تاریخ انتشار : سه شنبه 12 اسفند 1399 - 8:29
کد خبر : 96895

انگیزه لازم برای توسعه اقتصادی، اخلاق و تربیت است

انگیزه لازم برای توسعه اقتصادی، اخلاق و تربیت است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، اسحاق رسولی روز سه‌شنبه در همایش نقش مهندسان عمران در اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب به جایگاه ویژه اخلاق و تربیت در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: در ایران اسلامی آموزه‌های مذهب شیعه توان و انگیزه

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، اسحاق رسولی روز سه‌شنبه در همایش نقش مهندسان عمران در اقتصاد مقاومتی و بیانیه گام دوم انقلاب به جایگاه ویژه اخلاق و تربیت در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: در ایران اسلامی آموزه‌های مذهب شیعه توان و انگیزه لازم را برای جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی در بین جوانان دانشجو ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه مساله امروز در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل تبدیل نوآوری به عادت در زندگی دانشجویان است، اضافه کرد: دانشگاه در زمینه توسعه کسب و کارهای وابسته به دانش و نوآوری نقش پررنگی دارد، چنان که امروزه صنایع متکی به دانشگاه در بیشتر کشورهای پیشرفته گسترش یافته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: در این راستا هدف‌گذاری برای مهر ۱۴۰۰ این است که ۲۰ درصد اعضای هیات علمی و پنج درصد از دانشجویان دانشگاه وارد حوزه فناوری‌ها و نوآوری‌های دانش‌بنیان شوند.

وی تاکید کرد: اقدام‌هایی در این زمینه در مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد صورت گرفته است که البته با توجه به انگیزه بالای دانشجویان جوان در انجمن علمی مهندسی عمران، انتظار اقدام‌های بیشتر در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب وجود دارد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان اردبیل نیز در ادامه گفت: نقش علم و فناوری در توسعه اقتصادی کشور اهمیت بسیار بالایی دارد و تاکید مقام معظم رهبری بر نقش علم و نوآوری در بیانیه گام دوم، نشان دهنده اهمیت و جایگاه ویژه این موضوع است.

حسین شایقی افزود: توجه ویژه به ایجاد کسب و کار در زمینه‌های عمرانی می‌تواند از برنامه‌های انجمن علمی مهندسی عمران در دانشگاه باشد؛ چرا که موفقیت هنگامی حاصل می‌شود که افراد برای یک نفر دیگر نیز اشتغال‌زایی کنند.

وی ساخت پل اروند در عملیات والفجر ۸ را یادآور شد و اظهار کرد: نقش مهندسان عمران در توسعه کشور از همان سال‌های جنگ به چشم می‌آید؛ ساخت پل راهبردی بعثت در دوران دفاع مقدس با توجه به پیچیدگی‌های فنی و سختی‌های ساخت آن در آب خروشان رودخانه اروند، از همت ویژه مهندسان عمران برای حل مشکلات و مسائل داخلی حکایت دارد.

عضو هیات علمی رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و نقش مهندسان و دانشجویان عمران گفت: توجه ویژه مقام معظم رهبری به استفاده از تخصص و تعهد جوانان در بیانیه گام دوم برای تحقق اقتصاد مقاومتی از ضروریات توجه به این امر است.

یوسف ساجد تاکید کرد: دانشجویان مهندسی عمران علاوه بر فراگیری پایه درسی قوی و متخصص شدن، باید توجه ویژه‌ای به اخلاق مهندسی و تعهدشان نسبت به اجرای طرح‌های عمرانی در کشور داشته باشند.

وی افزود: تقویت سیستم‌های نظارتی درست و لزوم توجه به کیفیت در اجرای طرح‌های عمرانی برای جلوگیری از هدررفت انرژی در مهندسی عمران ضروری است که البته این امر با تولید مصالح استاندارد بر اساس مباحث مرتبط با ساختمان‌سازی و تعیین درجه کیفیت ساخت با برچسب‌های کیفیت محقق می‌گردد.

۱۴ هزار و ۵۰۰ دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در شهرهای اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر، خلخال، گرمی و بیله‌سوار در ۴۲ رشته در مقطع کاردانی، ۶۸ رشته در مقطع کارشناسی، ۵۳ رشته در مقطع کارشناسی ارشد، ۲۱ رشته در مقطع دکتری و یک رشته در مقطع دکتری حرفه‌ای مشغول تحصیل هستند و تا کنون ۳۲ محصول دانش‌بنیان و فناور را وارد مرحله تجاری‌سازی و بازار کردند.

پنجم اسفندماه در گاه‌شمار رسمی کشور به یاد دانشمند بزرگ ایرانی، خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نام‌گذاری شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد