بایدها و نبایدهای تغذیهای برای کنکوریها
دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی درباره تغذیه مناسب کنکوریها اظهارداشت: خوردن داروهای شیمیایی و یا گیاهی مانند کندر یا مویز برای تقویت مغز یا بیشتر بیدار ماندن، بر خلاف تصور عموم برای همه افراد توصیه نمیشود. وی افزود: کندر بسیار گرم است و میتواند مزاج مغز را به سمت گرمی بکشاند.
دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی درباره تغذیه مناسب کنکوریها اظهارداشت: خوردن داروهای شیمیایی و یا گیاهی مانند کندر یا مویز برای تقویت مغز یا بیشتر بیدار ماندن، بر خلاف تصور عموم برای همه افراد توصیه نمیشود.
وی افزود: کندر بسیار گرم است و میتواند مزاج مغز را به سمت گرمی بکشاند. کندر فقط برای بعضی افراد که رطوبت مغزی بالائی دارند توصیه میشود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: ترکیبات آمفتامینی، بیداری کشیدن زیاد، خوردن قهوه، کاکائو یا چای زیاد و پررنگ برای بیشتر بیدار ماندن میتواند باعث مختل شدن مزاج مغز و به دنبال آن اضطراب و کاهش کیفیت حافظه در دراز مدت میشود.
میرغضنفری بیان داشت: در صورت مصرف زیاد این مواد علائم گرمی مغز ممکن است بعد از مدتی پدیدار شوند که شامل سرخی سر و صورت و چشم ها، بالا رفتن حرارت در سر، بی خوابی، استرس و اضطراب است.
وی تاکید کرد: توصیه میشود برای تقویت بدن به خصوص در این ایام از انواع مغزیجات خصوصا مغزهایی با مزاج گرم مانند مغز گردو و کبابها استفاده میکنند که خود مزاج گرم داشته و باعث افزایش بیشتر گرمی در بدن میشود.
این متخصص فیزیولوژی گفت: بهتر است این افراد از غذاهای زود هضم با مزاج سرد استفاده کنند. زیرا حجم خون در بدن محدود است و اگر بدن به مدت طولانی درگیر هضم و جذب غذای سنگین شود، خون کمتری به مغز رسیده و بازده آن را کاهش میدهد. منبع: سلامت نیوز
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰