تاریخ انتشار : جمعه 26 دی 1399 - 12:29
کد خبر : 85946

محور نماز جمعه شهرستان‌های استان اصفهان

محور نماز جمعه شهرستان‌های استان اصفهان

امام جمعه نایین: روضه‌خوانی ایام فاطمیه با رعایت نکات بهداشتی برگزار شود     امام جمعه نایین گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مراسم روضه‌خوانی ایام فاطمیه با رعایت نکات بهداشتی در فضای معنوی برگزار شود.    به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا،

امام جمعه نایین: روضه‌خوانی ایام فاطمیه با رعایت نکات بهداشتی برگزار شود  

  امام جمعه نایین گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مراسم روضه‌خوانی ایام فاطمیه با رعایت نکات بهداشتی در فضای معنوی برگزار شود.

   به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام سید علی سجادی در خطبه های نماز جمعه در رواق فاطمیه نایین افزود: مردم روضه‌های خانگی و سنواتی خود را در این ایام برگزار کنند، اما مراقب باشند جمعیت با استانداردهای ستاد پیشگیری از کرونا همخوانی داشته باشد و تمامی موارد بهداشتی را رعایت کنند.

وی با تاکید بر برگزاری مراسم روضه‌های خانگی در نایین حتی با جمعیت کم در ایام فاطمیه بیان کرد: در مساجد نیز با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، جمعیت و مدت زمان محدود، اصل مراسم سخنرانی و مداحی برنامه ریزی شود و از برگزاری مراسم جنبی پرهیز شود.

وی  با اشاره بر اینکه روضه‌های فاطمیه تعطیل نمی‌شود و  هم مساجد فعال است ، بیان کرد: در عین حال باید مراقب بود که جان مردم به خطر نیافتد و بدانیم که همه ما در قبال سلامت مردم مسوول هستیم و این مهم یک وظیفه شرعی است.

حجت الاسلام سجادی با اشاره به اینکه کرونا سبک زندگی همه مردم را به هم ریخته و همه چیز را تحت‌الشعاع قرار داده است، خاطرنشان کرد: مساله سلامت مردم بسیار حایز اهمیت است و همه از نظر شرعی در حفظ سلامت مردم مسوول هستیم.

  انتقاد امام جمعه خور و بیابانک از برخی گروهای گردشگری

امام جمعه خور و بیابانک با تاکید براینکه این شهرستان نباید به حیاط خلوت عده ای گردشگر برای بی بند و باری و بی حجابی تبدیل شود گفت: اجازه نمی‌دهیم عده ای با عنوان گردشگر امنیت مردم شهرستان را به خطر بیاندازند.

حجت الاسلام سعید جاویدی در خطبه‌های نماز جمعه شهر خور با انتقاد از حضور تورهای گردشگری که اعتقادات فرهنگی و مذهبی مردم شهرستان خور و بیابانک را زیر پا می گذارند افزود: خور و بیابانک محل امن گردشگران بی بند و بار نیست ومردم  این شهرستان با ترویج فرهنگ بد حجابی، مصرف مشروبات الکلی  توسط برخی از گردشگران مخالف هستند.

وی با بیان اینکه مسوولان با ورود گردشگر به خور و بیابانک مخالف نیستند گفت: ورود گردشگر به شهرستان  یک فرصت است برای معرفی آثار تاریخی، فرهنگی و مذهبی، جاذبه‌ها و آداب و رسوم منطقه، ولی آنچه ما را نگران می‌کند آسیب‌هایی است که از ورود بعضی گردشگران به خاطر رعایت نکردن موازین شرعی و اخلاقی وارد می شود.

امام جمعه خور و بیابانک افزود: اگر تورهای گردشگری و گردشگرانی که می‌خواهند برنامه‌های خلاف شئونات اسلامی را در این شهرستان پیاده کنند قاطعانه برخورد می کنیم.

حجت الاسلام جاویدی بوم گردی را سفری مسوولانه که موجب حفظ محیط زیست و بهبود زندگی مردم محلی می‌شود بیان کرد و گفت: نبایدگروهی با ورود به این شهرستان اوضاع، آداب و رسوم و اعتقادات مردم انقلابی را دگرگون کنند.

امام جمعه  خور و بیابانک  همچنین از جولان بی ضابطه آفرود سواران انتقاد کرد و افزود: مناطق گردشگری و کویر بکر شهرستان به جولانگاه بی‌ضابطه خودرو ها تبدیل شده است و ادامه این روند منجر به آسیب‌های جبران ناپذیری خواهد شد.

وی گفت: اگر روند بی‌ضابطه تردد انواع خودروها به کویر با شرایط کنونی ادامه یابد، به زودی شاهد فاجعه زیست محیطی در منطقه خواهیم بود.

حجت الاسلام جاویدی خاطرنشان کرد: تخریب محیط زیست ومنابع طبیعی مناطق کویری این شهرستان با رفت ‌وآمد بی‌ضابطه خودروهای بدون مجوز بسیار جدی است و نیاز به ساماندهی فوری دارد.

وی رشد قارچ گونه بوم گردی‌ها را از چالش‌های گردشگری بیان کرد و افزود:  از سال ۹۲ بدون کارشناسی و برنامه ریزی مجوز فعالیت بوم گردی در این شهرستان صادر شد که مهم‌ترین چالش‌های این صنعت رشد قارچ‌ گونه اقامتگاه‌های بوم‌گردی، نیروی انسانی آموزش ندیده و غیر متخصص، عدم آمادگی و توانمند سازی جامعه محلی برای پذیرش گردشگری و عدم تنوع در ارائه خدمات اقامتگاهی و بوم گردی است.

امام جمعه خور و بیابانک از بی توجهی و بی تفاوتی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان به وضعیت گردشگری شهرستان گلایه کرد و گفت: متاسفانه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان نسبت به وضعیت گردشگری، دغدغه مسوولان و مدیران بوم گردی های شهرستان و ارتقا، تامین نیرو و تجهیزات اداره میراث فرهنگی خور و بیابانک بی تفاوت است.

حجت الاسلام جاویدی ادامه داد: اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوروبیابانک تنها با  ۲ نفر نیرو اداره می شود و این حق شهرستان با این تعداد بوم گردی و وسعت جغرافیایی نیست.

وی افزود: به خاطر کوتاهی کردن و عدم رسیدگی اداره کل میراث فرهنگی استان، گردشگران به نیروی انتظامی، مسوولان شهرستان و متصدیان بوم گردی‌ها  بدبین شده اند.

شهرستان خور و بیابانک با ۱۲ هزار کیلومتر وسعت و ۲۰ هزار نفر جمعیت در ۴۲۰ کیلومتری شرق مرکز اصفهان واقع است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد