تشکیل دبیرخانه بیانیه گام دوم در دانشگاه جامع امام حسین (ع)
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر ، سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) در دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی که در مرکز همایش اندیشه این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه جامع امام حسین(ع) با شعار تزکیه، جهاد علمی و دانشگاه
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر ، سردار محمدرضا حسنی آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) در دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی که در مرکز همایش اندیشه این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه جامع امام حسین(ع) با شعار تزکیه، جهاد علمی و دانشگاه تمدنساز، با مساعدت سایر دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی ملی و بینالمللی، این همایش را در راستای گفتمانسازی و مطالبهگری نخبگانی و عمومی طراحی کرده که پس از برگزاری نشستهای فراوان علمی بهصورت حضوری و مجازی در دانشگاهها و مراکز مختلف، در حال برگزاری است.
وی با اعلام خبر تشکیل دبیرخانه دائمی بیانیه گام دوم در دانشگاه جامع امام حسین (ع)، اظهار داشت: تشکیل این دبیرخانه یک نگاه و ضرورت راهبردی تلقی می شود که نیازمند همت و همکاری همهجانبه جامعه نخبگانی و متصدیان امر است تا با اراده جمعی، عزم راسخ و برنامهریزی دقیق، علاوه بر گفتمانسازی و تبدیل آن به گفتمان غالب عرصه انقلاب اسلامی به احصای مدلها و تولید الگوهای بومی پرداخته شود و در نهایت نیز برنامه نقشه راه اقدامی آن در قالب هشت برنامه پنجساله و برش برنامه هفتم بهعنوان اولین برنامه پنجساله طراحی و تدوین شود.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی و تحقق آرمان بلند آن، گفت: یکی از راههای اجرایی شدن بیانیه گام دوم، نفی استکبار و غلبه بر آن با شناسایی و درک نقشه راهبردی عملیاتی جنگ ترکیبی و هوشمند قرارگاه نظام سلطه و جهاد برای افول تمدن غرب با زوال شبکه فاسد صهیونیستی است.
حسنی آهنگر آینده پژوهی را از دیگر راههای تحقق بیانیه گام دوم عنوان کرد و افزود: آیندهپژوهی با هدف ساخت آینده مطلوب و حکیمانه جهان آینده مبتنی بر دستیابی به دانش و بهکارگیری علوم و فنون تحولآفرین و مرجعساز، ازجمله هوش شناختی بهعنوان یک پدیده پارادایمساز، که همانند انقلاب صنعتی، جهان واقعی را بهسوی جهان مجازی با حکمروایی هوشمند راهبری خواهد کرد.
وی تصریح کرد: تدوین الگوی تبیین، نظریهپردازی، گفتمانسازی و اجرای آن بهمنظور تحقق گفتمان غالب در عرصه انقلاب اسلامی و مطالبهگری آن در کشور همراه با طراحی و تدوین نقشه راه عملیاتی و اقدام آن تقسیم کار ملّی و استفاده از توانمندیها و ظرفیتهای موجود از دیگر عوامل تحقق بیانیه گام دوم است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) با بیان اینکه در مسیر اجرای نقشه راه عملیاتی بیانیه گام دوم، تحوّل در ساختارها و تربیت کارگزاران، ضرورتی اجتنابناپذیر است، گفت: نتیجه این تحوّل و تعالی، ارائه الگوهای اقتدارآفرین و جهانشمول در تراز انقلاب اسلامی و مدیران جهادی بوده و پیامد اجرای آن، شکلدهی نظام انقلابی تمدنساز است. چرا که قرار نیست الگوها و نظامهای تمدنی دیگران را تقلید کرد و تاریخ را تکرار نمود، بلکه با حرکت جهادی قرار است تاریخ جدید را رقم زد و جهان جدید مبتنی بر اسلام ناب محمّدی برای رشد و تعالی انسان جهت رسیدن به قرب الهی ساخت.
حسنی آهنگر تأکید کرد: ریل انقلاب اسلامی که به فضل الهی منتهی به آرمانش، تمدّن نوین اسلامی خواهد شد، هنوز کامل نشده و نیازمند ارائه نظریهها، مکتبها، نظامها و الگوهای عملیاتی در عرصههای یکپارچه فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، دفاعی و امنیتی با نگاهی حکمتبنیان است.
وی با اشاره به مجاهدت های سردار سلیمانی در دفاع مقدس و جبهه بین الملل مقاومت اسلامی ،خاطرنشان کرد: سردار حاج قاسم سلیمانی، چهره بینالمللی و مرد میدان مقاومت، تربیتیافته مکتب ولایت، با تکثیر این الگو و بهکارگیری آن در محور مقاومت، توانست با کاهش فضای ژئوپلیتیک و اثربخشی و نفوذ تمدنی نظام سلطه در جغرافیای منطقه، به گفتمان و دامنه انقلاب اسلامی عمق بخشیده و اقتدار منطقهای و بینالمللی را به ارمغان آورد.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: موضوع مکتب شهید سلیمانی، بسیار مهم و الگوی دقیق عملی برای تربیت مدیران جهادی تمدنساز فراروی صاحبنظران و متولیان امر است. نتیجه این نگاه، فهم این مطلب است که چگونه صاحب این مکتب، سبب بسط عملی مکتب اسلام در منطقه شده است.
حسنی آهنگر با بیان اینکه در دو سطح می توان از مکتب شهید سلیمانی سخن گفت، افزود: سطح اول مکتب اسلام و سطح دوم مکتب کارگزاران اسلام است. مکتب اسلام، شاگردانی نظیر حمزه سیدالشهدا، سلمان فارسی، مالک اشتر و حضرت عباس علیهالسلام دارد که مکتب کارگزاران اسلام را شکل میدهند. شهید سلیمانی و شهدای بزرگوار ما از جمله مدیران و کارگزاران تربیتیافتۀ این مکتباند. عملاً شهید سلیمانی، شاگرد و تربیت یافته حضرت امام (ره) نیز بهعنوان نایب آقا امام زمان(عج) است.
وی با اشاره به جنایات داعش، گفت: جنایات، ظلمها و خطراتی که داعش و باقی گروههای تکفیری کردند، اگرچه سخت و تلخ است، اما اینها خیلی خطرات بزرگی نبود، خطر بزرگ که رهبر انقلاب آن را فهمیدند و به عمق واقعه پی بردهاند، تصویرِ نادرستِ از اسلامِ وارونه مبتنی بر همان اسلام آمریکایی و انگلیسی بود که توسّط داعش و حامیان آنها به دنیا ارائه و در ذهن مردم جهان نقش میبست.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تأکید بر اهمیت اطاعت و تبعیت از رهبر انقلاب، افزود: علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان میفرماید، آقای حسنزاده آملی را کسی نشناخت جز آقا امام زمان (عج الله)، راهی که حسنزاده در پیش دارد، خاک آن توتیای چشم طباطبایی، آیتالله حسنزاده آملی در زمان فتنه به همه سفارش میکنند و میفرماید، گوشهایتان تنها به کلام رهبری باشد که گوش ایشان به کلام آقا امام زمان (عج الله) است.
حسنی آهنگر با اشاره به مؤلفه های پیروزی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه نیز، گفت: در میدان عملیات نظامی نیز آقای سیدحسن نصرالله میگوید، ما در جنگ ۳۳ روزه، یک برگ برنده داشتیم؛ هر چه آقا گفت، گوش کردیم.
وی افزود: اصول و مبانیای که بهعنوان مکتب شهید سلیمانی باید پیرامون آن پژوهش و تحقیق شود و به مدل و الگو تبدیل گردد، درک و فهم انقلابی شهید سلیمانی و گوش دادن به حرف ولی زمان و اطاعت محض از ایشان است، هر چند که همه مخالف باشند.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) با بیان اینکه افراد زیادی عملکرد شهید سلیمانی در زمان حیاتشان را نقد و تحلیل کردند،او هم مطمئناً میشنید و برخی هم مستقیماً به خود شهید میگفتند، گفت:نکته ای که باعث شد که شهید سلیمانی برغم همه آن حرف ها پرقدرتتر، باصلابتتر، پایدارتر و با شجاعت کامل مسیرش را ادامه بدهد، درک و فهم انقلابی از تدابیر رهبر انقلاب بود، او باور داشت که حرف آخر، حرف رهبر معظم انقلاب است. او هر چه فرمودند، باید مانند سرباز عمل کرد.
حسنی آهنگر با بیان اینکه شهید سلیمانی با خودسازی و توجه به سفارشهای امامین انقلاب اسلامی، توسل به ائمه اطهار(ع)، خواندن زیارتها و ادعیههای مختلف صاحب مکتب شد،گفت: در دفاع مقدس به یک منظومه فکری درست از حضرت امام(ره) و اسلام رسیده بود و شهید سلیمانی را بهعنوان یک الگو در میدان مأموریت خودش عملی کرده بود و آن را در میدانهای جدید توسعه داد و تداوم بخشید. وقتی به مکتب شهید سلیمانی توجّه میکنیم، عملاً امتداد عملی منظومه و اندیشه فکری امامین انقلاب اسلامی را در میدان عمل میبینیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰