تاریخ انتشار : جمعه 12 دی 1399 - 1:40
کد خبر : 80479

ویژه‌برنامه «سرباز وطن» در «شاد»/ از «سلفی من با حاج قاسم» تا «آنجا بودم وقتی می‌جنگیدی»

ویژه‌برنامه «سرباز وطن» در «شاد»/ از  «سلفی من با حاج قاسم» تا «آنجا بودم وقتی می‌جنگیدی»

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: این روزها که کرونا، موجب تعطیلی مدارس شده است، برنامه‌های آموزشی از محیط فیزیکی مدرسه به محیط مجازی منتقل شده است و به تبع برنامه‌های پرورشی و تربیتی هم به فضای مجازی نقل مکان کرده است. برنامه‌های دانش‌آموزی وزارت آموزش و پرورش در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: این روزها که کرونا، موجب تعطیلی مدارس شده است، برنامه‌های آموزشی از محیط فیزیکی مدرسه به محیط مجازی منتقل شده است و به تبع برنامه‌های پرورشی و تربیتی هم به فضای مجازی نقل مکان کرده است.

برنامه‌های دانش‌آموزی وزارت آموزش و پرورش در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم با عنوان «سرباز وطن» در شبکه آموزشی دانش‌آموزان(شاد) برگزار می‌شود.

ویژه برنامه سرباز وطن دارای بخش‌های مختلف شامل «نسل سلیمانی»، «سرباز وطن از نگاه رهبری»، «جشنواره علمدار»، «مسابقه ویژه سرباز وطن»، «اقدامات وزارت آموزش و پرورش در پاسداشت سرباز وطن»،  «مکتب درس آموز سردار»، «دلنوشته دانش آموزان»، «آثار منتخب» و «وصیت نامه سردار» است.

* نسل سلیمانی

در سایت naslesoleimani.com می‌توانید وارد شوید و به یادماندنی‌ترین جمله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را انتخاب کنید!

همچنین می‌توانید طومار الکترونیکی نامه خطاب به فرماندهان جبهه مقاومت را امضا کنید.

نسل سلیمانی برنامه مشترک جبهه تربیتی انقلاب اسلامی است.

 * سرباز وطن از نگاه رهبری

در توضیح این بخش در شبکه «شاد» آمده است: «مکتب سلیمانی» یا «مکتب حاج قاسم» شاخص‌ترین و پرتکرارترین کلیدواژه‌ای بود که پس از شهادت سردار دل‌ها، سردار حاج قاسم سلیمانی، مطرح و در ادامه به یک گفتمان تبدیل شد.

به نظر می‌ر‌سد مطالعه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره این شهید بزرگوار می‌تواند بهترین راهنما برای احصای شاخص‌های «مکتب حاج قاسم» باشد که ارائه می‌شود.

این بخش با عنوان «قهرمان امت در نگاه رهبر معظم انقلاب» است و به ارائه گزیده‌ای از سخنان رهبر معظم انقلاب درباره شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در قالب فیلم و تصویر می‌پردازد.

* جشنواره علمدار

این بخش به اولین جشنواره فرهنگی و هنری علمدار (یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی) اشاره دارد. این برنامه با ابتکار اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش در تابستان ۹۹ با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان به عنوان دبیرخانه کشوری برگزار شد تا دانش‌آموزان و فرهنگیان سراسر کشور با خلق آثار فرهنگی و هنری، ارادت و مودت خود را نسبت به قهرمان وطن، صمیمانه نشان دهند.

این جشنواره با هدف توسعه و گسترش فرهنگ مقاومت و ایثار در فضای مجازی و پیام رسان شاد از طریق این کانال اطلاع رسانی و اجرا شد؛ همچنین ۱۲ رشته متنوع برای گروه‌های سنی مختلف دانش‌آموزان و همچنین فرهنگیان طراحی شد.

برگزیدگان این جشنواره در هفته پیش رو طی مراسمی البته از به صورت مجازی از طریق شبکه «شاد» تجلیل می‌شوند.

سرباز وطن

این بخش یک مسابقه است؛ شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در موضوعات زیر ارسال کنند:

۱- هدیه‌ای به حاج قاسم(نقاشی، کارهای مهارتی، دستی و خلاقانه)

۲-آیا حاج قاسم را دیده‌اید؟ (خاطره گویی همراه با مستند تصویری از دیدار با حاج قاسم)

۳- سلفی من با حاج قاسم (ارسال عکس)

۴- ساخت کلیپ با موضوع #سرداردلها

۵- با گویش و لهجه خودت قهرمانت را توصیف کن (فیلم، محتوای صوتی)

۶- من آنجا بودم وقتی می‌جنگیدی (روایتگری، داستان نویسی کوتاه)

۷- تصویر جهان بی حاج قاسم (عکس، فیلم، نماهنگ،…)

۸- به قاتلت می‌گویم (فیلم، صوت، عکس، یادداشت،…)

* اقدامات وزارت آموزش و پرورش در پاسداشت سرباز وطن

در این بخش به ابلاغ سیاست‌ها و راهبردهای فرهنگی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش در تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره دارد. 

بر همین اساس باید گفت که کارگروه ویژه بزرگداشت سردار شهید سلیمانی در اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی تشکیل شد و جلسات مختلف برای دریافت پیشنهادات و نظرات معاونت‌ها و سازمان‌های حوزه‌های مختلف حوزه ستادی با هدف صیانت از میراث گرانبهای شهدای والامقام و گسترش فرهنگ ایثار، مقاومت و ایستادگی در تداوم راه شهید سلیمانی برگزار شد.

راهبردها و سیاست‌های فرهنگی تربیتی طراحی و در مردادماه سال ۱۳۹۹ به استان‌ها ابلاغ شد؛ در این طرح، نقش الگویی تربیتی شهید سلیمانی و تبیین اهمیت شهادت آن قهرمان ملی بیان شده و در پایان به برخی از اقدامات و راهکارهای پیشنهادی و قابل اجرا اشاره شده است.

در این راهبردها و سیاست ها ضمن ایجاد امید و انگیزه برای دانش آموزان ، در پرورش نسلی همچون سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که به تعبیر مقام معظم رهبری( مدظله العالی ) پرورش یافته مکتب امام و مقاومت بود ، تلاش شده است.

* مکتب درس آموز سردار

در این بخش آمده است: مقام معظم رهبری با طرح عنوان مکتب حاج قاسم در واقع اشاره به این داشتند که حاج قاسم تنها یک شخص که دارای محسنات اخلاقی بود و شهید شد، نیست، بلکه به او باید به عنوان یک مدرسه ای نگاه کرد که زوایای بسیاری دارد و شاگردان بسیاری در این مدرسه خواهند آموخت و رشد خواهند کرد ، حاج قاسم خودش یک راه و مسیر تازه‌ای است که در این دنیای مدرن جدید پنجره جدیدی به روی بشریت گشوده است…!!

در این بخش، به ویژگی‌های شخصیتی حاج قاسم پرداخته شده است.

 

* دلنوشته دانش آموزان

این بخش هم به انتشار فیلم‌های کوتاه که دانش‌آموزان دلنوشته‌های خود را برای حاج قاسم نوشته‌اند، می‌پردازد. 

* وصیت نامه سردار

وصیت‌نامه سردار حاج قاسم سلیمانی در شکل‌های مختلف مکتوب و تصویری در این بخش ارائه می‌شود.

ویژه‌نامه مرد میدان را همزمان با ایام سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در خبرگزاری فارس بخوانید.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد