تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 اسفند 1399 - 9:37
کد خبر : 98420

کانون‌های مساجد یکی از ارکان تقویت مساجد است

کانون‌های مساجد یکی از ارکان تقویت مساجد است

حجت الاسلام و المسلیمن سیدمحمدعلی آل هاشم در مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، با اشاره به نقش محوری مساجد در تربیت دینی، عبادی، اجتماعی، فرهنگی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در مورد مساجد می‌فرمایند: مسجد هسته مقاومت فرهنگی و پایگاه‌های فعالیت‌های اجتماعی است و اگر این حصار و خاکریز فرهنگی نباشد همه

حجت الاسلام و المسلیمن سیدمحمدعلی آل هاشم در مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، با اشاره به نقش محوری مساجد در تربیت دینی، عبادی، اجتماعی، فرهنگی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در مورد مساجد می‌فرمایند: مسجد هسته مقاومت فرهنگی و پایگاه‌های فعالیت‌های اجتماعی است و اگر این حصار و خاکریز فرهنگی نباشد همه چیز از دست می‌رود.

وی با تاکید بر حضور جوانان در مساجد گفت: مساجد باید از حضور جوانان بهره ببرد؛ در ابتدای اسلام همه مسائل از مسجد نشات می‌گرفت و در انقلاب نیز مساجد پایگاه اصلی بود.

وی گفت: مسجد مرکز تبلیغ بوده و در صدر اسلام نیز از همین مساجد اسلام گسترش یافته است، از این رو نباید نسبت به مسجد بیگانه باشیم و مهم‌ترین کار فرهنگی باید در مساجد انجام شود.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در ادامه به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در مساجد اشاره کرد و افزود: بر اساس سند راهبردی مجمع کانون‌های مساجد کشور، گروه سنی مخاطب در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، کودک و نوجوان تعریف شده است، اما به این معنا نیست که در مقابل مخاطبان دیگر نقشی ندارد.

وی گفت: اگر بتوانیم کارهای فرهنگی خوبی را در مساجد به اجرا بگذاریم، بدون شک مساجد موثرترین نهاد فرهنگی خواهند بود.

وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به اقتضای زمان و مسائلی که در جامعه پیش می‌آید برنامه‌های خود را طراحی و اجرا می‌کنند، گفت: کارکرد کانون‌ها قبل از کرونا و بعد از کرونا بسیار متفاوت بوده و به همین دلیل فعالیت‌های فرهنگی در مساجد بسیار ماندگار است.

امام جمعه تبریز گفت: یک مسجد با تمام ظرفیت‌هایی که خداوند در آن قرار داده، در اختیار ما است و باید با همگرایی و هم افزایی بهره لازم را ببریم.

وی با بیان اینکه برخی مجموعه‌های فرهنگی کمبود بودجه را مشکل اصلی خود می‌دانند، تشریح کرد: هرچند مشکلات اقتصادی وجود دارد، اما اگر مجموعه‌های فرهنگی برنامه ریزی صحیح داشته باشند، بودجه‌های لازم از طرق مختلف در دل همان برنامه پیش بینی شده و اعتبار به وجود می آید.

حجت الاسلام و االمسلمین آل هاشم گفت: هنر جذب خیرین فرهنگی به کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یکی از رسالت‌ها و ماموریت‌های مدیران مسئول کانون‌های فهما است که باید برای آن برنامه داشته باشند.

وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی هنری در مساجد از نقشی اثرگذار در جامعه به ویژه بر قشر نوجوان و جوان برخوردار است، افزود: در این رابطه پویایی در برنامه‌های مساجد اهمیت زیادی دارد، بنابراین هر چه دستگاه‌های مختلف و خیران نیک اندیش از این کانون‌ها حمایت کنند، شاهد رونق بیشتر برنامه‌های دینی، فرهنگی و علمی آنان و ارتقای معنوی و فرهنگی نسل امروز خواهیم بود.

به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، در پایان این مراسم از فعالان فرهنگی، هنری و قرآنی کانون‌های مساجد استان تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد