نعمتهای الهی با ولایت معنا پیدا میکند
آیتالله عبدالکریم عابدینی در خطبههای نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، ضمن تبریک ولادت امام موسی کاظم (ع) خاطرنشان کرد: حضرت در حدیثی فرمودهاند علم و دانایی انسان در چهار بخش قرار میگیرد، اول اینکه به آفریدگار معرفت پیدا کنیم و خداوند را در دل درک کنیم و تفکر و ذکر انسان
آیتالله عبدالکریم عابدینی در خطبههای نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، ضمن تبریک ولادت امام موسی کاظم (ع) خاطرنشان کرد: حضرت در حدیثی فرمودهاند علم و دانایی انسان در چهار بخش قرار میگیرد، اول اینکه به آفریدگار معرفت پیدا کنیم و خداوند را در دل درک کنیم و تفکر و ذکر انسان را به این مرحله میرساند.
امام جمعه قزوین در ادامه اضافه کرد: دوم اینکه مؤمن باید بفهمد خدای متعال چه نوع و چه میزان نعمت به بشر ارزانی کرده است، خداوند فرموده اگر همه مردم جمع شوند تا نعمتهای الهی را بشمارند، از این کار ناتوان هستند و این مهم نشان دهنده وسعت نعمتهای الهی است و اگر قدر نعمتهای الهی را بدانیم، خداوند نعمتهایش را افزون میکند.
وی ادامه داد: خداوند نعمتها را طبقهبندی کرده و نشان داده است که نعمت ولایت اساس همه نعمتها است و اگر نعمت ولایت را برداریم، نعمتهای دیگر گرفتاری میشوند. نماز و روزه هم ارزش پیدا نمیکنند و همه نعمتهای الهی با ولایت معنا پیدا میکند.
خطیب نماز جمعه قزوین خاطرنشان کرد: سومین نکته حدیث امام کاظم (ع) این است که یک مؤمن باید بداند که خداوند چرا او را آفریده است، خدای متعال فقط برای خوردن و آشامیدن و خوابیدن انسان را خلق نکرده و یک مقصد اساسی و محوری مطرح شده و تأکید شده خداوند ما را برای عبادت و یقینِ نسبت به خدا، قرآن و انبیاء الهی خلق کرده است و باید تلاش کنیم تا به یقین در این عرصهها دست یابیم.
وی افزود: چهارمین نکته از حدیث امام موسی کاظم (ع) این است که عمری از ما گذشته است و ممکن است ظلمی نسبت به کسی روا داشته باشیم، لقمه حرامی خورده باشیم، عبادتی انجام ندادهایم و پدر و مادر از ما رنجیدهاند و حضرت تأکید میکند که باید بفهمیم که چگونه خود را از خطر و بدی گناهان نجات بدهیم و اهل توبه بشویم و اهل استغفار باشیم.
ماجرای مباهلهٔ پیامبر (ص) با مسیحیان
امام جمعه قزوین با اشاره به روز مباهله اظهار کرد: آیه ۶۱ سوره آل عمران این حقیقت نورانی را بیان کرده است؛ اینکه مسیحیانی از یمن خدمت رسول خدا (ص) آمدند در خصوص صداقت ادعای پیغمبری حضرت تحقیق کنند و وقتی صحبت کردند مجلس تمام نشد و قرار گذاشتند که فردا به مباهله برخیزند، یعنی به خدا بگویند ما هر چه شنیدیم نتیجه نشد و بر آن کسی که ناحق است و اصرار بر ناحقی خودش دارد، بلایی نازل کن که ناحق از میان برود و ما امروز این مباهله را در مقابل دشمنان میتوانیم استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: جاهلیت مدرنِ امروز هنوز به بلوغ مباهله نرسیده و آنقدر فهم پیدا نکرده است که مانند مسیحیان یمنی بفهمد که مباهله چیست. آن مسیحیان رفتند استراحت کنند تا فردا و گفتند اگر پیغمبر (ص) بهتنهایی آمد ما نیز حاضر میشویم و او را محکوم میکنیم.
امام جمعه قزوین ادامه داد: فردای آن روز رسول خدا (ص) به همراه صدیقه کبری (س) و امیرالمؤمنین (ع)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) با شکوه و عظمتی برای مباهله حاضر شدند و آنها وقتی این صحنه را دیدند به این نتیجه رسیدند که رسول خدا (ص) حقیقت میگوید و آیهای نازل شد که علی (ع) جان پیامبر (ص) است، فاطمه زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) همه چیز پیامبر (ص) هستند.
فعالیتهای شیخ فضلالله نوری ریشه انقلاب است
وی با اشاره به سالروز شهادت شیخ فضلالله نوری بیان کرد: شیخ فضلالله نوری، انسانی مظلوم، زاهد و شجاع بود که در مقابل نقشه و نیرنگ انگلیس در دفاع از دین ایستاد و اینها ریشههای اعتبار مملکت و انقلاب اسلامی هستند و امام خمینی (ره) بارها از ایشان تجلیل میکند و تأکید میکند شیخ فضلالله تمام تلاشش بر این بود که قانون ما اسلامی باشد و به همین خاطر انگلیسیها زمینهای را فراهم کردند که این مرد بزرگ جلوی چشم مسلمانان اعدام شود و این نشان میدهد اگر اشرار با موضوعی مخالفت کردند، نشاندهنده درست بودن آن است.
ساده لوحی است که داعشیها را غیر آمریکاییها بدانیم
وی اظهار کرد: در روزهای گذشته مشخص شد آمریکاییها با هواپیما و یا هلیکوپتر نیروهای داعشی را پیاده کردند، آنها در حمایت از نیروهای داعشی در سوریه و عراق چه استفادهای بردند؟ ما واهمهای از اینکه آمریکاییها داعشی ها را وارد عراق کنند نداریم چراکه عراق محکمتر از آن است که از این اتفاقات تأثیر بپذیرد اما تعجب از آن کسانی است که داعشی ها را غیر آمریکاییها میدانند و بدتر از آن کسانی هستند که خیال میکنند آمریکاییها آمدهاند تا با داعش بجنگند و این ساده لوحی و نفهمیدن صورت مسئله است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه آنها که بحث خوشبینی نسبت به مذاکرات را داشتند، به همین بیماری دچار بودند، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب با آن بصیرت و بینایی از ابتدا اعتمادی به مذاکرات نداشتند، اما برخی اصرار داشتند مذاکرات ادامه پیدا کند و نتیجه این شد که هشت سال پیشرفت کشور به کندی صورت گرفت.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰