نشست کتابخوان مدرسه ای حضرت زینب(س) در کیاشهر برگزار شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان، کتابخانه عمومی ۲۲ بهمن بندرکیاشهر در راستای گسترش فرهنگ مطالعه مفید نخستین نشست کتابخوان مدرسه ای خود را در سال جدید و با استقبال پرشور
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی گیلان، کتابخانه عمومی ۲۲ بهمن بندرکیاشهر در راستای گسترش فرهنگ مطالعه مفید نخستین نشست کتابخوان مدرسه ای خود را در سال جدید و با استقبال پرشور دانش آموزان مدرسه ابتدائی حضرت زینب(س) شهر بندرکیاشهر رقم زد.
همزمان با این نشست، برنامه قصه گویی از کتاب “۱۷ قصه برای کودکان” نوشته شکوه قاسم نیا، توسط کتابداران این کتابخانه و با شرکت ۴۴ نفر از دانش آموزان دبستان زینب(س) برگزار شد.
این نشست با معرفی شش عنوان کتاب همراه بود که در ادامه به بخشهایی از آن اشاره می شود:
«مارها» نوشته: ترزا گرینوی، ترجمه: محمدسعید حنایی/ ارائه توسط: زینب سعدنی(از اعضای فعال کتابخانه)
در این کتاب مصور و رنگی از مجموعه “دنیای اسرارآمیز حیوانات” مطالبی درباره مارها با این عناوین برای نوجوانان فراهم آمده است: زندگی بدون پا؛ حرکت؛ حواس مار؛ گزش برای تغذیه؛ زهر قدرتمند؛ تولید مثل؛ روشهایی برای حفظ بقا؛ دشمنان. مطالب علمیِ کتاب با واژهنامه به پایان میرسد.
«چرا صدای بلند به گوشم آسیب می رساند» نوشته: لوئیز اسپیلزبری، ترجمه: سارا طاهر/ ارائه توسط: فاطمه نیازداران(از اعضای فعال کتابخانه)
این کتاب علمی و مفید که برای نوجوانان نوشته شده است، در زمینهی “بینایی” و “شنوایی” بحث می کند. از بخش های اصلی آن؛ شیوهی عملکرد گوش، اثرات گوش دادن موسیقی با صدای بلند، عفونت گوش، علت سرزنش چشم، دلیل استفاده از عینک آفتابی، و علت استفاده از چراغ مطالعه.
«قصه ما مثل شد» نوشته: محمد میرکیانی / ارائه توسط: فاطمه نوشین(از اعضای فعال کتابخانه)
کتاب مصوّر قصه ما مثل شد، حاوی داستان هایی با مضمون اخلاقی و پندآموز است. هر داستان بیانگر ضرب المثلی از ضرب المثل های رایج در زبان فارسی است که برای گروه سنی کودک و نوجوان به نگارش در آمده است. آنها با خواندن این داستان ها با چگونگی شکل گیری ضرب المثل ها آشنا می شوند. برخی از عنوان های این داستان ها عبارت اند از: «تخم مرغ دزد، شتر دزد می شود»؛ «بالاتر از سیاهی رنگی نیست»؛ «عطایش را به لقایش بخشید»؛ «تو نیکی می کن و در دجله انداز»؛ «هفت خوان رستم»؛ «عهد بوق» و …
«نیما یوشیج» نوشته : منوچهر علی پور/ ارائه توسط: فاطمه هوشیار(از اعضای فعال کتابخانه)
در این نوشتار، به زبانی ساده، زندگینامه و آثار “نیما یوشیج “معرفی شده و در بخش پایانی کتاب، گزیده اشعار وی درج گردیده است .عناوین اصلی کتاب عبارتاند از : آغاز زندگی، نیما در تهران، آغاز دوران شاعری نیما، نیما و ازدواج با عالیه، نیما در بارفروش، نیما و معلمی در آستارا، عزیمت نیما از آستارا به تهران، پایان زندگی نیما، آثار یوشیج، و نگاهی به برخی از ویژگیهای شعر نیما .”
«آب» نوشته: نیل آردلی، ترجمه: امیر صالحی طالقانی/ ارائه توسط: ستایش گلشاهی(از اعضای فعال کتابخانه)
کتاب علمی آب برای گروه سنی نوجوان نوشته شده و تمام اطلاعات لازم و مفید درباره این مایه حیات را به زبانی ساده بیان می کند.
«بچه ها نماز» نوشته محمدجعفر صدری/ ارائه توسط: نگین مهربان(از اعضای فعال کتابخانه)
تمرین نماز، از سنین خردسالی و کودکی، به صورت امر تفریحی و لذت¬بخش، همراه با تشویق و بدون فشار و اجبار؛ اقدامی بنیادی جهت نماز گزاردن در دوران نوجوانی خواهد بود.کتاب«بچه ها نماز» سعی دارد با روشی ساده و به دور از پیچیدگی و با استفاده از اصول تلقین، تقویت رفتار و همانندسازی؛ انگیزه به جای آوردن این فریضه مهم را در کودکان ایجاد نماید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰