تاریخ انتشار : دوشنبه 8 دی 1399 - 7:32
کد خبر : 79152

مسابقه ملی «خادمان مکتب حاج قاسم» برگزار می‌شود

مسابقه ملی «خادمان مکتب حاج قاسم» برگزار می‌شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، اداره کل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، هم‌زمان با سالروز شهادت سردار دل‌ها شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» با همکاری «اداره کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران» و با هدف تجدید میثاق با

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، اداره کل توسعه منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران، هم‌زمان با سالروز شهادت سردار دل‌ها شهید سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» با همکاری «اداره کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران» و با هدف تجدید میثاق با مکتب این سردار رشید جبهه مقاوت و آشنایی با شاخص‌های اخلاق‌مداری، مردم‌داری و خدمت صادقانه و بدون منت وی، مسابقه ملی فرهنگی «خادمان مکتب حاج قاسم» را ویژه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌کند.

بر اساس این اعلام، تمامی همکاران رسمی، پیمانی، قرارداد معین و خانواده‌های آن‌ها در سراسر کشور تا هشتم دی‌ماه ۱۳۹۹ می‌توانند پس از مراجعه به سایت نوید شاهد، آثار خود را در این زمینه به نشانی e.navideshahed.com/competition ارسال کنند.

برگزیدگان مسابقه «خادمان مکتب حاج قاسم» ۱۳ دی‌ماه، هم‌زمان با شهادت سردار دل‌ها معرفی می شوند و صاحبان آثار برتر لوح تقدیر و جوایز نقدی دریافت خواهند کرد.  همچنین اداره کل اسناد و انتشارات هم‌زمان با هفته شهید با دعوت از برگزیدگان، آثار برتر را به نمایش عموم خواهد گذاشت.

علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۸۸۳۰۸۳۴۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد