تاریخ انتشار : شنبه 16 اسفند 1399 - 13:19
کد خبر : 97797

انتقاد دیپلمات لیبیایی از بی احترامی ارمنستان به اماکن مذهبی مسلمانان

انتقاد دیپلمات لیبیایی از بی احترامی ارمنستان به اماکن مذهبی مسلمانان

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «شرف آدم» کاردار لیبی در جمهوری آذربایجان هنگام دیدار خود از روستای «مردینلی» در منطقه «فضولی» اظهار داشت، اینکه ارمنستان از مساجد محل عبادت مسلمانان به عنوان مکانی برای استقرار خود استفاده کرد، خود یک تخریب

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «شرف آدم» کاردار لیبی در جمهوری آذربایجان هنگام دیدار خود از روستای «مردینلی» در منطقه «فضولی» اظهار داشت، اینکه ارمنستان از مساجد محل عبادت مسلمانان به عنوان مکانی برای استقرار خود استفاده کرد، خود یک تخریب واقعی است.

به نوشته «ترند نیوز» این دیپلمات لیبیایی گفت: «وقتی وارد مسجد شدم، روی دیوارهای آن نوشته‌های توهین آمیز دیدم. این توهین به احساسات مذهبی همه مسلمانان است. سرانجام عدالت پیروز شد و جمهوری آذربایجان سرزمین‌های خود را از اشغال آزاد کرد. من از همه مسلمانان می خواهم که به ترمیم همه بناهای تاریخی واقع در اینجا کمک کنند.»

منطقه فضولی طی نبرد ۴۴ روزه بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان ازاشغال نیروهای ارمنستانی خارج و آزاد شد.

چندی قبل نیز رسانه‌های جمهوری آذربایجان از فعالیت مجدد مسجد جامع شهر«آغ‌دام» پس از آزاد سازی گزارش دادند و نوشتند مسجد جامع آغ‌دام در شهر آغدام بعد از ۲۷ سال تصرف از سوی ارمنستان مجددا حال و هوایی دیگری یافت به طوریکه سفیر جمهوری آذربایجان در پاکستان در توییتی نوشت، این مسجد اینک درخشندگی و قدرت گرفته است.

به نوشته وبگاه «ژئو تی‌وی» سفیر جمهوری آذربایجان در پاکستان با انتشار توییتی در این زمینه نوشت: «بعد از ۲۷ سال مسجد جامع آغ‌دام که در جریان اشغال از سوی ارمنستان مورد اهانت قرار گرفت و تا حدودی تخریب شد، اینک درخشندگی، نور و قدرت گرفته است.

خبرگزاری «آذر نیوز» نیز در این زمینه نوشت، شهر آغ‌دام حین حمله نیروهای ارمنستان به شهر ارواح مبدل شد  و حتی آن را «هیروشیمای قفقاز جنوبی» نامیدند. آغ‌دام نمونه بارزی از تجاوز و تخریب ارمنستان است.

شهر آغ‌دام یکی از هفت منطقه ای بود که در دهه نود میلادی از سوی ارمنستان اشغال شد و شهروندان جمهوری آذربایجان چندی قبل بعد از خاتمه درگیری با ارمنستان و آتش بس «روز پیروزی» را جشن گرفتند.

در تاریخ نهم نوامبر (۱۹ آبان ماه)، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه، «الهام علی اف»، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «نیکل پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان بیانیه‌ مشترکی را در خصوص آتش بس کامل در این منطقه امضا کردند. روسیه نیز نیرو‌های حافظ صلح خود را به برخی نقاط این منطقه از جمله نقاط مرزی اعزام کرده و گزارش‌های منتشر شده از شرایط آرام در این منطقه حکایت دارند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد