برخی از مسئولان اقتصاد مقاومتی را بد فهمیدند
محمدحسین فنایی در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد، مالیات و مباحث بانکی همواره به عنوان مشکلات بخش تولید در سال های مختلف تکرار شده و دولت ها نسبت به انتظارات فعالان اقتصادی بی توجه بودند. وی با بیان اینکه در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید هستیم و باید نام گذاری
محمدحسین فنایی در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد، مالیات و مباحث بانکی همواره به عنوان مشکلات بخش تولید در سال های مختلف تکرار شده و دولت ها نسبت به انتظارات فعالان اقتصادی بی توجه بودند.
وی با بیان اینکه در سال پشتیبانی و مانع زدایی از تولید هستیم و باید نام گذاری امسال در عمل محقق شود افزود: اگر بخواهیم تولید در مملکت رشد کند و مردم به سمت تولید بیایند باید پلکانی بهره ها را کم کرد و سود سپرده ها را نیز پلکانی کاهش داد تا نقدینگی به سمت تولید بیاید.
عضو هیات مدیره اندیشکده صنعت، فناوری و اقتصاد استان یزد با اشاره به تفاوت بین جهش تولید و رونق تولید اضافه کرد: مانع زدایی و پشتیبانی به معنای داشتن بازار و برنامه تولید برای صنایع آسیب پذیر و آسیب دیده همراه با تغییر استراتژی است و باید گروه هایی برای بررسی و تغییر تولید در این زمینه اقدام کنند.
وی با اشاره به وجود اسناد بالادستی در حوزه تولید و صنعت عنوان کرد: لازمه حل مشکلات حوزه صنعت و معدن نوآوری است که این موضوع در چارچوب سند اقتصاد مقاومتی دیده شده و به عنوان گشایشگر کار و محقق کننده عنوان سال باید مورد توجه باشد اما به نظر می رسد که اقتصاد مقاومتی را بد فهمیده اند.
فنایی با بیان اینکه در این سال ها وضع قوانین مربوط به صنعت و تولید از سوی مجلس همراه با اجرای ناقص دولت مشکلات متعددی را برای تولیدکنندگان خلق کرده تصریح کرد: انتظار می رود دولت آینده بسترهایی را فراهم کند تا بخش خصوصی در چارچوب سند اقتصاد مقاومتی به رشد موثر و محکمی برسد و اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی اجرایی شود.
این فعال اقتصادی در پاسخ به این سوال که تولیدکنندگان چه انتظاراتی از دولت دارند گفت: انتظارات فعالان اقتصادی از رئیس جمهور آینده همانی است که از دولت های گذشته وجود داشته که متاسفانه تاکنون پاسخگوی این انتظارات نبوده و مشکلات به قوت خود باقی مانده و رشد نیز داشته است.
وی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی کشور در عرض این چهار سال آنقدر زیاد شده اما هنوز به حل آن امیدواریم عنوان کرد: رفتارهای سلیقه ای و آشنا نبودن با مسائل و فرهنگ اقتصادی باعث تصمیم گیری های نادرست و بروز چنین مشکلاتی شده به طوریکه بسیاری از تولیدکننده ها امروز در یاس و ناامیدی به فعالیت مشغولند و تولید به معنای واقعی در حال نابودی و سقوط است.
فنایی با تاکید بر اینکه حل مشکلات اقتصادی به برنامه ریزی مطلوب و تخصصی نیاز دارد افزود: در بسیاری از صنایع، زنجیره تولید تکمیل نشده در حالی که توجه به این موضوع می تواند موجب افزایش اشتغال و ایجاد ارزش افزوده شود ضمن اینکه بخش خصوصی هم از این روش ها قدرتمندتر در اقتصاد ایفای نقش خواهد کرد.
وی با اشاره به جای خالی نظرات مشورتی کارشناسی شده در تصمیم گیری ها گفت: امروز شرکتهای دانشبنیان و فناور همچنین اندیشکدههای تخصصی به عنوان پشتوانه فکری در بخش صنعت وارد میدان شدهاند بنابراین دولت برای تحقق شعار کوچکسازی و چابکسازی خود، در تصمیمات از اظهار نظر بخش خصوصی برای تهیه بخشنامهها و تصویب قوانین و ابلاغ آیین نامه ها استفاده کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰