بیش از ۵ هزار ایده و ابتکار در سامانه بچه های مسجد به ثبت رسید
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، سعید سعادتی معاون فرهنگی هنری ستاد کانونهای فرهنگی مساجد کشور درباره دستاوردهای رواق کارآفرینی برای بچههای مسجد، اظهار کرد: ایجاد بانک اطلاعات کسب و کار کانونهای مساجد ازجمله این دستاوردها است، برای این مهم فرمی به منظور مستندسازی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، سعید سعادتی معاون فرهنگی هنری ستاد کانونهای فرهنگی مساجد کشور درباره دستاوردهای رواق کارآفرینی برای بچههای مسجد، اظهار کرد: ایجاد بانک اطلاعات کسب و کار کانونهای مساجد ازجمله این دستاوردها است، برای این مهم فرمی به منظور مستندسازی تهیه و در سامانه بچههای مسجد بارگذاری شد و ۱۱۱۶ کانون، کسب و کار ایجاد شده خود را در سامانه ثبت کردهاند.
معاون فرهنگی هنری ستاد فهما درباره کسب و کارهای ثبت شده از این طریق، تصریح کرد: این کسب و کارها در حوزههای مختلف اعم از عمرانی آبادانی، تربیتی، فرهنگی و … هستند البته ما برای مشاغل فرهنگی امتیاز ویژه در طرح ملی ایران قوی قائل میشویم. در حوزه خدمات اجتماعی هم مشاغلی همچون ایجاد نانوایی، تولید ماسک و در بخش فرهنگی فعالیتهایی از قبیل فروش محصولات فرهنگی هنری، ایجاد استودیو، تولید محصولات هنری برای شهرداریها و… ثبت شده است.
وی ادامه داد: در بخش عمرانی فعالیتهای جهادی در موضوع نوسازی، بهسازی و احداث بنای جدید به ثبت رسیده است. تناسب کسب و کار با مأموریت تعداد افراد شاغل شده و میزان درآمد مشخص از شاخصهای اعطای امتیاز به کانونها در این موضوع برای بهرهمندی از حمایتهای مادی و معنوی بعدی است.
شرکت بیش از ۴۰ هزار نفر در دورههای کارآفرینی
سعادتی با بیان اینکه آموزشِ کارآفرینی از کارویژه ها و اهداف رواق کارآفرینی است، گفت: در این راستا محتوای آموزشی تهیه و در سامانه بچههای مسجد بارگذاری شد که در این دوره آموزشی ۴۰ هزار و ۳۴۲ نفر شرکت کردند و از این تعداد ۲۶ هزار و ۱۷۵ نفر در آزمون آن قبول شدند، این افراد پذیرفته شده در مرحله بعد در کارگاهی که با حضور استادان سرشناس برگزار میشود، شرکت میکنند و وقتی به حد مطلوب رسیدند به وزارت کار برای بهرهمندی از حمایتها معرفی میشوند و بازوان ستاد فهما در عرصه کارآفرینی به شمار میروند.
شاخصهای چهارگانه رواق دانش
معاون فرهنگی هنری ستاد فهما درباره برنامهها و خروجی رواق «دانش»، نیز بیان کرد: در رواق دانش چهار شاخص تعریف شد که عبارتند از: حمایت از طرحهای بومی، فراخوان ایدههای فرهنگی هنری، برگزاری کلاسهای آموزشی و برگزاری دوره آموزش مجازی که در همه رواقهای دوازده گانه دنبال شد.
وی اعلام کرد: ۱۳۵۸ طرح به تناسب رواقها و به عنوان طرحهای بومی ارائه شد این طرحها ابتدا در استانها ارزیابی اولیه و در ستاد مرکز ارزیابی نهایی شدند، قبل از این دوره آموزشی، طرح نویسی هم برای این افراد علاقمند برگزار شد تا به تناسب آن طرح بنویسند. علاوه بر این، فیلم آموزشی نیز با حضور استادان برجسته تولید شده تا دوره متناسب با آن برگزار شود.
ثبت ۵۵۷۳ ایده در طرح ملی «ایران قوی»
سعادتی درباره آمار بخش ایدهها بیان کرد: ایدهها در طرح ملی «ایران قوی» به تفکیک ۱۲ رواق ثبت شده است که در مجموع شامل ۵۵۷۳ ایده میشود و متناسب با شاخصهای تعریف شده همچون بدیهی و بیبدیل بودن، عدم محدودیت به زمان و مکان، مبتکرانه بودن و برخورداری از ادبیات ممتاز داوری شدند و از صاحبان ایدههای برتر تقدیر و این ایدهها در سامانه بچههای مسجد منتشر میشود.
وی درباره کلاسهای آموزشی برگزار شده به همت رواق دانش در طرح ملی «ایران قوی»، ابراز کرد: در بخش کلاسهای آموزشی ۲۹ هزار و ۲۶۰ کلاس ثبت شده که به تفکیک رواقها متفاوت بوده است اعم از دورههای مهارتی، قرآنی، ورزشی و ….
سعادتی با اشاره به برگزاری دوره عمومی آشنایی با ستاد فهما، بیان کرد: ۳۶ هزار و ۳۹۳ نفر در آزمون این دوره شرکت کردند که از میان آنها ۲۹ هزار و ۸۹۳ نفر برگزیده شدند.
وی درباره نحوه تعیین کانونهای برتر در رواق دانش خاطرنشان کرد: بر اساس شاخصها، کانونهای برتر را انتخاب میکنیم. از ۶ تا ۹ اسفند ماه کانونهای برتر مستندات تکمیلی را ثبت میکنند تا داوری نیمه نهایی از ۱۰ تا ۱۳ و داوری نهایی از ۱۴ تا ۱۷ اسفند ماه صورت بگیرد و برترینها همزمان با ۱۸ اسفند، سالروز تأسیس ستاد فهما معرفی شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰