نماینده قزوین در مجلس: وجود مافیای واردات یکی از مشکلات بزرگ تولیدکنندگان چادر مشکی است
– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در نشست هماندیشی عفاف و حجاب که شامگاه امروز با حضور فرمانده انتظامی، دادستان و رئیس کل دادگستری استان قزوین در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب قزوین برگزار شد،
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در نشست هماندیشی عفاف و حجاب که شامگاه امروز با حضور فرمانده انتظامی، دادستان و رئیس کل دادگستری استان قزوین در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب قزوین برگزار شد، اظهار داشت: رصد نکردن عوارض سوء بیحجابی یا بیعفتی، بخشینگری و نبود نگاه جامع به موضوع حجاب و همچنین نگاه تکبعدی به این موضوع از آسیبهای بزرگ ما در حوزه ترویج عفاف و حجاب هستند.
وی با اشاره به اثر منفی معماریهای فعلی و غیراسلامی امروز بر نزول فرهنگ عفاف و حجاب گفت: شکل امروز آپارتمانهای مسکونی و محل زندگی ذهن زنان و مردان را از موضوع حجاب و عفت دور نگه میدارد و امروز شاهد این هستیم که در پارکها و بوستانهای شهری و سایر فضاهای عمومی مراکز استراحتگاهی ویژه زنان نداریم و معلوم نبود اگر نمازخانهها نبودند، زنان ما امروز در زیست اجتماعی خود چه وضعی داشتند.
محمدبیگی اضافه کرد: در حالی که کشور ما بزرگترین مصرفکننده چادر در سطح جهان است، اما وضعیت تولید چادر و سایر البسه اسلامی در کشور ما به هیچعنوان مناسب نیست و در استان قزوین فقط ۲ واحد نساجی ما آن هم بدون حمایت دولت به تولید چادر مشغول هستند و سایر واحدهای نساجی ما در تولید چادر فعالیت نمیکنند.
وی وجود مافیای واردات چادر را یکی از مشکلات بزرگ در تولید و توزیع چادر در سطح جامعه دانست و ادامه داد: کمبود تولید چادر در کشور سبب شده که مافیای واردات چادر همیشه برنده باشد؛ چرا که تولید ما بسیار کمتر از نیاز ما در حوزه چادر است.
فقدان نظارت بر فعالیت مزونهای لباس
عضو عضو هیئت مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب در بخش دیگری از سخنان خود از فقدان تنوع در پوشاک اسلامی انتقاد کرد و گفت: در این میان بر هیچگونه نظارتی وجود ندارد و در حوزه ایجاد برند تخصصی اسلامی در زمینه پوشاک و البسه هم کار خاصی انجام نشده است. ضمن اینکه به ایجاد هویت دینی در کودکان و نوجوانان توجهی نکردهایم و در حوزه تدوین کتب اسلامی در آموزش عالی و آموزشوپرورش هم ضعف داشتهایم.
محمدبیگی با اشاره به عملکرد جزیرهای، پراکنده و موازیکاری دستگاههای اجرایی و حاکمیتی در حوزه عفاف و حجاب تصریح کرد: ساماندهی وضعیت ازدواج ۱۳ میلیون جوانی که به سن ازدواج رسیدهاند، مشکل بزرگ ما در این حوزه است و در ضمن در حوزه ساماندهی زندگی دختران فراری و تامین امنیت مالی و جانی دخترانی بیسرپرست یا بد سرپرست هم کمکاریهایی داشتیم که باید جبران شوند.
دستگاههای فرهنگی باید فعالیت بیشتری در موضوع حجاب و عفاف داشته باشنددادگاه عالی اروپا مجوز منع حجاب در شرکتهای اروپایی را صادر کردترویج حجاب نیازمند پاسخگویی به شبهات جوانان در فضای مجازی است
لزوم تقویت عفت در پسران
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین هم در این نشست با اشاره به فراجنسیتی بودن موضوع حجاب گفت: باید حجاب را فراتر از کلیشههای رایج دیده و با تقویت موضوع عفت در پسران زمینه گرایش به بدحجابی و بیحجابی را در دختران امروزی از بین ببریم.
مریم بیدخام ادامه داد: برای مقابله با بیحجابی یا بدحجابی آخرین راه برخورد مستقیم با فرد بدحجاب است و قبل از آن باید زمینههای شیوع بدحجابی یا بیحجابی به عنوان یک بیماری فرهنگی را از بین برده و طوری فرزندان خود به ویژه دختران را تربیت کنیم که آنها در مقابل بدحجابی یا بیحجابی واکسینه شوند و حتی زمانی که کنترل فیزیکی بر آنها وجود ندارد، حدومرز خود را نگه دارند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰