تاسیس ۵ شرکت بزرگ پخش در کشور با مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار بازرگانی خبرگزاری تسنیم، عباس تابش مدیر کل دفترخدمات امور بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در چهارمین کنفرانس صنعت پخش ایران در محل برج میلاد تهران اظهار کرد: ۷۰۰ تا ۸۰۰ شرکت پخش در کشور وجود دارد که
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار بازرگانی خبرگزاری تسنیم، عباس تابش مدیر کل دفترخدمات امور بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت امروز در چهارمین کنفرانس صنعت پخش ایران در محل برج میلاد تهران اظهار کرد: ۷۰۰ تا ۸۰۰ شرکت پخش در کشور وجود دارد که این شرکتها یکی از اضلاع مهم اقتصاد کشور به حساب میآیند.
وی افزود: شناسنامهدار کردن، دادن کد رهگیری برای محلهای نگهداری کالا و خود کالا از اولویتهای اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت به حساب میآید که این مهم هم اینک در دست اقدام است.
مدیر کل دفترخدمات امور بازرگانی وزارت صنعت، معدن وتجارت ادامه داد: دستورالعملهای این امر اکنون تهیه شده و سامانههای مرتبط آن در دست اجرا است. ۴ هزار انبار در سامانه انبار شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: شرکتهای پخش از فعالین اقتصادی به حساب میآیند که به خوبی برای مبارزه با قاچاق پیشرو هستند و کمک به اصلاح زنجیره تولید میکنند.
تابش گفت: براین اساس عرضه کالاهای بدون شناسنامه خلاف قانون به حساب میآید و همه کالاهای تولید داخل و وارداتی باید شناسنامه تولید داشته باشند. انبارها نیز باید دارای شناسنامه انبار باشند تا براساس آن امکان فروش یابند.
وی ادامه داد: در مرحله اول، کاری به تجاری یا مسکونی بودن محلهای توزیع کالا نداریم بلکه صرفا به شناسایی آنها میپردازیم و خود دستگاههای مرتبط به این امر رسیدگی میکنند.
مدیر کل دفترخدمات امور بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در صورتی که شناسنامه کالا و شناسه انبار در کار نباشد کالا هدف قاچاق به حساب میآید و از محلها (انبارها) به عنوان مکان نگهداری کالای قاچاق نام برده میشود.
وی ادامه داد: در بخش کشاورزی شناسه کالا توسط وزارت جهاد کشاورزی صادر میشود و در این وضعیت تمام کالا دارای شناسنامه کالا خواهند بود. براین اساس به تجارت رسمی کشور هویت داده و از میزان قاچاق کاسته میشود و در نهایت میزان اشتغال بهبود مییابد.
این مقام مسئول در وزارت صنعت گفت: تفاهمی با شرکتهای پخش صورت گرفته است تا شرکتهای پخش خود را بتوانند به صورت لجستیک درآورند این امر باعث افزایش بهرهوری آنها خواهد شد.
وی در این ارتباط افزود: سیستمهای عرضه جدید و به روز در کشورهای دیگر در حال شکلگیری است که مانیز برای ارتقای خود لازم است گامهای جدیدی برداریم.
تابش تاکید کرد: شرکتهای پخش اگر برای تبدیل خود به لجستیک اقدام کنند شرایط بهتری خواهند داشت و بهتر است در مدت زمانی کوتاه اقدام به این کار کنند و شرکتهای خارجی علاقمند به فعالیت در این سطح در ایران هستند.
مدیر کل دفترخدمات امور بازرگانی وزارت صنعت، معدن وتجارت در پایان گفت: به استناد مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ۵ شرکت بزرگ لجستک (در حوزه پخش) را در کشور معرفی میکنیم و به شکلگیری آنها نیز کمک خواهد شد.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰