تاریخ انتشار : یکشنبه 14 دی 1399 - 5:31
کد خبر : 81324

افتتاح نمایشگاه عکس «مکتب سلیمانی» در کیش

افتتاح نمایشگاه عکس «مکتب سلیمانی» در کیش

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز یک شنبه ایرنا،‌ سعید پورعلی با اشاره به وصیت نامه سردار سلیمانی به عنوان چکیده زندگی او افزود: زمانی که به وصیت نامه سیاسی-الهی او نزدیک شدم به پرمعنا بودن و درس آموز بودن آن نیز پی بردم. همچنین

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز یک شنبه ایرنا،‌ سعید پورعلی با اشاره به وصیت نامه سردار سلیمانی به عنوان چکیده زندگی او افزود: زمانی که به وصیت نامه سیاسی-الهی او نزدیک شدم به پرمعنا بودن و درس آموز بودن آن نیز پی بردم. همچنین در مرور وصیت نامه از آن نموداری ترسیم کردم و به تعبیر خود آن را ارکان وصیت نامه می دانم که دارای شش بند است. این بندها شامل شهادت، سپاس ها،بخش امیدواری ها. همچنین بخش بی قراری برای جا ماندن که این جمله عین عبارت خود سردار در وصیت نامه است و همزمان با آن یاد شهدای دفاع مقدس در ذهن آن بزرگ مرد مرور می شود. ما نیز این بخش را بارها در روایات فتح و راهیان نور و گریه ها و اشک های سردار دیده ایم. بخش دیگر تحت عنوان خطاب ها است. که این بخش تقریبا هفت خطاب را در بر می گیرد. از عالی ترین خطاب ها یعنی مجاهدین جهان آغاز و تا خطاب به علما و مراجع معظم پایان می یابد. او همچنین در وصیت نامه با براداران و خواهران مجاهد و ایرانی، مردم کرمان و خانواده شهدا و سیاسیون وبرادران سپاه و ارتش نیز سخن می گوید و در انتها نیز شاهد عفو و طلب بخششی هستیم که خود آن نیز ۹ فراز را در بر می گیرد.

وی ادامه داد: جهان باید بداند که این قاب تصاویر برگرفته از جمعیت، مردم و همچنین این تجمعات با شکوه برای در برگرفتن پیکر سردار سلیمانی است. پیکری که در بمباران از هم پاشیده شد و دستی از این پیکر میان ما ماند. به خیال برخی با از بین بردن پیکر سردار راه و اندیشه او را از بین برده اند؛ اما سخت در اشتباهند. من در بحث بی قراری ها، در جاماندگی اوج علاقه و انس سردار سلیمانی را به مرگ از گونه شهادت دیدم و باید بگویم در شهادت به خواسته دنیایی خود رسید. او در انتها عبارات خود با خداوند را بیان کرده است و می گوید:«پروردگارا من تمام تلاشم را کرده ام تا از نعمتت استفاده درست کنم، مرا بپذیر،پاک بپذیر،نمی توانم از تو جدا بمانم، مرا در فراق خود بسوزان و بمیران،بس است بس» بنابراین برای کسی که این گونه فراز های دلنشین و زیبا در وصیت نامه اش وجود دارد مرگ پایان زندگی نیست بلکه آغاز تازه ای است.

پورعلی با اشاره به بحث ولایت فقیه به عنوان نکته برجسته در وصیت نامه شهید سلیمانی افزود: نکته حایز اهمیت این وصیت نامه، بودن در مسیر رهبری است؛ سردار در وصیت خود از تکنیک سه گانه «واالله والله والله» برای تاکید استفاده می‌کند و می‌گوید:«این خیمه (ولایت فقیه) اگر آسیب دید قرآن آسیب می‌بیند». حتی در جایی خطاب به برادران و خواهران ایرانی خود می گوید از اصول مراقبت کنید برای حفظ کشور و اصول یعنی ولی فقیه. سردار سلیمانی گروه های چپ و راست و هر که فرصت مسوولیت دارد و همه آن کسانی که می آیند و می روند را مورد خطاب قرار داده و شرط با هم بودن برای سیاسیون را توافق و بیان صریح را اصل ولایت فقیه می داند که رعایت آن رمز و راز خدایی شدن و خدمت به یک مکتب خواهد بود. این نکته را بگویم که در این وصیت نامه سلیمانی نسبت به آموزش مخاطبین با حساسیت برخورد کرده که این نشان دهنده دقت او در نوشتن و تنظیم چند مرحله ای آن همراه با حذف ها و افزودنی های آن است.

معاون فرهنگی و اجتماعی در پایان گفت: نزدیک شدن به پدیده سردار سلیمانی با توجه به ویژگیهای سختی که از سردار سراغ داریم کار دشواری است.  از همه دست اندکاران برگزاری این رویداد که بخشی از این قدر شناسی را در قاب تصویر قرار دادند و اینگونه او را همراهی کرده اند سپاسگذاری می کنم و امید دارم بتوانیم بعد از این و در نوبت های آتی برای این سردار شهید بیش از این عمل کنیم.      نمایشگاه عکس مکتب سلیمانی در گالری موزه هنرهای معاصر کیش از سیزدهم دی تا ۱۲ بهمن دایر است.

در این نمایشگاه آثار وحید بیات،‌ مرتضی جابریان،‌ سید مدیار شجاعی فر،‌ حسن قائدی،‌ محسن کرمعلی،‌ عرفان کوچاری، محمد محسنی فر،‌ حسین مرصادی،‌ محمد جواد مشهدی و حامد ملک پور در معرض دید عموم قرار گرفته است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد