حل مشکلات ۶۵ واحد تولیدی ورشکسته و جلوگیری از بیکاری ۱۶۰۰ کارگر در آذربایجان شرقی
موسی خلیلاللهی امروز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: در سال گذشته، ۸۹۱ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان با ارزش ۴۶۳ میلیارد تومان به بیت المال بازگشته است. وی ادامه داد: تا پایان سال ۹۹، میزان تثبیت اراضی ملی در استان یک میلیون و ۵۰۰ هکتار بود
موسی خلیلاللهی امروز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه اظهار کرد: در سال گذشته، ۸۹۱ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان با ارزش ۴۶۳ میلیارد تومان به بیت المال بازگشته است.
وی ادامه داد: تا پایان سال ۹۹، میزان تثبیت اراضی ملی در استان یک میلیون و ۵۰۰ هکتار بود که یک میلیون و ۲۰۰ هکتار در سال ۹۹ رخ داده است و اکنون تثبیت مالکیت دولتی به یک میلیون و ۷۰۰ هکتار رسیده است.
وی، به تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی اشاره کرد و افزود: طی سال گذشته به دلیل تغییر کاربری براساس سند حدود ۲۶ هکتار قلع و قمع غیرقانونی انجام گرفته است.
خلیلاللهی خاطرنشان کرد: اراضی حریم و بستر رودخانه ها از جمله موارد طمع آور برای مردم است که در این راستا در سال ۹۹، حدود ۲۸۳ هکتار با ارزش ۱۲۷ میلیارد تومان که تبدیل به ویلا شده بود قلع و قمع گردید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دادگستری کل آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: ورود ۱۷۰ فقره درخواست در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی فعال، برگزاری ۹ جلسه اصلی و ۳۳ جلسه فرعی و ۶۰۰ فقره مکاتبه با ادارات وسازمان ها بخشی از اقدامات صورت گرفته در این ستاد بوده که منتج به حل مشکلات ۱۲۴ واحد تولیدی اعم از ۵۶ مورد تقسیط مطالبات بانکی، ۴۲ مورد توقف فرآیند اجرایی برای تعطیلی کارخانه ها، حل مشکل پنج واحد صنعتی با شهرک سرمایه گذاری، ۶ مورد رفع مشکلات مالیاتی واحدها و رفع موارد اختلاف دو واحد صنایع غذایی با مجموعه علوم پزشکی بوده است.
وی در خصوص رفع ورشکستگی واحدهای تولیدی نیز گفت: در راستای برنامه های تحول دستگاه قضایی، رویکرد جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی ورشکسته پیش از تعیین تکلیف نهایی در دستور کار قرار گرفته که در نتیجه آن از بیکاری یک هزار و ۶۰۰ کارگر در ۶۵ کارخانه ورشکسته تحت مدیریت نمایندگان دادستانی جلوگیری شده است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی در رابطه با بحث اصلاح مجرمین و پیشگیری از وقوع جرم یادآور شد: سامانه سجام برای دریافت گزارش تخلفات در سطح استان آمادگی لازم را دارد و شهروندان میتوانند با مراجعه به این سامانه حتی بدون احراز هویت خود، تخلفات صورت گرفته را اطلاع دهند.
وی افزود: آموزشهای فرهنگی و دینی برای بازسازی شخصیت مجرمین و حرفه سازی برای اشتغال در زندانهای سطح استان انجام میگیرد که اکنون۵۱ درصد زندانیهای سطح استان دارای شغل و درآمد هستند تا بدین طریق خانوادههای زندانیها نیز در معرض آسیب قرار نگیرند.
وی با اشاره به اجرای طرح شفای قرآنی در زندانهای سطح استان نیز گفت: ۲۵۰۰ نفر از زندانیها در سطح استان از یک جزو تا ۳۰ جزو حافظ قرآن هستند که منجر به کاهش میزان حبس ۲۸۵ نفر از زندانیان شده است.
خلیلاللهی تکریم ارباب رجوع را یکی از اولویت های مجموعه قضایی استان برشمرد و خاطرنشان کرد:ملاقات های عمومی در روزهای سه شنبه به صورت تمام وقت و چهارشنبه از ۱۲ ظهر با تعیین وقت قبلی از طریق برنامه «عدالت همراه» یا سایت «عدل ایران» امکانپذیر است که در سال ۹۹ در مجموع ۴ هزار و ۴۸ نفر و در سال جاری نیز یک هزار و ۱۹۵ نفر با رییس کل یا شورای معاونان دادگستری دیدار چهره به چهره داشته اند.
وی به راه اندازی ۵۶ دفتر خدمات قضایی در استان اشاره کرد و افزود: این اقدام برای کاهش مراجعات غیرضروری به شعب انجام شده است و همچنین به دنبال اجرای طرح تبادل الکترونیکی مابین دادگستری با کلانتری ها و آگاهی هستیم که تاثیر زیادی در جلوگیری از اتلاف زمان و هزینه مراجعان خواهد داشت و اکنون با همکاری سازمان زندان ها ۸۰ درصد دادرسی زندانیان نیز به صورت الکترونیکی انجام میشود و سعی میکنیم با استفاده از چنین زیرساخت هایی، پرونده های کاغذی را حذف کنیم و اجرای پایلوت چنین طرح هایی نیز در برخی شعب دادگاه های خانواده، شوراهای حل اختلاف و تصادفات آغاز کرده ایم.
وی ادامه داد: دریافت کد سنا راهکاری مؤثر در سهولت امور قضایی برای مراجعان و دادگستری است و از این طریق ۹۵ درصد ابلاغیه ها و اخطار ها بصورت الکترونیکی انجام شده است و اکنون متوسط زمان دادرسی در مجموعهی قضایی به ۶۸ روز رسیده که هر نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است و همچنین با راه اندازی کارگروه بررسی و نقد آرأ با حضور وکلا، قضات و اساتید دانشگاه های تبریز و آزاد اسلامی شاهد هستیم که تنها ۱۴.۳ درصد از آرا و احکام صادره وارد چرخه تجدید نظرخواهی میشود و درواقع ۸۵.۷ درصد از آرا مورد قبول مردم است.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این استان امنترین استان در کشور است، اظهار کرد: خوشبختانه جرایم خشن در این استان در سطح پایینی قرار دارد و توهین به اشخاص عادی، ضرب و جرح عمدی، سرقت، تهدید، تخریب، کلاهبرداری، تصادفات، تصرف اراضی و مزاحمتهای ملکی جزو ۱۰ جرایم اول در سطح آذربایجان شرقی شناخته شدهاند که در سال گذشته حدود ۵۵ درصد از جرائم بودکه در سال جاری به ۵۱ درصد کاهش یافته است.
وی به موضوع تایید صلاحیت کاندیداهای شورای شهر گفت: در این موضوع مجموعه دادگستری تنها یکی از چهار مرجع استعلامی بود و هیچ اختیار تصمیم گیری در این مورد را ندارد و متاسفانه برخی از کاندیداهای انتخابات شورای ششم دارای پروندههای قضایی در جریان و حتی رای قطعی بودند.
وی اضافه کرد: تاکنون هیچ شکایتی از سوی سازمان یا نهادی در خصوص میدان آذربایجان و تخلفات احتمالی شهرداری در این پروژه به ما واصل نشده است و اخبار منتشر شده در این خصوص صحت ندارد.
خلیلاللهی در پایان به اقدامات صورت گرفته در ایام کرونا در داخل زندان ها اشاره کرد و افزود: به جز یکی از شهرستان ها در هیچ یک از زندان ها هیچ مشکلی از بابت شیوع کرونا وجود نداشت و با اطمینان میگوییم که حتی یک فوتی هم در داخل زندان ها بخاطر کرونا وجود نداشت و ما از ابتدا در موضوعات ضدعفونی، تهیه ماسک و حتی دادن مرخصی به زندانیان اقدامات زیادی انجام دادیم و در بحث واکسن نیز به محض فراهم شدن امکان واکسیناسیون ، زندانیان را در اولویت قرار خواهیم داد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰