تاریخ انتشار : سه شنبه 21 اردیبهشت 1400 - 16:04
کد خبر : 112715

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری: احیای امر به معروف نباید به جلسات تشریفاتی ختم شود

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری: احیای امر به معروف نباید به جلسات تشریفاتی ختم شود

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد ، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمدعلی نکونام ظهر امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: احیاگر بودن یک دغدغه مهم است و این مهم نباید به جلسات

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  شهرکرد ، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمدعلی نکونام ظهر امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اظهار داشت: احیاگر بودن یک دغدغه مهم است و این مهم نباید به جلسات تشریفاتی ختم و باید در عاملیت به معروف و ناهیت در منکر اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در حال یک خودیابی است، عنوان داشت: ستاد استان نیز حرکت خوبی را آغاز کرده و اخیراً صداهای امیدوارکننده‌ای به گوش می‌رسد که بیانگر  بیداری بوده و قانون امر به معروف و نهی از منکر یکی از نشانه‌های بیداری است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بیان کرد: براساس قانون امر به معروف و نهی از منکر، این ستاد اختیارات و جایگاه قانونی دارد و مصوبات آن باید عملیاتی و پیگیری شود، با این قانون دست ستاد برای مطالبه‌گری از مسئولان و استفاده از ظرفیت مردمی باز خواهد بود.

نکونام با اشاره به اینکه باید جامعه را در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر فعال کنیم، تصریح کرد: طرح اجرای محله‌محور امر به معروف و نهی از منکر یکی از مواردی است که در استان لازم بود و این امر الهی باید از متن مردم بجوشد و فراگیر شود.

وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر باید محله‌محور اجرا شود چراکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همه دستگاه‌ها، نهادها و ادارات نمایندگانی دارد اما در گسترش این فرهنگ موفق نبوده‌اند و جز از طریق محله‌محوری نمی‌توان فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را نهادینه کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اضافه کرد: طرح محله‌محور شهرکرد که با تقسیم این شهر به ۴۰ محله انجام می‌شود راهکار مناسبی برای ترویج امر به معروف و نهی از منکر است و این طرح باید تکامل یابد و به صورت یک طرح جامع تکمیل، تصویب و اجرا شود.

۵۰۰۰۰ بسته معیشتی توسط مجمع رهروان امر به معروف اصفهان توزیع شد؛ ارائه خدمات ویژه به سالمندانظرفیت نیروی انتظامی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر استفاده می‌شودظرفیت اقشار مختلف برای اشاعه فرهنگ امر به معروف در استان مرکزی به‌کار گرفته شود

وی با اشاره به نقش نهادهای فرهنگی از جمله صدا و سیما در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر‌، یادآور شد: این دستگاه تاکنون در بسیاری از ضعف‌ها و نواقص جامعه از جمله امر به معروف و نهی از منکر نقش سازنده‌ای ایفا کرده که در ادامه نیز باید در قالب تفاهم‌نامه‌های مختلف با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همکاری داشته باشد.

طرح محله پیشران شهر پیشرفته با تشکیل هسته‌های امر به معروف در شهرکرد اجرا می‌شود

معاون مطالبه‌گری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز در همین جلسه، اظهار داشت: پرچم‌داری و احیای روحیه مطالبه‌گری در مردم با استفاده از هیأت اندیشه‌ورز شامل تعدادی از نخبگان شکل گرفت و جلساتی در خصوص سیاست‌های کلان این ستاد برگزار و مسائل مختلف بررسی و در جلسه ستاد تصویب خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل احمدی افزود: نشست با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان در راستای تولید محتوا و تبیین وظایف ستاد امر به معروف برگزار و این برنامه در ماه رمضان آغاز و محتواهای ارسالی به صدا ک سیما زیرنویس می‌شود.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان بیان داشت: ارائه آموزش به تعدادی گروه جهادی و پیگیری مشکلاتی از قبیل مشکلات مربوط به کراگران اخراجی کارخانه برفاب، مشکلات آبداران، پیگیری مسئله آتش‌نشانان اخراجی شهرداری و پیگیری مطالبات مردمی محله ۳۲ شهرکرد انجام شد.

احمدی تصریح کرد: انعقاد تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و معاون پیشگیری از جرم دادگستری و …، نشست با مدیرکل آموزش و پرورش جهت استفاده از ظرفیت شبکه شاد در تولید و ارائه محتوا، دیدار با ائمه جمعه شهرستان‌ها و تبیین برنامه‌های ستاد امر یه معروق و نهی از منکر در هیأت اندیشه‌ورز و ارائه طرح محله‌محور توسط معاون مطالبه‌گری ستاد با همکاری معاونت پیشگری از جرم دادگستری با تاکید بر محله‌محوری، مسجدمحوری و … در راستای مشارکت مردمی در حل مسائل انجام می‌شود.

 طرح محله پیشران شهر پیشرفته با تشکیل هسته‌های امر به معروف در شهرکرد اجرا می‌شود 
 
معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در این جلسه گفت: طرح محله پیشران شهر پیشرفته با تشکیل هسته‌های امر به معروف و نهی از منکر محله‌محور با همکاری معاونت اجتماعی و مطالبه‌گری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر به صورت پایلوت در شهرکرد اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، افزود: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و رساندن جایگاه امر به معروف به شأن واقعی آن و زمینه‌سازی مشارکت مردم در تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی، زمینه‌سازی مشارکت مردم در کمک به دولت و حاکمیت و کمک در تحقق شاخص‌های پیشرفت به صورت محله‌محور از اهداف طرح محله‌محور ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در استان است.

معاون مطالبه‌گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تصریح کرد: در این طرح سلامت و پیشرفت در حوزه بهداشت، پیشگیری و درمان از شاخصه‌های پیشرفت و توسعه یک محله است و جهاد پیشرفت، مدرسه پیشرفت، نشاط و پیشرفت، رسانه پیشرفت و دولت پیشرفت عناوین شاخص‌های دیگر پیشرفت و توسعه در این طرح است.

محمدی تشریح کرد: نهادها و دستگاه‌های تخصصی از جمله علوم پزشکی در سلامت و پیشرفت، کمیته امداد و بهزیستی در عرصه جهاد پیشرفت و نهضت محرومین، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه مدرسه پیشرفت، شهرداری و ورزش و جوانان در عرصه نشاط و پیشرفت، صدا و سیما در رسانه و پیشرفت و فرمانداری در عرصه دولت و پیشرفت فعال خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین حوزه در همکاری حوزه مسئولان است، ادامه داد: دستگاه‌های پشتیبان از جمله سپاه پاسداران و نیروهای مقاومت بسیج در عرصه اطلاع‌رسانی و مشارکت در جذب افراد، نیروی انتظامی در همکاری با کلانتری‌های محلی برای معرفی افراد و رابطین همچنین همکاری در استعلامات و اعزام و معرفی اساتید مرتبط و استانداری در زمینه معرفی طرح به دستگاه‌های مربوطه جهت مشارکت، اداره کل تبلیغات اسلامی و  امور مساجد در معرفی و مشارکت در تکمیل طرح همکاری خواهند داشت.

شهرام مقدس، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست بیان داشت: محله یک واحد جمعیتی است و واحد شهری به لحاظ ساخت‌وسازهایی که در کنار هم جمع شده‌اند شکل می‌گیرد اما جمعیت محله‌محور اجتماعی است که باید هویت محله مشخص شود و بسیاری از محله‌ها محله اجتماعی نیستند چراکه افراد بدون اینکه پیوندهای درونی در محله ایجاد شده باشد در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

وی افزود: افراد در یک محله اجتماعی در کنار هم تعاملاتی دارند و هنجارهایی بر رفتارشان حاکم می‌شود که حاضرند به خاطر آن هنجارها مشارکت کنند و مسئولیتی بپذیرند و از این نقطه محله‌محوری معنا پیدا می‌کند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در طرح محله‌محور باید از محله‌هایی استفاده شود که بتوان سازوکار محله‌ای و افراد کلیدی و موثر را سریع شناسایی و افراد مسئولیت‌هایی را بپذیرند که در این صورت پویایی ایجاد و پس از آن سازوکارهای اجتماعی مشوق خواهند بود و نیاز به حمایت‌های بیرونی ندارد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد