تاریخ انتشار : شنبه 31 تیر 1396 - 6:10
کد خبر : 9488

لذتی که همچنان قربانی می گیرد/ ناسازگاری و طلاق ثمره اعتیاد به مواد مخدر

لذتی که همچنان قربانی می گیرد/ ناسازگاری و طلاق ثمره اعتیاد به مواد مخدر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا: جوانان و نوجوانان بسیاری را به عینه می توان دید که در کوچه پس کوچه های شهر در حال تکدی گری برای تامین مواد مخدر خود هستند. اعتیاد به مواد مخدر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا: جوانان و نوجوانان بسیاری را به عینه می توان دید که در کوچه پس کوچه های شهر در حال تکدی گری برای تامین مواد مخدر خود هستند.

اعتیاد به مواد مخدر غیرت و توان انسان ها را گرفته و از آن ها افرادی وابسته و نیازمند می سازد به طوری که تامین مواد مخدر تنها دغدغه فرد معتاد شده و در تمامی اوقات جز مصرف مواد فکری دیگر در ذهن ندارند.

توهمات مواد مخدر آنچنان زیاد است که در پاره ای موارد منجر به وقوع جنایات غیر قابل درکی از قبیل فرزندکشی و سایر جرایم می شود.

آموزش و آگاه سازی جامعه، ایجاد اشتغال و فراهم آوردن زمینه سپری کردن اوقات فراغت به شیوه بهینه تنها راه حل پیش روی در راستای مبارزه با مواد مخدر به شمار می رود که این موضوع اهمیت نقش مسئولان را به وضوح به نمایش می گذارد.

اعتیاد و آسیب های آن بر خانواده

رئیس مرکز ترک اعتیاد ترنم سیستان عنوان کرد: مواد مخدر به عنوان جدی ترین مسئله اجتماعی ایران، وجوه مختلف جامعه شناسی، روانشناسی، حقوقی، سیاسی و … دارد به عبارتی دیگر رابطه اعتیاد با مسائل اجتماعی، ارتباطی دو جانبه است.

فاطمه لشگری به خبرنگار اوشیدا گفت: از یک سوء اعتیاد جامعه را به رکود و انحطاط می کشاند و از سوی دیگر پدیده ای است که ریشه در مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه دارد.

وی با بیان اینکه اعتیاد گرایش فرد را به اصول اخلاقی و معنوی و اندیشه های اجتماعی کاهش می دهد، ادامه داد: بیماری اعتیاد نه تنها فرد معتاد را دچار مشکل می کند بلکه اعضای خانواده را نیز با چالش هایی رو برو می کند.

تاثیر والدین معتاد بر خانواده

رئیس مرکز ترک اعتیاد ترنم سیستان ابراز کرد: اعتیاد آسیب های بی شماری بر خانواده دارد به طوری که در خانواده هایی که مادر، پدر و یا هر دوی آنها معتاد باشند و کودکان هر روز شاهد کشیدن تریاک و استعمال مواد مخدر و محرک توسط والدین خود باشند زمینه مناسبی برای ابتلای فرزندان فراهم می شود چون واکنشهای اجتماعی افراد خانواده بر اثر تکرار تثبیت شده و برای دیگر اعضای خانواده عادی می شود و عادی شدن مواد مخدر به سهولت در گرایش دادن اعضای دیگر خانواده به سوی اعتیاد کمک می کند مصرف مواد مخدر توسط والدین در فرزندان تاثیر منفی گذاشته و ممکن است آنان را از مصرف مواد بیزار کند.

لشکری تصریح کرد: آشکار ترین شکل تاثیر فرد معتاد بر خانواده بروز ناسازگاری ها و اختلافات خانوادگی است به طوری که فرد معتاد معمولا توانایی ذهنی و بدنی خود را تا حدود زیادی از دست می دهد و به همین علت در امر امرارمعاش وی خلل ایجاد می شود و از این رو به آسانی قادر به تامین نیازهای اقتصادی خانواده اش نیست و رفتار و روحیه نامتعادل وی کانون گرم و صمیمی خانواده را بر هم می زند.

اعتیاد مهمترین عامل طلاق

رئیس مرکز ترنم سیستان بیان کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف مواد مخدر، دخالت والدین و نارضایتی از روابط زناشویی از مهمترین عواملی هستند که باعث وقوع طلاق در میان خانواده ها می شوند.

لشکری اضافه کرد: سوء ظن زوجین نسبت به یکدیگر، خشونت، ناباروری، داشتن روابط نامشروع و ارتکاب به جرایم از عوامل فرعی وقوع طلاق است.

لشکری همچنین گفت: بر اساس آمارهای به دست آمده در سال گذشته، بیشترین طلاق در میان زوجهایی که کمتر از سه سال از زندگی آنها گذشته روی داده که مهمترین دلیل آن برخوردار نبودن زوجها از مهارت حل مساله و مهارتهای زندگی کردن است در حالی که بسیاری از سوء تفاهم ها به دلیل حرف نزدن در میان آنها ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: براساس تحقیقات انجام شده مصرف مواد مخدر، دخالت والدین و نارضایتی از روابط زناشویی از مهمترین عواملی هستند که باعث وقوع طلاق در میان خانواده ها می شود.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد