد: تیمهای پژوهشی متشکل از جهاددانشگاهی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و فرهنگ و ارشاد استان تشکیل و اشکالات بررسی و تدوین شود.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰