اجرای برنامه های دهه فجر باید منجر به تقویت همبستگی ملی شود
بهروز اکرمی روز چهارشنبه ۲۴ دیماه در جلسه شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: معاون اول رئیس جمهور در بخشنامهای در خصوص طرح هر کارمند یک حامی دستورالعملی ارسال کرد، اما هنوز برخی دستگاه ها در این خصوص اقدامی انحام ندادهاند و در صورتی که تا جلسه آینده اقدامی صورت نگیرد، مدیران در جمع معرفی
بهروز اکرمی روز چهارشنبه ۲۴ دیماه در جلسه شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: معاون اول رئیس جمهور در بخشنامهای در خصوص طرح هر کارمند یک حامی دستورالعملی ارسال کرد، اما هنوز برخی دستگاه ها در این خصوص اقدامی انحام ندادهاند و در صورتی که تا جلسه آینده اقدامی صورت نگیرد، مدیران در جمع معرفی خواهند شد.
اظهار کرد: پروژه های زیادی در دهه فجر به بهره برداری میرسد اما باید توجه داشت پروژه هایی که به طور کامل به اتمام رسیده افتتاح شود،همچنین رویکرد برنامه ها باید کرونایی و متناسب با پروتکل های بهداشتی باشد که در این راستا میتوان با یک برنامه ریزی دقیق از ظرفیت های فضای مجازی استفاده کرد.
اکرمی با اشاره به اینکه بزرگداشت دهه فجر امری حاکمیتی نیست، بیان کرد: دهه فجر متعلق به مردم است و باید سبقه مردمی در دهه فجر و برنامه های آن پررنگ باشد. اجرای برنامه های دهه فجر باید منجر به تقویت همبستگی ملی شود، همانگونه که در زمان شکل گیری جمهوری اسلامی مردم پای کار بودند در دهه فجر هم باید تقویت همبستگی ملی مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: به نظر میرسد در اجرای برنامه های دهه فجر دچار نوعی تکرار شده ایم که میطلبد امسال برنامه های خلاقانه و متنوع از سوی دستگاه ها در دستور کار قرار گیرد، تا شاهد پویایی در برنامه های دهه فجر باشیم، همچنین عملکرد ۸ ساله دولت در استان مرکزی در حال تدوین است که دستگاه های اجرایی در این خصوص نیز باید همکاری لازم را انجام دهند تا بتوان این عملکرد را به طور مناسب تدوین کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به صرفه جویی اقتصادی در اجرای برنامه ها اضافه کرد: برنامه های دهه فجر باید با یک رویکرد صرفه جویانه همراه باشد.
اکرمی بیان کرد: امروز جامعه ما به تزریق امید نیاز دارد و بزرگترین ایرادی که میتواند حرکات را دچار وقفه کند ناامیدی است، در نتیجه رویکرد برنامههای دهه فجر باید امیدآفرین باشد. به دور از ایجاد توهم، باید واقعیت در این برنامهها به نمایش گذاشته شود، نمی خواهیم واقعیت ها به شکل دیگری نمایش داده شود بلکه انچه واقعیت دارد باید نشان داده شود.
وی اضافه کرد: دولت ایران در چند سال اخیر و در سخت ترین شرایط توانسته جانانه از هویت و ارزش های خود دفاع کند و علیرغم این سختی ها سرافرازانه به حرکت خود ادامه دهد. یکی از اقدامات خوب دولت علیرغم همه این سختی ها اداره کشور در این شرایط بوده که نباید آن را کوچک شمرد.
حجتالاسلام عباس دانشی سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز اظهار کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی امسال به چهل و دو سالگی میرسد و فصلی برای گرامیداشت روزهای خاطره انگیز انقلاب است که امیدواریم تا آن روز شرایط بهداشتی جامعه به گونهای باشد که مراسم مانند هرساله برگزار شود.
وی افزود: اگرچه در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا اجازه برگزاری و برپایی مراسماتی که هرساله برگزار میشد را نمیدهد اما شور و هیجانات انقلابی در کشور در این روزها وجود دارد و علاقه مندان به انقلاب اسلامی در هر عرصهای که میتوانند در فضاهای اینترنتی و مجازی و مطبوعات و رسانهها در سراسر کشور حتی روستاها فعال باشند.
سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: در ۲۲ بهمن امسال چنانچه مجوزهای لازم صادر شود در ۱۵۰ نقطه جمعیتی استان راهپیمایی برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: سال گذشته چهل و یکمین سالگرد انقلاب در استان مرکزی بسیار باشکوه برگزار شد به گونهای که تصاویر راهپیمایی اراک در روز ۲۲ بهمن از شبکه های سراسری صدا و سیما پخش میشد که امیدواریم با مساعد شدن شرایط امسال نیز این افتخار در استان رقم بخورد.
دانشی در خصوص کارگروه های ستاد دهه فجر گفت: کارگروه افتتاح پروژههای عمرانی، کارگروه قرآن، انجمنها و هیئات مذهبی، کارگروه روستایی و عشایری، کارگروه زنان و خانواده، کارگروه ایثارگران، کارگروه کارآفرینی، کارگروه اصناف و بازاریان، کارگروه بسیج و نیروهای مسلح، کارگروه حوزه و روحانیت، کارگروه مساجد، کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی و فضای مجازی، همیاری و تشکلهای مردمی، کارگروه فرهنگیان و دانش آموزان، کارگروه قضایی، کارگروه فرهنگی و هنری، کارگروه مدیریت شهری و فضاسازی، کارگروه دانشجویی و دانشگاهیان، کارگروه ورزش و… از جمله کارگروههای ستاد دهه فجر هستند که در سطح استان مرکزی به منظور هماهنگی جهت اجرای برنامههای دهه فجر تشکیل میشود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان مرکزی نیز در این نشست گفت: توجه به نماز در افزایش راندمان کاری و وجدان کاری بالا نقش موثری دارد، اقامه نماز نیازمند بسترسازی است و شرایط سختافزاری این بستر در دستگاههای اجرایی ایجاد شده است.
حجتالاسلام رودبارانی افزود: در دستگاههای اجرایی این بستر فراهم است اما اقامه نماز پررنگ نیست، که نیاز است در این خصوص آسیبشناسی جدی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: ستاد اقامه نماز استان تفاهمنامهای با دستگاههای مختلف دارد که نیاز است عملیاتی شود.
دبیراجرایی بنیاد غدیر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته به مناسبت عید غدیر، اطعام ۵۰ هزار نفر به عهده استان مرکزی بود که با همت و همدلی در این استان خوشبختانه۴۵۰ هزار نفر اطعام شدند.
حجتالاسلام محمدهاشم مرادی ادامه داد: استان مرکزی تنها استانی است که هر ساله برنامههای ویژهای در سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) با همکاری اداره کل ورزش و جوانان برگزار میکند.
وی بیان کرد: چندین ماه است درسهای نهجالبلاغه توسط این بنیاد در استان مورد توجه قرار گرفته که توفیقات خوبی نیز داشته، همچنین مسابقه حکمت و سیره حضرت علی(ع) از دیگر مواردی است که مورد توجه بوده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰