تاریخ انتشار : سه شنبه 9 دی 1399 - 6:58
کد خبر : 79422

کاهش ۱۲ درصدی ترددها/ جریمه ۲۵ هزار خودرو در طرح ممنوعیت شبانه

کاهش ۱۲ درصدی ترددها/ جریمه ۲۵ هزار خودرو در طرح ممنوعیت شبانه

سردار مهدی حاجیان، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به عملکرد ناجا در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در روز گذشته اظهار کرد: تعداد ۶۱۴۰ نفر از نیروهای ما در ۱۹۵۸ نقطه این طرح را اجرا کردند. وی افزود: در اجرای این طرح در روز گذشته ۱۲ درصد کاهش تردد خودروها را

سردار مهدی حاجیان، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به عملکرد ناجا در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در روز گذشته اظهار کرد: تعداد ۶۱۴۰ نفر از نیروهای ما در ۱۹۵۸ نقطه این طرح را اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح در روز گذشته ۱۲ درصد کاهش تردد خودروها را نسبت به مدت مشابه سال قبل داشتیم.

سخنگوی ناجا با اشاره به اقدامات انتظامی مرتبط با صنوف گفت: از ۱۰ هزار و ۳۹۱ واحد صنفی بازدید به عمل آمد که ۶۰۰۹ مورد تذکر گرفتند و تخلفات ۱۱۳۳ مورد صورت جلسه شد البته ۲۵۴ واحد صنفی متخلف هم پلمب شد.

سردار حاجیان گفت: به ۴۲ هزار و ۲۸۲ راننده خودرو تذکر لسانی داده شد و ۲۵ هزار و ۹۳۷ خودرو که قصد سفر داشتند به شهرهای مبداشان عودت داده شدند.

معاون اجتماعی ناجا با اشاره به محدودیت شبانه تردد خودروها گفت: ۲۵ هزار و ۴۴۳ خودرو در این طرح جریمه شدند، همچنین ۱۸۲۳ خودرو در مناطق نارنجی مرتکب تخلف شدند که آنها هم جریمه شدند.

وی در پایان گفت: روز گذشته ۶۱ هزار و ۲۲۸ پیامک به رانندگانی که به مصوبات ستاد مبارزه با کرونا توجه نداشتند، ارسال شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد