تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 دی 1399 - 6:18
کد خبر : 79824

یک واحد گلخانه در ملایر بهره‌برداری شد

یک واحد گلخانه در ملایر بهره‌برداری شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا؛ مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر در آیین بهره‌برداری از یک واحد گلخانه در روستای شیرین‌آباد ملایر اظهار داشت: این واحد کشت گلخانه یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است که مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بسیج سازندگی به این

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا؛ مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر در آیین بهره‌برداری از یک واحد گلخانه در روستای شیرین‌آباد ملایر اظهار داشت: این واحد کشت گلخانه یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است که مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بسیج سازندگی به این واحد کمک شد.

سرهنگ علی سیاوشی افزود: طرح‌های اقتصاد مقاومتی این شهرستان بیشتر در حوزه تولید قارچ، زنبورداری، گیاهان دارویی و زعفران است که امسال به دلیل اختصاص پیدا نکردن تسهیلات مورد نیاز برای اجرا و تکمیل طرح‌های اشتغالزا، طرحی در این رابطه نداشتیم و امیدواریم تا پایان سال اختصاص پیدا کند.

وی ادامه داد: به همین منظور بیشتر طرح‌های ما با استفاده از صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار به سمت و سوی ایجاد کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی در زمینه خیاطی، تولید ماسک، مرواربافی، سبدبافی و میناکاری سوق پیدا کرد.

سیاوشی گفت: امسال بیش از هفت کارگاه اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم این شهرستان از محل صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار و با هدف آموزش و ایجاد اشتغال برای بانوان آسیب‌دیده از کرونا توسط پایگاه‌های مقاومت بسیج افتتاح شد.

افتتاح یک واحد گلخانه در ملایر

مدیر این واحد گلخانه‌ای نیز با قدردانی از حمایت‌های معنوی بسیج سازندگی ملایر در آسان‌سازی بروکراسی اداری برای به ثمر نشستن این واحد تولیدی گفت: حدود ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این واحد گلخانه‌ای هزینه شد که از این مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان آن تسهیلات است.

سیداحمد هاشمی مساحت این گلخانه را چهار هزار مترمربع عنوان و بیان کرد: ۲ هزار مترمربع از این میزان سطح زیر کشت به صورت کشت هیدروپونیک و ۲ هزار مترمربع کشت خاکی است و میزان برداشت سالانه این واحد ۹۰ تن انواع محصولات صیفی است که در حال حاضر گوجه‌فرنگی کشت شده است.

وی صادرات را هدف اصلی خود در اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: در حال حاضر به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه صادرات داریم و در صورت اختصاص تسهیلات مورد نیاز برای توسعه و کمک به جهش تولید، میزان صادرات را افزایش خواهیم داد.

هاشمی حمایت از تولیدکنندگان را در شرایط کنونی یک ضرورت برشمرد و یادآور شد: هم اکنون ۱۰ نفر به صورت مستقیم و بیش از ۴۰ نفر به صورت غیرمستقیم در این واحد مشغول به کار هستند.

شهرستان ملایر دارای ۷.۵ هکتار سطح زیر کشت گلخانه است و ۲ شهرک ۶۸ و ۵۲ هکتاری گلخانه‌ای نیز در دست احداث است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد