تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تیر 1396 - 4:33
کد خبر : 8973

برخورد جدی‌تر با دستگاه‌های کم کار در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

برخورد جدی‌تر با دستگاه‌های کم کار در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

علی ملازاده، جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود چنین ستادی وضعیت عفاف و حجاب در جامعه رو به اضمحلال است و هر روز شاهد بروز صحنه‌های ناهنجار در این موضوع

علی ملازاده، جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود چنین ستادی وضعیت عفاف و حجاب در جامعه رو به اضمحلال است و هر روز شاهد بروز صحنه‌های ناهنجار در این موضوع هستیم، گفت: در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ۱۵ دستگاه وظیفه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را میان کارکنان ادارات خود با اجرای برنامه‌های ترویجی و اقناعی بر عهده دارند. همچنین ۲۵ دستگاه که عمدتا فرهنگی و اجتماعی هستند نیز علاوه بر این مأموریت باید در زمینه ترویج و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب برای جامعه نیز اقداماتی داشته باشند؛ وزارت کشور نیز در این میان وظیفه هماهنگی و نظارت بر اقدامات دستگاه‌های اجرایی را دارد.

وی از جمله این دستگاه‌ها را صدا و سیما خواند که نسبت به سایر دستگاه‌ها از وظایف بیشتری برخوردار است و اظهار کرد: این دستگاه‌ها باید برای تمام ادارات استانی و شهرستانی خود وظایف مصرح در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حکم قانون است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری لازم‌الاجرا است را عملیاتی کنند.

ملازاده با بیان اینکه طی سال‌های گذشته برخورد جدی‌تری با دستگاه‌های عضو به منظور اجرای وظایف، صورت گرفته است، گفت: امروز شاهد تحرک بیشتری در میان دستگاه‌ها به منظور ترویج فرهنگ عفاف و حجاب هستیم. مصوبه مربوط به سال ۸۴ است و از سال ۸۷ به وزارت کشور محول شد و ما نیز عملا از سال ۸۹ تا ۹۰ این کار را با جدیت دنبال کردیم. فعالیت دستگاه‌ها در ابتدای کار ۳۰ درصد از مجموع وظایف را شامل می‌شد اما در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد را شامل می‌شود ولی فاصله جدی با نقطه مطلوب وجود دارد.

برنامه‌ریزی که دشمن دارد و ما نداریم  

وی بروز ناهنجاری در زمینه عفاف و حجاب در جامعه را علاوه بر ضعف عملکرد دستگاه‌های متولی، هجمه‌های دشمن در فضای مجازی دانست و گفت: تهاجم فرهنگی به صورت منسجم، سازمان یافته و برنامه ریزی شده به پیش می‌رود اما این نظم و دقت در اجرای مسئولیت در عملکرد دستگاه‌های متولی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دیده نمی‌شود.

ملازاده به عنوان مثال به وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک در رابطه با جلوگیری از ورود و فروش البسه نامناسب در سطح شهر و همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مبارزه با جلوه‌های بدحجابی در فیلم‌های سینمایی که روز به روز وضعیت بدتری پیدا می‌کنند اشاره و عنوان کرد: در جلسات ستاد مواردی که از سوی دستگاه‌ها نادیده گرفته شده و در واقع طبق قانون عمل نشده است، تذکر داده می‌شود و گاهی کار به دعوا نیز می‌رسد.

وی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت، دبیرخانه مد و لباس، اتحادیه و اصناف، دادگستری، نیروی انتظامی و گمرک در زمینه ورود البسه نامناسب به کشور مسئول هستند و این مهم همت همگانی را می‌طلبد؛ اما صرفا کم کاری این نهادها منجر به بروز بدحجابی و استفاده از البسه غیرمناسب در سطح شهر نشده است، بلکه ریشه این رویداد را می‌توان در تغییر ذائقه مردم بررسی کرد.

جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی تصریح کرد: فضای مجازی، برنامه‌های سینمایی و تلویزیونی، برنامه‌های ماهواره‌ها و عملکرد برخی هنرمندان و بازیگران نیز در تغییر ذائقه مردم مؤثر هستند و به الگودهی غلط پرداخته‌ا‌ند.

وی تصریح کرد: نتایج ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو در ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی به شورای عالی انقلاب فرهنگی و دفتر مقام معظم رهبری ارسال می‌شود و معظم‌له در جلسات آسیب‌های اجتماعی به مسئولان این موضوع را متذکر می‌شوند؛ امید داریم که مطالبه عمومی مردم در هم افزایی این دستگاه‌ها و عمل به دستورات مؤثر باشد.

گزارش‌ها ارسال می‌شود؛ بازخواست‌ها ضعیف است

وی با بیان اینکه در جلساتی که با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی داریم، به ارائه کارنامه عملکرد دستگاه‌ها در زمینه فرهنگ عفاف و حجاب می‌پردازیم، گفت: مطالبه ما برخورد جدی‌تر مجلس با دستگاه‌های خاطی است، همچنین شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند با استناد به وظایف نظارتی خود به بازخواست دستگاه‌هایی که در انجام وظایف خود کوتاهی می‌کنند بپردازد. ما کار را رها نکرده‌ایم و گزارش عملکرد دستگاه‌ها را به صورت مرتب به مسئولان ذیربط ارائه می‌دهیم و توقع داریم با جدیت بیشتری با این دستگاه‌ها برخورد شود.

جانشین قائم مقام وزیر کشور در ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی صدا و سیما را از جمله دستگاه‌هایی دانست که طی سال‌های گذشته عملکرد رو به قوتی داشته است و گفت: با این وجود هنوز اشکالاتی در کار این نهاد نیز وجود دارد که باید مرتفع شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد