طرح شهید سلیمانی در سیرجان/از توزیع ۷۰۰ بسته معیشتی تا تبدیل ۷۵ پایگاه بسیج به پایگاه سلامت
علی دستوری در گفتوگو با خبرنگار فارس در سیرجان اظهار کرد: در طرح شهید حاجقاسم سلیمانی ۷۵ پایگاه مقاومت به پایگاههای سلامت تبدیل شده است و ۷۵ محله را در شهرستان سیرجان در طرح خانه به خانه تحت پوشش دارد. فرمانده سپاه شهرستان سیرجان عنوان کرد: کارگروههای محلات هم به تیمهای مراقبتی، حمایتی و نظارتی
علی دستوری در گفتوگو با خبرنگار فارس در سیرجان اظهار کرد: در طرح شهید حاجقاسم سلیمانی ۷۵ پایگاه مقاومت به پایگاههای سلامت تبدیل شده است و ۷۵ محله را در شهرستان سیرجان در طرح خانه به خانه تحت پوشش دارد.
فرمانده سپاه شهرستان سیرجان عنوان کرد: کارگروههای محلات هم به تیمهای مراقبتی، حمایتی و نظارتی تقسیم شدند و مراحل پیشرفت روند خوبی را طی میکند و این طرح بهصورت خانه به خانه در حال انجام است و هدف اصلی طرح کنترل بیماری کوید ۱۹، کاهش مراجعان به بیمارستانها و کاهش مرگ و میر است.
وی تصریح کرد: در این طرح اگر افراد در غربالگری نیاز به قرنطینه یا بستری در بیمارستان داشته باشند، اقدام میشود و حتی اگر مکانی برای قرنطینه هم در خانه نداشته باشند نقاهتگاه تدارک دیده شده در اختیار این افراد قرار میگیرد و اگر کسی را هم برای سرپرستی نداشته باشند، با کمک بسیجیان در قرنطینه میمانند.
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت سیرجان خاطر نشان کرد: افراد بالای ۵۰ سال و خانمهای باردار و سالمندان تحت مراقبت ویژه قرار میگیرند و این طرح با موفقیت در سطح شهرستان در حال اجرا است که طی گذشت یک ماه از آن ۵۰ در صد پیشرفت عملیاتی و اجرایی داشته است.
دستوری ادامه داد: در این طرح زنجیره انتقال و تماس افراد مبتلا به ویروس کرونا با افراد در معرض خطر با مشارکت کادر بهداشت و درمان و بسیجیان به صفر خواهد رسید و با همکاری مردم وضعیت سفید را در شهرستان دنبال میکنیم.
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت سیرجان از فعالیت گسترده قرارگاه حضرت امام حسن مجتبی (ع) در این طرح خبر داد و گفت: از ابتدای طرح حاجقاسم ۷۰۰ بسته معیشتی با ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بین آسیببدیدگان از کرونا توزیع شد و ۷۴ تیم حمایتی، ۱۴ تیم نظارتی و ۳۵ تیم مراقبتی، پشتیبانیهای لازم دارند.
وی خاطرنشان کرد: بسیجیان ما در این طرح در بخشهای فرهنگی، بهداشتی، درمانی و معیشتی فعالیت دارند و تیمهای نظارتی ما در مکانهای پرتردد، بازار و معابر ورود پیدا کردند و افراد را توصیه و ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی دارند.
دستوری طرح کنترل بازار و نظارت قیمتها را از دیگر برنامههای طرح حاجقاسم عنوان کرد و گفت: در تعامل و تفاهمی که با اداره صمت داریم، تا الآن ۸۰ نفر بازرس بسیجی خواهر و برادر آموزش داده شد تا با ماموران صمت شهرستان نظارت بر قیمت کالاها و مایحتاج عمومی مردم داشته باشند و درمقابله با احتکار و برخورد با محتکران هم نقشآفرین بودند.
سرهنگ دستوری گفت: فعالیتها و امور سپاه از طریق بسیج مردمی انجام میشود و بسیجیان توده مردم هستند که حافظ انقلاب و ارزشهای انقلابند و هرگاه تهدید نظامی، یا جنگ اقتصادی یا هجمه فرهنگی و حتی ناامنی باشد این بسیجیان وارد میدان میشوند و با مردم هستند تا آن مشکل یا بحران حل شود و توقع مردم از بسیجیان خودشان هم همین است.
فرمانده سپاه مقاومت سیرجان افزود: از ابتدای تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ۳۵هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند توزیع شد و ۸۰ مورد جهیزیه نیز به زوجهای تحت پوشش نهادهای حمایتی اهداء شد و مردم ۵۰۳ مورد قربانی گوسفند را داشتند که گوشت گرم نیز بین نیازمندان توزیع شود و این سنت دینی همچنان ادامه دارد.
پویش ختم قرآن کریم در پایگاههای مقاومت
وی ابراز کرد: در شب اولین سالگر شهادت حاجقاسم هر پایگاه مقاومت یک ختم قرآن کریم و طرح پویش ختم قرآن دارد که یکصد ختم قرآن کریم را خواهیم داشت و ثوابش هم نثار روح شهید حاجقاسم و همرزمانش خواهد شد.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از فارس، در این طرح نیز در آستانه سالگرد شهادت سردار دلها یک ورزشگاه بزرگ شهر سیرجان به نام شهید حاجقاسم سلیمانی نامگذاری شد و در یکی از خیابانها تابلو دانشمند هستهای شهید فخریزاده نصب شد و یک پایگاه مقاومت بسیج هم به نام پایگاه مقاومت بصیرت افتتاح شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰