محموله میلیونی سیگار و لاستیک قاچاق به مقصد نرسیدند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، در کنترل محورهای مواصلاتی و در عملیات های مختلف موفق شدند تا محموله های کالای قاچاق
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، در کنترل محورهای مواصلاتی و در عملیات های مختلف موفق شدند تا محموله های کالای قاچاق را کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: محموله های کشف شده شامل ۱۸۰ هزار نخ سیگار خارجی و ۲۴۱ حلقه لاستیک خارجی بود که از قاچاقچیان کشف و ضبط شده است.
وی با بیان اینکه در این عملیات ها چهار نفر متهم نیز دستگیر شده اند، گفت: در این رابطه سه دستگاه خودرو نیز توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.
شیخ نژاد با اشاره به اینکه این کالاها از شهرهای مرزی بارگیری و قصد انتقال به شهرهای عمقی کشور بود، تصریح کرد: مجموع ارزش ریالی این محموله ها دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب با تاکید بر اینکه قاچاق کالا سم مهلکی بر اقتصاد کشور است، اظهار کرد: مبارزه با کالای قاچاق همواره یکی از اولویت های این فرماندهی بوده و هست.
وی گفت: شهروندان هرگونه قاچاق کالا و کالای غیرمجاز را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند و در این راستا نیز مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویتهای این فرماندهی هست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰