تعمیق فرهنگ نماز نیازمند همپوشانی خانه و مدرسه است
سالار قاسمی روز دوشنبه درپیش اجلاس سراسری دانش آموزی نمازاین استان که با شعار پیوند خانه، مدرسه و مسجد دربستر شبکه شاد برگزار شد، اظهارداشت: فلسفه اجلاس های نماز هم توسعه و ترویج نماز درجامعه است که این مهم درحوزه آموزش و پرورش باید با جدیت دنبال شود. وی با اشاره به فرمایشات رهبرمعظم انقلاب
سالار قاسمی روز دوشنبه درپیش اجلاس سراسری دانش آموزی نمازاین استان که با شعار پیوند خانه، مدرسه و مسجد دربستر شبکه شاد برگزار شد، اظهارداشت: فلسفه اجلاس های نماز هم توسعه و ترویج نماز درجامعه است که این مهم درحوزه آموزش و پرورش باید با جدیت دنبال شود.
وی با اشاره به فرمایشات رهبرمعظم انقلاب درزمینه نماز و نقش آن درسلامت جامعه، خاطرنشان کرد: برای هدایت دانش آموزان به سمت این فریضه الهی باید با استدلال و منطق گام برداشت.
قاسمی بیان داشت: باید در دانش آموزان احساس نیاز به خواندن نمازشکل گیرد که این روند نیازبه اقدام هنرمندانه معلمان، مربیان ، مشاوران مدارس دارد.
وی با بیان اینکه هم اندیشی برای ترویج و توسعه نمازدربین دانش آموزان از اهمیت بالایی برخورداراست، یادآورشد: در بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز نیز باید هماهنگ وهمدل برای عامل شدن درراه نمازحرکت کنیم.
قاسمی تصریح کرد: انجام دادن هرکاری نیازبه علاقه دارد لذا کارکردن دربخش نماز یک حرکت دلی است که به آن پرداخته می شود تا آموزش نماز دربین دانش آموزان جریان داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز اضافه کرد: مدرسه، خانه و مسجد باید درکنارهم باشند تا ازآموزش ها در راستای نماز اثربخش باشد.
وی از نماز به عنوان شاه بیت تربیتی یاد کرد و افزود: نماز در محورکارهای تربیتی قرار دارد که باید دراین راه عالمانه اقدام کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش البرزادامه داد: نماز بزرگترین هدیه الهی است که می توانیم جوهر وجودمان را با آن پالایش کنیم.
وی تاکید کرد: موضوع مهم نماز درمدارس البرز باعلاقه مورد پیگیری قرار گیرد.
جایگاه مهم نماز
کارشناس تبلیغ و استاد حوزه و دانشگاه نیزدراین اجلاس نماز را نقطه عطف اسلام دانست وافزود: آموزش و پرورش درترویج نماز نقش مهمی دارد که آموزش و پرورش البرز دراین راستا عملکرد خوبی دارد.
حجت الاسلام حجت زاد شیرخاطرنشان کرد: ذات انسان پرسشگراست و دانش آموزان برای اینکه نماز بخوانند با سوالات زیادی روبرو می شوند که باید به آن پاسخ استدلال عقلی دارد و از پاسخ دادن احساسی پرهیز کرد.
وی بیان داشت: پاسخ دادن احساسی به دلیل عدم ثبات می تواند جایگزین های دیگری داشته باشد اما جواب دادن عقلی موجب پی بردن به فلسفه و اقامه نمازو همچنین کنارنرفتن عقاید می شود.
وی تصریح کرد: دانش آموزان نیاز به اقناع درنماز دارند تا درمسیر نمازخواندن با آثارمهم نماز درزندگی آشنایی بیشتر پیدا کنند.
زاد شیر نماز را به سوزن و نخ تشبیه کرد که انسان برای رسیدن به سعادت به آن نیاز دارد تا اعمالش پذیرفته شود.
وی یادآورشد: مدرسه، خانه و مسجد برای ترویج نماز درجامعه هماهنگ عمل کنند تا این فرضیه الهی کم رنگ و یا ترک نشود.
وی تاکید کرد: نمازخواندن دانش آموزان نشان از عملکرد خوب این سه محور دارد که باید به آن توجه کرد.
استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز و ۲۴ هزارفرهنگی دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰