تاریخ انتشار : یکشنبه 4 تیر 1396 - 6:16
کد خبر : 8240

نماز عید فطر در قرقیزستان + تصاویر

نماز عید فطر در قرقیزستان + تصاویر

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، مسلمانان قرقیزستان صبح امروز نماز عید فطر را اقامه کردند. مراسم رسمی عید فطر در «بیشکک» در میدان «کهن» با حضور بیش از ۶۰ هزار نفر ساعت ۷:۳۰ اقامه شد. «مقصدبک حاجی تاکتاموشیف» مفتی اعظم،

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، مسلمانان قرقیزستان صبح امروز نماز عید فطر را اقامه کردند.

مراسم رسمی عید فطر در «بیشکک» در میدان «کهن» با حضور بیش از ۶۰ هزار نفر ساعت ۷:۳۰ اقامه شد.

«مقصدبک حاجی تاکتاموشیف» مفتی اعظم، «البک ابراهیماف» دیگر مقامات دولتی و نمایندگان حوزه مذهبی در سخنرانی‌های خود در این مراسم به مردم قرقیزستان و مسلمانان جهان جشن بزرگ اسلامی را تبریک گفتند.

«الماس‌بیگ آتامبایف» رئیس جمهور قرقیزستان نیز همراه با شهروندان پایتخت این کشور در میدان کهن نماز عید را خوانده و راهی آرامگاه «آتابیت» شدند.

مردم قرقیزستان در جشن عید فطر پس از نماز بستگان و همسایگان را به خانه‌های خود دعوت می‌کنند و با هم قرآن می‌خوانند.

حدودا ۱۵ هزار نفر از مسلمانان قرقیزستان و مهاجرین کاری که در روسیه به سر می‌برند در نماز عید فطر در «مسکو» شرکت کردند.

افراد حاضر در نماز عید فطر در مراکز شهرهای بزرگ قرقیزستان سال به سال افزایش می‌یابد و کارشناسان این واقعیت را نشانه تقویت مواضع اسلام در این کشور می‌دانند.

نماز عید فطر در پایتخت جنوبی قرقیزستان در شهر «اوش» نیز برگزار شد.

               

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد