تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1399 - 10:49
کد خبر : 92707

دستگاه قضا به وضعیت واحدهای با تسهیلات دولتی راکد ورود کند/ راه حل بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات داخلی است

دستگاه قضا به وضعیت واحدهای با تسهیلات دولتی راکد ورود کند/ راه حل بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات داخلی است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام محمد عبادی‌زاده ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان اظهار کرد: کشور ما دارای ظرفیت‌ها و منابع فراوان و وضعیت اقلیمی و جغرافیایی منحصربفردی است که عملا تحریم‌ها در مورد آن کارگر نیست.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام محمد عبادی‌زاده ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان اظهار کرد: کشور ما دارای ظرفیت‌ها و منابع فراوان و وضعیت اقلیمی و جغرافیایی منحصربفردی است که عملا تحریم‌ها در مورد آن کارگر نیست.

وی افزود: اقتصاد درون‌زا و متکی بودن به ظرفیت‌های داخلی کشورمان و دانش سرشار دانشمندان این کشور هر گرهی را می‌گشاید و تجربه نیز نشان داده که در هر کاری که روی پای خودمان ایستاده‌ایم به نتیجه خوب و مطلوبی رسیده‌ایم و نمونه آن را می‌توان در تلاش خستگی‌ناپذیر دانشمندان کشورمان در تولید واکسن کرونا دید که در منطقه بی‌مانند و در سطح جهان در موارد نادر قرار دارد و این واکسن اکنون در مراحل نهایی آماده‌سازی برای تولید قرار دارد.

خطیب جمعه بندرعباس با بیان این که راه حل بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات کشورمان داخلی و درونی است، خاطرنشان کرد: مشکلاتی که در کشور وجود دارد فقط ممکن است ۲۰ درصد آن به خارج مربوط باشد و راه حل‌های درونی برای همین مشکلات نیز وجود دارد.

حجت‌الاسلام دکتر عبادی‌زاده ادامه داد: یکی از راه‌های رهایی از فشارهای دشمنان، اقتصاد مقاومتی است که کارکرد آن در زمینه‌های مختلف متفاوت بوده و متناسب با شرایط کشور در هر بخش متنوع است اما شاه کلید این مسیر، اتکای به توان داخلی و حمایت از تولید ملی است و ما باید اقتصاد مقاومتی را در مراکز دانشگاهی و علمی خودمان نیز به عنوان یک مفهوم جریان داده و در رشته‌های مختلف، آن را وارد کنیم.

وی تربیت نیروی کارآفرین و خلاق در دانشگاه‌ها را یکی از محورهای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و بیان داشت: جوان فارغ‌التحصیل دانشگاهی باید آنچنان به مهارت و دانش مسلط باشد که نیازی به کار دولتی و پشت میز نشینی نداشته و با تسلط ویژه‌ای با حمایت دولت و تسهیلات حمایتی وارد میدان کارآفرینی برای خود و دیگران شود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان عنوان کرد: راه حل رهایی از وابستگی در هر حوزه‌ای، اتکای به سرمایه جوانی و دانش بومی است و مهم‌ترین کانون در این زمینه دانشگاه‌ها هستند که بتوانند نیروهایی خلاق و توانمند در این زمینه با باور به توانستن تربیت کنند.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود، نظارت بر هزینه‌کرد تسهیلات کم‌بهره دولتی را ضروری دانست و گفت: دستگاه قضا به وضعیت واحدهای راکدی که در هرمزگان از تسهیلات دولتی کم‌بهره استفاده کرده اما عملا تعطیل هستند، ورود کرده و تکلیف این واحدها را روشن کند. برخی از این واحدها از تسهیلات ویژه‌ای بهره‌مند شده‌اند که واحدی تولیدی را به حرکت درآورند و گرهی از مشکلات کشور بگشایند اما عملا کار را تعطیل کرده‌اند که باید دلیل آن مشخص شود و ریشه هزینه کرد تسهیلات دریافتی مشخص شود.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده همچنین به اصرارهای آمریکا برای بازگشت ایران به تعهدات خود در برجام اشاره و تصریح کرد: ایران به برجام پای بند بوده و هست اما همانانی اکنون مدعی ایران هستند و شرط برداشتن تحریم‌ها را بازگشت ایران به تعهدات برجامی عنوان می‌کنند که خود از برجام خارج شده و آن را بی اعتبار کردند و حالا نیز برای ملت ایران خط و نشان می‌کشند و شرط می‌گذارند.

امام جمعه بندرعباس گفت: حرف ایران حرف رهبر معظم انقلاب اسلامی است. ما به برجام باز می گردیم که همه تحریم ها برداشته شود و راستی آزمایی نیز صورت گیرد و ملت ایران دیگر اعتمادی به حرف‌های بی‌عمل غربی‌ها ندارد.

وی همچنین تأکید کرد: همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها در کشور می‌بایست بر مدار رهبری و در تبعیت از کلام ایشان حرکت کنند و بدانند که خیر و صلاح جامعه در این است که پشتیبان مستمر کلام و اندیشه رهبری باشیم.

حجت‌الاسلام دکتر عبادی‌زاده در بخش پایانی نماز جمعه امروز بندرعباس با یادکردی از همه شهدای انقلاب اسلامی و خالقان حماسه بزرگ ۲۲ بهمن، اضافه کرد: همه آنانی که در راه پیرزوی انقلاب و حفظ انقلاب اسلامی کوشش و مجاهدت کردند، در نزد خدا روزی ویژه دارند و راه آنان راه حقی است که خدای متعال نیز وعده مستمر پیروزی در این راه به بندگان خویش داده است و ما نیز باید برای عاقبت بخیری، عمل نیک آنان را ادامه دهیم و ثمرات این عمل نیک نیز قطعا در کارنامه اعمال ما و نیز در سرنوشت آیندگان ما اثر خواهد داشت.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد