تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 خرداد 1400 - 8:21
کد خبر : 118344

پلیس آماده برگزاری انتخاباتی امن است

پلیس آماده برگزاری انتخاباتی امن است

سردار رحیم جهانبخش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: نیروی انتظامی از مدت‌ها قبل با برنامه‌ریزی هدفمند و تعامل با دیگر نیروهای مسلح و دیگر دستگاه‌های اجرایی استان، استفاده مناسب از ظرفیت‌های مختلف استانی را در تامین امنیت انتخابات، در دستور کار قرار داده است.  وی با اشاره به توانمندی بالای

سردار رحیم جهانبخش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: نیروی انتظامی از مدت‌ها قبل با برنامه‌ریزی هدفمند و تعامل با دیگر نیروهای مسلح و دیگر دستگاه‌های اجرایی استان، استفاده مناسب از ظرفیت‌های مختلف استانی را در تامین امنیت انتخابات، در دستور کار قرار داده است.

 وی با اشاره به توانمندی بالای نظام مقدس جمهوری اسلامی برای برگزاری انتخابات امن بیان داشت: پلیس توانمند بوده و تامین امنیت انتخابات را بر عهده دارد و این یک افتخار برای سربازان ملت در نیروی انتظامی است.
 فرمانده انتظامی استان زنجان با تاکید براینکه ارتقای مشارکت مردم در انتخابات یک اصل است، تصریح کرد: قدرت و اقتدار ملی هر کشوری در حمایت توده‌های اجتماعی از شعور سیاسی آن کشور است
 سردار جهانبخش حضور در انتخابات را یک وظیفه شرعی و ملی برای همگان دانست و بیان داشت: باید همه ما هم خود در انتخابات شرکت کرده و هم دیگران را به حضور در این آزمون بزرگ ترغیب کنیم و هم فردی اصلح را با معیارهایی که مقام معظم رهبری برای ما ترسیم کردند انتخاب کنیم.
 وی وفاق اجتماعی و همبستگی اجتماعی دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان و مشارکت جمعی شهروندان را ضرورتی انکار ناپذیر در برگزاری یک انتخابات سالم و امن برشمرد و گفت: وفاق، مقدّمه همبستگی و همبستگی مقدمه نظم اجتماعی است و مهم‌ترین هدف از ارتقای توان عملیاتی پلیس نیز تنها فراهم کردن بستر مناسب برای خلق هرچه با شکوه‌تر این حماسه سیاسی است.
 فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به آمادگی کامل پلیس استان برای امنیت و آرامش مناسب برای برگزاری یک انتخابات سالم و امن، بیان داشت: حضور پرشور در انتخابات نشان دهنده جلوه گاه اراده ملت و همیت و وحدت ملی است.

فرمانده انتظامی استان زنجان از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۶ میلیارد ریال توسط ماموران انتظامی شهرستان خدابنده خبر داد و گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا، ماموران انتظامی شهرستان خدابنده این اقدام صورت گرفت.
 وی بیان داشت: ماموران با هماهنگی قضایی در بازرسی از این خودرو ۲ هزارو ۶۳۲ عدد فندک اتمیک خارجی قاچاق کشف، که بنابر اعلام نظر کارشناسان ارزش تقریبی کالای کشف شده ۶ میلیارد ریال برآورد شده است.
 فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه در این رابطه پرونده‌ای تشکیل و تحویل مرجع قضایی شد، تصریح کرد: موضوع برخورد با قاچاق کالا به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و این فرماندهی با تمام قدرت و اقتدار با قاچاقچیان کالا و ارز برخورد خواهد کرد.

وی در ادامه از کشف ۶ قبضه سلاح شکاری و یک کلت جنگی خبر داد و گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی و پلیس آگاهی شهرستان سلطانیه در حین کنترل محورهای مواصلاتی در اتوبان زنجان – تبریز به یک دستگاه وانت نیسان مشکوک و آن را متوقف کردند.
سردار جهانبخش افزود: ماموران پس از توقف خودرو مشاهده کردند خودرو حامل کندوهای عسل مستعمل است و با بررسی سوابق راننده مشخص شد وی دارای سابقه قاچاق سلاح است که در بازرسی تخصصی از خودرو، ۶ قبضه سلاح شکاری و یک کلت جنگی کشف شد.
فرمانده انتظامی استان زنجان با بیان اینکه در این خصوص پرونده تشکیل و همراه متهم تحویل مراجع قضایی شد، بیان داشت: مبارزه با قاچاق از اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد