ابتکار: لایحه تامین امنیت زنان توسط قوه قضائیه در حال بررسی است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، معصومه ابتکار صبح امروز در مراسم افتتاح سامانه الکترونیکی کنترل طلاق با اشاره به کاهش نرخ طلاق در خراسانرضوی اظهار داشت: یکی از اعیادی که باید جشن و سرور برگزار کنیم کاهش آلام و دردها و
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، معصومه ابتکار صبح امروز در مراسم افتتاح سامانه الکترونیکی کنترل طلاق با اشاره به کاهش نرخ طلاق در خراسانرضوی اظهار داشت: یکی از اعیادی که باید جشن و سرور برگزار کنیم کاهش آلام و دردها و آسیبهای جامعه است. دین برای انسانها آمده تا رنجهای مردم را کم کند و اگر میخواهیم حکومت دینی داشته باشیم باید دردهای مردم را براساس آموزههای دینی کم کنیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان این که رویکرد سامانه ملی کنترل طلاق علمی و تخصصی و امری فراقوهای است بیان کرد: لازمه این سامانه این است که تمامی سازمانها برای کنترل و کاهش این موضوع همکاری کنند و از مشاوران قوی در محاکم بهره بگیرند. حامی این حرکت رویکردهای اجتماعی است که نتایج مطلوب مداخله در طلاق سبب ایجاد تغییرات تدریجی در شاخصها و در نهایت تحولی جدی در جامعه میشود.
ابتکار ضمن اشاره به این که آمار نشاندهنده جهتگیریهای خوبی در راستای تکالیف ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ برنامه ششم است، گفت: باید رصد تحولات و آمارها بهصورت تخصصی و علمی انجام شود تا این پدیده موفق بتواند در سطح ملی نتایج تاثیرگذاری داشته باشد. خانواده از اهم مسائل اجتماعی و رویکرد دولت تاکید ویژه به مسئله خانواده و حل و فصل بحرانهای این نهاد مهم است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده از جمله دلایل بحرانهای خانواده را ناشی از تحولات اقتصادی در جامعه دانست و عنوان کرد: باید بتوانیم الگوی موفقی بنا بر آموزههای دینی خود ترسیم کنیم تا هدف عالی حیات طیبه محقق شود. باید بهمنظور حل مسائل اجتماعی بسیج اجتماعی راه اندازی شود و برای استحکام خانواده از آموزش کودکان و نوجوانان آغاز کنیم. تقویت شاخه مهارتهای زندگی میتواند یکی از راه حلها باشد که با همکاری وزارت خانههایی ازجمله وزارت آموزش و پرورش قابل انجام است.
وی اظهار داشت: تقویت توانمندیهای فرزندان و مصونیت آنها در برابر آسیبهای اجتماعی نیازمند حرکتهای اجتماعی است تا نسلی دارای مصونیت فرهنگی و اجتماعی باشیم.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در ادامه سخنان خود به ضرورت آموزشهای پیش و حین ازدواج اشاره و تصریح کرد: باید با همکاری حوزه علمیه راهکاری را بیابیم که جوانان امروزی با حفظ عزت نفس بتوانند برای زندگی و ازدواج مسیر درستی را انتخاب کنند و در مقابل آسیبها و انحرافات «نه» بگویند.
وی در مورد اورژانس اجتماعی اظهار داشت: این اورژانسها بسیار مداخله مهمی دارند و در همین راستا لایحه تامین امنیت زنان توسط قوه فضائیه در حال بررسی است. نقش مردم، خیرین و سازمانهای مردم نهاد در کنترل آسیبهای اجتماعی بسیار موثر است و باید به مردم و کودکان نحوه گفتوگو و شنیدن نظرات مخالف را آموزش دهیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰