قاچاق عمده کیف از چین و ترکیه/ نیاز به الگوی مناسب برای طراحی و تشویق مشتریان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با توجه به نزدیکی هر چه بیشتر به شروع سال تحصیلی خانوادهها درصدد تامین وسایل مورد نیاز فرزندان خود هستند که یکی از این کالاهای پر کاربرد کیف و کولهپشتی است که رنج قیمتی آن بسته
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با توجه به نزدیکی هر چه بیشتر به شروع سال تحصیلی خانوادهها درصدد تامین وسایل مورد نیاز فرزندان خود هستند که یکی از این کالاهای پر کاربرد کیف و کولهپشتی است که رنج قیمتی آن بسته به مدل و کیفیت تغییر میکند.
این در حالی است که مشتریان بیشتر به سمت کیفهای سوق پیدا میکند که دارای رنگ و لعاب بیشتری هستند که اغلب این کالاها وارداتی بوده و کالاهای تولید داخل به دلیل نداشت طرح و رنگ زیبا چندان بازار خوبی ندارند.
در این رابطه محسن خردمند در گفتوگو با خبرگزاری میزان در خصوص قیمت کیف و کوله در آستانه سال تحصیلی جدید بیان کرد: قیمت کیف و کوله در سال جاری افزایش چندانی نداشته و حداکثر افزایش قیمتها تا ۱۰ درصد بود که در مقایسه با افزایش دستمزد و سایر هزینههای مربوط به ساخت بسیار اندکی است.
وی در ادامه افزود: تمام صنوف تولید کننده در کشور در رکود به سر میبرند و سنف سراج نیز از این قاعده مستثنی نیست.
رئیس اتحادیه سراجان در توضیح کیفیت تولید در سال جاری گفت: اعضای این اتحادیه در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید آماده خدمترسانی به مشتریان هستند و تولیدات امسال ما بسیار با کیفیت بوده و از لحاظ کمیت نیز توانایی تامین نیاز بازار را داریم.
خردمند با اشاره به اُفت چشمگیر فروش در سال جاری تصریح کرد: با این که معمولاً مردم تا ۳۱ شهریور خرید میکنند و کیف جزو آخرین خریدها محسوب میشود اما اگر بخواهیم به صورت آماری نگاه کنیم نسبت به سال قبل در همین دوره شاهد افت محسوسی بودهایم.
وی در خصوص طرحهای مربوط به کیف و کوله عنوان کرد: باید در این امور فرهنگسازی صورت بگیرد. تولیدکننده به دنبال این است که طرحی را که بر روی کیف میزند به چشم خریدار که همان بچهها هستند جالب بیاید زیرا اگر اینطور نباشد آن کیفی که از خارج وارد میشود به راحتی بازار را میگیرد. پس ما اگر میخواهیم در بازار بمانیم باید طرحهایی را بزنیم که مشتریان خوششان بیاید.
رئیس اتحادیه سراجان با اشاره به مهیا نبودن شرایط لازم برای فروشندگان در نمایشگاههای فصلی اظهار کرد: علاوه بر این مسائل راهاندازی نمایشگاههای فصلی نیز مشکل دیگر ما هستند. کسبهای که سالها هزینه بیمه، مالیات و آب برق داده در انتظار این ماه و شب عید است اما یک دفعه با احداث نمایشگاه، بخشی از بازار از دست میرود.
خردمند در این باره ادامه داد: بارها اعلام کردهایم که اگر قرار است نمایشگاهی برگزار شود باید زیر نظر اتاق اصناف و اتحادیهها باشد زیرا کمترین فایده این مسئله این است که هیچ اتحادیهای اجازه عرضه کالای بیکیفیت را نمیدهد.
وی در توضیح میزان قاچاق کیف و کوله تاکید کرد: معمولاً کیفهای ساخته شده به دلیل حجم و سنگینی، کمتر قاچاق میشوند و کالای قاچاق بیشتر در مورد کیفهای زنانهای است که از ترکیه وارد میشود و با توجه به هزینههای زیاد قاچاق، بیشتر فعالان در این صنف از طریق قانونی کالای خود را میآورند؛ به طوری که بیشتر کالاها از چین و کالاهای لوکس و زنانه از ترکیه وارد کشور میشوند.
رئیس اتحادیه سراجان با اشاره به صادارت کم کیف و کوله از کشور گفت: صادرات ما به دلیل بالا بودن قیمت مواد اولیه و هزینههای سربار، بسیار کم است. زیرا ما توانایی رقابت در بازارهایی مثل عراق و افغانستان را نداریم و فقط در بخش کیفهای زنانه سنگین و کالاهای تمام چرم، اندکی صادرات داشتهایم.
خردمند در انتها در توضیح رسیدگی به شکایات مشتریان در صنف سراجی یادآور شد: بیشتر شکایات به دلیل عدم تطابق سلیقه خریدار و تقاضای تعویض است که این بیشتر به ضرر فروشنده است و اینکه خریدار بعد از چند روز تقاضای تعویض کالا کند جز هزینه اضافی برای فروشنده چیزی ندارد و درخواست ما این است که مردم در هنگام خرید دقت کنند.
وی در انتها خاطر نشان کرد: واحد صنفی ما با ۲ هزار عضو یکی از بزرگترین اتحادیهها در کشور است با این وجود سعی کردهایم در کمترین ساعت به شکایات وارده رسیدگی کنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰