تاریخ انتشار : یکشنبه 17 اسفند 1399 - 7:15
کد خبر : 97889

تولید شکر در واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان از ۵۰۰ هزار تن عبور کرد

تولید شکر در واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان از ۵۰۰ هزار تن عبور کرد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا عبدعلی ناصری روز یکشنبه در مراسم درختکاری در کشت و صنعت امام خمینی (ره) در شمال اهواز افزود : از ابتدای برداشت نیشکر تاکنون چهار میلیون و ۷۰۰ هزارتن نیشکر از اراضی واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر برداشت

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا عبدعلی ناصری روز یکشنبه در مراسم درختکاری در کشت و صنعت امام خمینی (ره) در شمال اهواز افزود : از ابتدای برداشت نیشکر تاکنون چهار میلیون و ۷۰۰ هزارتن نیشکر از اراضی واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر برداشت شده که از این میزان نیشکر تاکنون بیش از۵۰۰ هزار تن شکر تولید شده است.
وی با بیان اینکه ۸۲ درصد اراضی نیشکری برداشت شده اظهار داشت:در سال جهش تولید و در سایه تلاش‌های جهادگونه کارگران و کارکنان این شرکت تا پایان فصل برداشت، تولید شکر با برداشت ۵.۵میلیون تن نیشکراز۶۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: افزایش ۲ برابری تولید شکرعیدانه خانواده بزرگ توسعه نیشکر به مردم ایران در سال جهش تولید است و دستیابی به این میزان تولید، مانع از واردات شکر به کشور خواهد شد.
برداشت نیشکر از ۲۸مهرماه امسال درسطح حدود ۶۲هزارهکتار از اراضی شرکتهای کشت و صنعت سلمان فارسی ، امام خمینی(ره)، میرزاکوچک خان ، دهخدا ، حکیم فارابی ، امیرکبیر و دعبل خزاعی برداشت شده و پیش بینی می شود در صورت مساعد بودن شرایط جوی برداشت نیشکر تا پایان ماه جاری به پایان برسد.

کاشت چهار میلیون نهال
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در این آیین اظهار داشت: پایداری محیط زیست، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی از رویکردهای اصلی این شرکت در نهضت درختکاری است و در این راستا تاکنون بیش از چهار میلیون اصله نهال در مجموعه کشت و صنعت های توسعه نیشکر کاشته شده است.

ناصری اظهار داشت:شرکت توسعه نیشکر پیشگام در توسعه و حفظ منابع طبیعی است و فعالیت‌های گسترده ای را برای ایجاد و گسترش فضای سبز در برنامه کاری خود قرار داده و در تکریم انسان و طبیعت به عنوان دو سرمایه اساسی چرخه تولید و منابع انسانی، ادای وظیفه کرده است.
وی افزود:توسعه فضای سبز و کاشت درخت تنها به محیط درونی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان محدود نیست و توجه به محیط پیرامونی نیز همواره مد نظر بوده و در همین زمینه، شرکت کشت و صنعت نیشکر میرزا کوچک خان و امیرکبیر عملیات کاشت نهال را در حاشیه جاده اهواز – خرمشهر انجام دادند.
ناصری عنوان کرد: در سال جاری در راستای طرح توسعه فضای سبز در واحدهای هفت‌گانه شرکت توسعه نیشکر وصنایع جانبی خوزستان بیش از ۱۶۰ هزار نهال مثمر و غیرمثمر کاشته شده است که این روند همچنان ادامه دارد.
مدیرعامل توسعه نیشکر با بیان اینکه نیشکر منجی جنگل‌ها و حافظ محیط زیست است افزود: نیشکر تنها محصولی است که دورریز ندارد و باگاس باقیمانده فیبری از ساقه نیشکر در تولید کاغذ، ام دی اف، نئوپان و خوراک دام کاربرد دارد که یکی از مزایای محصولات تولیدی با باگاس نیشکر، مقرون به صرفه بودن در مقایسه با نمونه‌های تولید شده از چوب و سایر مواد موجود در طبیعت است.
ناصری با اشاره به روند ساخت کارخانه کاغذ در این شرکت، اظهار داشت: حفظ محیط زیست، جلوگیری از برداشت بی‌رویه‌ و تخریب جنگل‌ها و جلوگیری از قطع سالانه‌ حداقل ۶ میلیون اصله درخت از تاثیرات راه اندازی کارخانه تولید کاغذ از باگاس نیشکر است که تا سه سال آینده با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام به بهره برداری می رسد.
بنا به این گزارش فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور در آیین روز درختکاری در کشت و صنعت امام خمینی (ره) گفت:شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از جمله صنایع مهم و مولد خوزستان است که کشور را در مسیر خودکفایی در تولید محصول راهبردی شکر قرار داده است.
سردار احمد خادم سیدالشهدا با اشاره به اهمیت درخت و درختکاری و طبیعت سرسبز از نگاه قرآن و آموزه های اهل بیت(ع) افزود:اقدام‌های موثری در کشت و صنعت های توسعه نیشکر در زمینه کاشت درختان مثمر و غیرمثمر از جمله نخل و اکالیپتوس انجام شده که این اقدام‌ها در کنارحفظ منابع طبیعی و تلطیف هوا، موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال می‌شود.
وی  با اشاره به تحقق شعار مقام معظم رهبری در سال جهش تولید گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده است، اراده و تلاش مدیران، کارگران و پرسنل شرکت توسعه نیشکر موجب دستیابی به رکوردهای بی سابقه در این شرکت و افزایش دو برابری تولید شکر شده است.
فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور با بیان اینکه صنعت نیشکر ظرفیت عظیمی برای خوزستان و کشور است افزود:این شرکت علاوه بر تولید شکر، در صنایع جانبی از جمله تولید الکل طبی، ام دی اف، خمیرمایه و خوراک دام  گام های موثری  در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم ها برداشته است.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا عملیات اجرایی واحدهای هفت‌گانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴ هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع  شد و از ابتدای دهه ۸۰ یکی پس از دیگری به بهره‌برداری رسید.
این کشت و صنعت‌ها به تنهایی حدود ۴۰ درصد شکر کشور را تامین می‌کنند.
واحدهای نیشکری هفت تپه و کارون در شمال خوزستان از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در استان هستند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵میلیون تن در داخل تولید و حدود۷۰۰هزار تن شکر خام از خارج وارد می‌شود که بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل می‌شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد