گزارش فارس از آخرین جلسه اقتصاد مقاومتی/ از احیای مجدد طرح بن_بروجن تا خبرهای خوش در حوزه راه آهن
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد عصر امروز آخرین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری در سال جاری در محل سالن جلسات شهید مردانی استانداری برگزار شد. محوریت اصلی این جلسه پیگیری روند پیشرفت پروژههای راهآهن، تامین آب شرب از طریق
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از شهرکرد عصر امروز آخرین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری در سال جاری در محل سالن جلسات شهید مردانی استانداری برگزار شد.
محوریت اصلی این جلسه پیگیری روند پیشرفت پروژههای راهآهن، تامین آب شرب از طریق انتقال آب بن_بروجن و تکمیل راههایی از قبیل چهاربانده شهرکرد، بروجن لردگان و تونل زره بود.
اقبال عباسی در این جلسه در خصوص پروژه تامین آب شرب نیمی از اهالی استان از طریق انتقال آب بن_بروجن گفت: رونوشت مصوبه شواری عالی امنیت کشور مبنی بر تامین امنیت تکمیل این پروژه به دست بنده رسیده و فردا به شرکت آب منطقهای ابلاغ خواهد شد و هیچ حکمی که مغایر این مصوبه باشد وجهه قانونی ندارد و هیچ قاضی نمیتواند جلو تکمیل این پروژه را بگیرد.
تمامی مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی حکم قانون را داشته و لازمالاجراست
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهیمت سرعت تکمیل پروژه انتقال آب بن_بروجن و جذب اعتبارات تخصیص یافته به آن گفت: تمامی مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی حکم قانون را داشته و لازمالاجراست و هیچ مدیری اجازه کند کردن یا توقف روند تکمیل پروژههای استان را ندارد که در این صورت به تخلفات اداری معرفی خواهد شد.
وی در خصوص احداث راهآهن گفت: گزارشات روند تکمیل زیرساخت احداث راهآهن استان قابل قبول است و امیدواریم مشکل محل احداث ایستگاه شهرکرد نیز با همکاری بیشتر مجموعههای مرتبط با این مشکل مرتفع شده و از معطل ماندن پروژه جلوگیری شود.
عباسی تاکید کرد: مدیران باید همه تلاش خود را برای تکمیل پروژههای اقتصاد مقاومتی استان در این ۵ ماه باقیمانده از عمر این دولت به کار ببندند و در صورت ایجاد مشکلاتی از جمله ورود به حریمها، در خلال اجرای پروژهها مشکلات برطرف و حق و حقوق ادارات پرداخت شود اما به این بهانهها هیچ مدیری اجازه متوقف کردن پروژه را ندارد.
در اجرای پروژه راهآهن از برنامههای زمانبندی شده عقب هستیم
در ادامه علی شهریارپور گفت: با تمامی پیشرفتها و زحماتی که در زمینه اجرای پروژه راهآهن کشیده شده در تمامی قطعات از برنامههای زمانبندی عقب هستیم که لازم است تلاش جدی در این راستا صورت پذیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طرح آبرسانی به شهرهای در مسیر محور بن_بروجن از جمله طرحهای حیاتی این استان میباشد و امسال ۲۰۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافته است.
در ادامه فردوس کریمی در خصوص پروژه آبرسانی بن بروجن گفت: طرح بن بروجن ۱۲ سالی است که روند تکمیل آن به دلایل مختلف به طول انجامیده که این کندی روند تکمیل باعث افزایش قیمت تجهیزات و کمبود اعتبار شده است.
از ۲۲۲ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته به پروژه بن_بروجن ۸۰ میلیارد آن جذب شده
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از ۲۲۲ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته به این پروژه ۸۰ میلیارد آن جذب و مابقی با مناقصاتی که در روزهای آینده برگزار میکنیم جذب خواهد شد.
وی با بیان اینکه مناقصات آبگیر این پروژه برگزار شده و قرارداد آن امروز ابلاغ شد، گفت: متولی زمین آبگیر این پروژه وزارت نیرو است و در تملک مشکلی نداریم اما در بحث معارضین با همکاری دستگاههای انتظامی پروژه را با سرعت پیش خواهیم برد.
کریمی ادامه داد: تصفیهخانه این پروژه نیز در ۱۸ جبهه فعال است، هیچ بدهی به پیمانکار نداریم و امروز ۱۰ میلیارد پیش پرداخت به پیمانکار پروژه داده شد.
دادن مهلت محدود به پیمانکاران ایستگاههای پمپاژ پروژه بن بروجن
ایستگاههای پمپاژ شماره ۲ داری ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و شماره ۳ دارای ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی اضافه کرد: ایستگاههای پمپاژ شماره ۲ داری ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و شماره ۳ دارای ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی است که برای فعال شدن روند تکمیلشان مهلتی به پیمانکاران داده شده و در صورتی که در مهلت تعیین شده اقدامات مطلوبی نداشته باشند پروژه از آنها گرفته و به شخص دیگری واگذار میشود.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: از ۱۳۷ کیلومتر خطوط انتقال فقط ۱۳ کیلومتر آن باقی مانده است و نقاطی که باید آب تحویل داده شود مشخص شده که در صورت عدم بروز مشکلی تا قبل از پایان دولت خطوط اصلی این پروژه تکمیل خواهد شد.
۱۹۸ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
در ادامه حسینعلی مقصودی اظهار داشت: تعداد قرادادهای ما در زمینه احداث راه ۳۵ عدد میباشد و در مجموع ۱۹۸ کیلومتر راه در دست احداث است که شامل ۱۳۷ کیلومتر بزرگراه، ۶۷ کیلومتر راه اصلی، ۱۱ کیلومتر تونل و ۷ دستگاه پل میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مبلغ کل قراردادهای ما برای احداث راههای استان به ۸۲۰ میلیارد تومان رسیده گفت: مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی استان در حوزه راه شامل احداث باند دوم شهرکرد_ بروجن_ لردگان، جاده شهرکرد_ بازفت_ شلمزار_ناغان و کنارگذر شمالی شهرکرد و کنار گذر سامان است که همگی در حال پیگیری هستند.
در ادامه مجید نظری گفت: ایستگاه جدید راهآهن مبارکه به شهرکرد در کنار کمربندی شرق و شمال شهرکرد در منطقه رحمتیه در نظر گرفته شده و برای احداث ایستگاه و حریم حدود ۲۲ هکتار پیشبینی شده است.
معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای نمای این ایستگاه ۱۰ هکتار دیگر به این بخش با همکاری سپاه حضرت قمربنیهاشم توافق شده که هرچه سریعتر به دست پیمانکار خواهد رسید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰