بانک های قزوین بدون مصوبه ستاد تسهیل، حق تملک صنایع را ندارند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، عیسی قبادی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در سال پیش رو که با شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است، تکلیف قطعی برای تمام دستگاه ها مشخ شده که رویه ای را در پیش
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، عیسی قبادی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در سال پیش رو که با شعار تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده است، تکلیف قطعی برای تمام دستگاه ها مشخ شده که رویه ای را در پیش بگیرند که در آن حمایت از تولید به عنوان یک اصل مدنظر قرار گیرد که تحقق این امر نیازمند ارائه برنامه های مدون از سوی دستگاه ها است.
قبادی با اشاره به موضوع تملک واحدهای تولیدی از سوی بانک ها ادامه داد: برخی واحدها و صنایع در گذشته به دلیل بدهی به بانک ها و سایر دستگاه ها مقروض بوده اند و همین امر موجب شده تا بانک ها از طریق محاکم قضایی، حکم جانشینی و تملک را دریافت کنند و این اقدام، موجب بلاتکلیفی واحدهای تولیدی و عملا خروج آنها از چرخه تولید شده است.
این مسوول افزود: با توجه به این موضوع، تاکید ما همواره براین است که اگر واحد تولیدی بدهکار و مقروض است و باید بحث مالکیت آن را تغییر دهند، این واحدها در دست صنعتگر و تولید کننده باقی بماند.
وی اضافه کرد: تأکید استاندار قزوین نیز بر این است که بانک ها و سایر دستگاه ها و حتی مراجع قضایی بدون هماهنگی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نباید اقدام به تملک صنایع کنند.
معاون اقتصادی استاندار قزوین خاطر نشان ساخت: برهمین اساس تلاش ما این است تا حد ممکن از منابع و امکانات مادی و نقدینگی بانک ها در قالب تسهیلات استفاده کنیم تا این واحدها دچار مشکل نشوند.
قبادی ادامه داد: اگر در انتها مقرر شد تملک یک واحد تولیدی به بانک ها و سایر دستگاه ها واگذار شود، این امر در چارچوب برنامه ای اتفاق بیفتد که تولید دچار آسیب نشده و صرفا مالکیت تغییر یابد و تولیدکننده در قالب قراردادی به کار خود ادامه دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین با تاکید برحفظ تولید و سنگر تولید به عنوان یک اصل مهم، افزود:ما باید در این جبهه بتوانیم خطوط را مستحکم نگه داریم تا جامعه احساس خلأ نکند و با کمبود محصولات و تولیدات مواجه نشویم و این اصل مهمی است که به آن تاکید داریم.
قبادی با بیان اینکه سال گذشته ۵۹ واحد تولیدی به چرخه تولید بازگشت، افزود: سال گذشته با اقدامات صورت گرفته، هر هفته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد و با حضور مدیر ارشد اجرایی استان مستقیما از واحدهای تولید سرکشی به عمل آمد و امسال نیز همین رویه را با شتاب و شدت بیشتری ادامه می دهیم.
وی اضافه کرد: معتقدیم امسال، پشتیبانی از حوزه تولید باید جدی تر از قبل انجام شود و اساسا همه دستگاه ها موظفند که موانع پیش رو تولید را در چارچوب قانون کمتر کرده و برای این کار باید برنامه مشخصی از سوی دستگاه ها ارایه شود.
استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی، یک شهر، ۱۵ شهرک و ناحیه صنعتی دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰